Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Bu ilişkiden bi cacık olmaz.bu iki kişiyi cıkartman gerek.şerwf..z bi adama da hala sevdiğim deme.inan mutlu olamazsın güvenemezsin bi daha.ailenden birine de o gözle bakar bu.farketmez.arkadaş dost akraba..

Ne sacmaliyosun yaahu ne affetmesi inanamiyorum bana anlattigi an o yuzugu neresine napardim bilmiyorum.
Ohaaa ya resmen midem bulandi.
O an anlamadim ustune yalvardım saatlerce ağladım bi taksiye attım kendimi sonra.adam nereye dedi dewam et sur abi demisim. Adm bile acidi halime. Snra yine 2saate yakın bi yerde oturup agladm insanlar susturamadi arkadaşlarımi aradım olayı anlatınca sen manyakmisin nie agliosun vs dediler.daha 2saattir kendime gelmeye sağlıklı dusunmeye basladm

Bu ilişkiden bi cacık olmaz.bu iki kişiyi cıkartman gerek.şerwf..z bi adama da hala sevdiğim deme.inan mutlu olamazsın güvenemezsin bi daha.ailenden birine de o gözle bakar bu.farketmez.arkadaş dost akraba..
Haklisin bu ilk değil ikinci kez birine guvenisim. ve her ikisinde de hem haklı hemde acı ceke n taraf oldum

Ikisini de çöpe at gitsin. Iki pislikten de Kurtulmuş olursun.
O dostum dediğin insan seni gece hayatına çekip nişanlınla aranızı açıp seni aradan çıkarmak için bile yapmış olabilir. Her şey beklenir böylr birisinden. Haa nişanlında masum değil. En yakın arkadaşla aynı evde kalmakta ne demek. Kalmaması gerektigini bilmiyor mu. Sen de iyi niyetinin kurbanı olmuşsun. Allahın sevdiği kuluymuşsun ki bir şekilde ögrendin. Zararın neresinden dönersen kardır.

İşte dili durmamış, Allah yüzüne bakmış yine millan. Ya işi komple çirkefliğe döküp hiç uyandırmadan devam etselerdi?
Evlendikten sonra falan da kaçamaklar falan derken neler çıkabilirdi bu hikayeden neler. Şimdi yazsam sansür yerim o derece millanım Buralarda ne aldatma hikayeleri okuduk şimdi şaşırmamak lazım.
Ha eve yollaması evet berbat bir hamle. Resmen hırsıza yol göstermiş Şimdi nişinlini givinmiyirsin ni minisi kilir diyecekler falan da çıkar. Ama bir kadınla bir adamı gece yarısı aynı evde yalnız koymak da diyetteki birine çikolata hediye etmekten daha ileride bir hamle olur. Haksız mıyım? Güven sınamak mı amaç, ama bu da fazla kirli ve riskli bir yol olurdu. Aldatıyorsa da bari benim evimde benim yatağımda olmayaydı derdim ben şahsen.

İyi de sen niye nişanlın ile o arkadaş ı aynı eve yolluyorsun ki? Nişanlın ben nöbetçiyim sende benimle burda dur arkadaş eve gitsin eşi falan duyar ayıp olur hemde rahat edemezsiniz deseydin.

Ya arkadaş, sen daha bir buçuk ay önce eski konunda:
demişsin. E bu hala daha neyin ısrarı? Adamı sevdiğin bile yok doğru düzgün. Konu sahibi bırak bu işleri. Kendini de kimseyi de kandırma.

Bn 24saat nbet tutan biriyim ogunde nbetcydm arkadasm kalacak yeri yoktu hiçte beklemiodum.ben haftanın 3gunu 24 saat çalışıyorm.oyuzden nbetci oldgm güne denk geldiği için bisi diemedm

Ya arkadaş, sen daha bir buçuk ay önce eski konunda:

demişsin. E bu hala daha neyin ısrarı? Adamı sevdiğin bile yok doğru düzgün. Konu sahibi bırak bu işleri. Kendini de kimseyi de kandırma.
evet onu ben yazdm fakat o an yine aramzn kötü olduğu zamandı. Sonraki konuda soran arkadasada aynı acikmayi yaptm. Şuan nisanlandiktn snra aklımın ucuna bile gelmedi arkadaşlarım seni soruo dediklerinde aman bswer bn mutluyum dedim.yine ilgilendiginiz için tsk ederm

Nasıl yer yok . Otel falanda mı yok . Ben şu an hatalı olanı arkadaşınız olarak görüyorum . Siz yokken o evde kalmamalıydı bana göre...

Bn 24saat nbet tutan biriyim ogunde nbetcydm arkadasm kalacak yeri yoktu hiçte beklemiodum.ben haftanın 3gunu 24 saat çalışıyorm.oyuzden nbetci oldgm güne denk geldiği için bisi diemedm
Off hakikaten çok mu zor harf yutmadan yazmak? Dil oyuncağınız mı sizin? Kaç kişi demiş düzgün yazın diye niye inatla devam ediyorsunuz?
Tamam ruh haliniz kötü de kendinizi doğru ifade edemedikten sonra burada kimse yardım edemez size. Şu an tek iletişim aracımız yazı ve siz onu öldürüyorsunuz. Ne yapalım duman falan mı salalım oralara haberleşmek için?

Taam da, her aranız bozukken eski sevgilini unutamadım, hala onu seviyorum, bu yenisini sevdiğime kendimi inandırmaya çalışıyorum falan diyorsan, şu an nişanlınla kafa olarak eşitsiniz demek olur zaten. Bu da sorunu kökten çözüyor yine. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…