- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
O an anlamadim ustune yalvardım saatlerce ağladım bi taksiye attım kendimi sonra.adam nereye dedi dewam et sur abi demisim. Adm bile acidi halime. Snra yine 2saate yakın bi yerde oturup agladm insanlar susturamadi arkadaşlarımi aradım olayı anlatınca sen manyakmisin nie agliosun vs dediler.daha 2saattir kendime gelmeye sağlıklı dusunmeye basladmNe sacmaliyosun yaahu ne affetmesi inanamiyorum bana anlattigi an o yuzugu neresine napardim bilmiyorum.
Ohaaa ya resmen midem bulandi.
Haklisin bu ilk değil ikinci kez birine guvenisim.Bu ilişkiden bi cacık olmaz.bu iki kişiyi cıkartman gerek.şerwf..z bi adama da hala sevdiğim deme.inan mutlu olamazsın güvenemezsin bi daha.ailenden birine de o gözle bakar bu.farketmez.arkadaş dost akraba..
İşte dili durmamış, Allah yüzüne bakmış yine millan. Ya işi komple çirkefliğe döküp hiç uyandırmadan devam etselerdi?Çabuk mu uyanmış..
Kendisi nöbetteyken ikisini eve yollamış..
Bolca oda,bolca yatak vermiş..
En son adam gelip kendi itiraf etmiş..
Bizi o gece uyku tutmadı,bolca sigara içtik (anla işte)
Hani yani bu kadar ortam hazırlayıp o işi beceremezsen yüzüne tükürürüm dese daha ıyıydı..
demişsin. E bu hala daha neyin ısrarı? Adamı sevdiğin bile yok doğru düzgün. Konu sahibi bırak bu işleri. Kendini de kimseyi de kandırma.eski sevgilimi aklimdan cikaramiyrm.hatta gece yatarken eskiyi unut bak seni seven adam var ona ada kendini mutlu olmaya bak diorum.snra kendimi nisanlanacagm adamı sevdgmi inandırmaya clisiyrm.hatta inandimki nisan tarihi vs.herşey hazır.
Bn 24saat nbet tutan biriyim ogunde nbetcydm arkadasm kalacak yeri yoktu hiçte beklemiodum.ben haftanın 3gunu 24 saat çalışıyorm.oyuzden nbetci oldgm güne denk geldiği için bisi diemedmİşte dili durmamış, Allah yüzüne bakmış yine millan. Ya işi komple çirkefliğe döküp hiç uyandırmadan devam etselerdi?
Evlendikten sonra falan da kaçamaklar falan derken neler çıkabilirdi bu hikayeden neler. Şimdi yazsam sansür yerim o derece millanımBuralarda ne aldatma hikayeleri okuduk şimdi şaşırmamak lazım.
Ha eve yollaması evet berbat bir hamle. Resmen hırsıza yol göstermişŞimdi nişinlini givinmiyirsin ni minisi kilir diyecekler falan da çıkar. Ama bir kadınla bir adamı gece yarısı aynı evde yalnız koymak da diyetteki birine çikolata hediye etmekten daha ileride bir hamle olur. Haksız mıyım? Güven sınamak mı amaç, ama bu da fazla kirli ve riskli bir yol olurdu. Aldatıyorsa da bari benim evimde benim yatağımda olmayaydı derdim ben şahsen.
evet onu ben yazdm fakat o an yine aramzn kötü olduğu zamandı. Sonraki konuda soran arkadasada aynı acikmayi yaptm. Şuan nisanlandiktn snra aklımın ucuna bile gelmedi arkadaşlarım seni soruo dediklerinde aman bswer bn mutluyum dedim.yine ilgilendiginiz için tsk edermYa arkadaş, sen daha bir buçuk ay önce eski konunda:
demişsin. E bu hala daha neyin ısrarı? Adamı sevdiğin bile yok doğru düzgün. Konu sahibi bırak bu işleri. Kendini de kimseyi de kandırma.
Ya bn onun evinde misafir kaldım şimdi otele göndermek içimden gelmedi.Nasıl yer yok . Otel falanda mı yok . Ben şu an hatalı olanı arkadaşınız olarak görüyorum . Siz yokken o evde kalmamalıydı bana göre...
Off hakikaten çok mu zor harf yutmadan yazmak? Dil oyuncağınız mı sizin? Kaç kişi demiş düzgün yazın diye niye inatla devam ediyorsunuz?Bn 24saat nbet tutan biriyim ogunde nbetcydm arkadasm kalacak yeri yoktu hiçte beklemiodum.ben haftanın 3gunu 24 saat çalışıyorm.oyuzden nbetci oldgm güne denk geldiği için bisi diemedm
evet onu ben yazdm fakat o an yine aramzn kötü olduğu zamandı. Sonraki konuda soran arkadasada aynı acikmayi yaptm. Şuan nisanlandiktn snra aklımın ucuna bile gelmedi arkadaşlarım seni soruo dediklerinde aman bswer bn mutluyum dedim.yine ilgilendiginiz için tsk ederm