- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
-
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Ben napcam şimdiİnsan evlilik kararı almak nişan evresine gelmek için ne kadar emek döküyor , ne umutlar biriktiriyor. Anliyorum.O yüzden nisanlina inanmak istiyorsun. Hadi diyelim kız iş attı nisanlin önce yatmak istedi sonra vicdan yaptı çekti başka odaya gitti. Ben yabancı kadınla kalmasina asla izin vermem ama çok zor bir durumda kalması gerekse de gözüm kapalı güvenmek isterim. Yani şimdi yapmasa bile bu insana asla guvenemeyeceksin. Ki şahsi fikrim ben yatmadiklarina asla inanmıyorum.
Ben kime anlatsam konuyu o kızı tanıyan herkes o kız olmasa yüzüğü atardim benm basıma gelse bu durum. ama sonuçta ortada o kız varsa 2kere düsün 5senedir duyuyoruz hakkinda konuşulanları.o yüzden sasirmamin tek nedeni senin nisanlina yapmış olmasi. Siz baya iydiniz fln dedi.ben çok çabuk inanirim insanlaraAffetmistir, kız suçludur nişanlı masum.
Dans yüksek ses sonra ben eve döndümwıyh anam
sen gece klubunde naptın ya bana arkadsını söyle sana kim oldugunu soyleyeyim demislerdi allahtan arkadasım yok
sende bu kızdan uzak dur pek normal gelmedi nisanlında tuaf orda baska seyler dönebilirmis aman dikkat
O kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum.herkes nisanlima çok güveniyor.çevremdeki olayi anlattigim insanlar.oda beddua ediyor kendine egerki aklımdan beynimden kötü bisey yapmak gecrdysem askerden ckmak nasip olmasın falan deyince duruyorum tepkisizzim şuan .ona inanıyorum ama içimdeki şüphe beni mahvediyor çokta seviyorum.ancak napcami bilemiyormBir de nisanlinin tepki göstermesi lazımdı ne yaticam yanına deyip haddini bildirmesi lazımdı , valla inan çok üzüldüm geceden beri aklimdasin , Allah belalarini versin. Bence ailene , kadının kocasına anlat her seyi. Evet sen seçmiş olabilirsin ama hiç bir baba kızı böyle serefsizle evlensin istemez arkanda olur eminim. Nisanlin bu kadar mi aciz ayrıca. Çok çok iğrenç
Aynı yatakta 5dk yatmışlar kiz korktugu icin nisanlim içi el vermemiş kalkmış yataktantam anlamadım sevişmişler mi? aynı yatakta mı yatmışlar?
aynı eve koyup fitili zaten ateşlemişsin şekerim ne bekliyordun acaba ? evet nişanlında eminim başka odalarda sigara içmiştir sabaha kadarBen nöbet usulü çalışıyorum nöbetçi oldugm bigun nişanlim bi ortak arkdsmzn 1gun sonra düğünu olcagi için bnm calstgm şehre geldi.o düğün vasıtasıyla eski ev arkimde(kardeşimden farksızdı.)(tayini cikali 2yil olmustu ama surekli hergun 2saat konusurz biribirimizin 6 saat uzakliktaki evlerimize gelr giderdik.ayni zmnda evli) bn gece evde olamicagm için siz gidin sabh glrm ddm gce 1de.bunlar gitmişler.kola cips sohbet derken nişanlim uyuyalim yrn düğün var dmis.nişanlim bnm odama arkdasm eskiden kaldığı odaya geçmiş. Bi mudet snra arkdsm nisanlimin kaldığı odann kapısını calip dış kapıyı kontrol edermisn dmis.bakmışlar bisi yok salonda sigara içmişler nişanlim korkarsn bağırma evde msj at DİE nosunu vermiş korkuyorum DİE msj atmış nisanlimin kaldığı odaya geçmiş bnm odamda yatagmda sigara içmişler snra nişanlim eğer korkuosan cekyati aciyim demiş yok yanında yatsam demiş ve yatmış.10dk snra nişanlim bu durumdan utanıp başka odaya geçmiş.snra arkasına arkadasm glms.ordada sigara içmişler sonra nisanlima sen odana geç demiş nişanlim bnm ytgma geçmiş msj atmış nisanlima siz bnm kardesimsinz ynlis anlaşılmak istmiom die. Nisanlimda uyudunmu DİE daha snra msj atmış odasına gtmis kardeş ayakları yapmışlar birbirlerine.bana nişanlim kavga esnasında bu olayı ağzından kaçırdı.snra arkadasm herşeyi anlattı snden dnlicem diyince ayrintisini anlattı. arkdsmsa yatmadm uyumadk uyduruo dio ama nişanlim bn sana ihanet etmedim dio.kavgamizin nedeni ben dun gece o arkadasmla clup tarzi bi yere ciktigimi söyleyip erken döndüm eve diyerek yalan söylemm.snra sabah dayanamayıp gece ne yaptiysm hepsini anlattm oda sinirle ağzından kaçırdı ilk anda idrak edemedm beni bırakma DİE ylvarmaktn.sonra sonra Dank etti kafama bu olay.sonra ettim ağzına ama çok kırıldm.nisanlimin kendini savunması çok ilginç soylemedim aranz bzulmasn DİE.sadece 2dk yattm yanında yediremdim kendime kalktım iyi niyetli düşünmek istedim.bilemedm dedi.dedimki ben yalan söyledim DİE defol dedin o kız yanına yatrkn diemedin oylemi istemiorm seni dedm.suçunu bastırmak için bahane uretiosun dio cnm acio bunun ne kadar büyük bisi oldgnun farkında degl.(ve bu kız için nisanlima yalan söyledim.bn gece hayatını pek sevmem çok ısrar ettiği için söylemiştim.dost biliodum çünkü) canim aciooo...nisanlimi afedeymmi yol mu vereyim
sende inandın mı ?Aynı yatakta 5dk yatmışlar kiz korktugu icin nisanlim içi el vermemiş kalkmış yataktan
Oda öyle diyor.en yakın ârkadasimi diyorsun evli çocuk sahibi .ben noldugunu anlayamadım hani çok sevdiğin için yanlış anlıyorum dedim ben kendi kendime ama yanıma yatinca artık pislik olduğunu düşünmeye başladım fakat hala iyi niyetli düşünmeye calstm.benim çevremdeki hiç böyle biri olmadı o yüzden yakın arkadaşına da konduramadm falan ddiBen olanak veriyorum nedense
İnsanın bazen salaklığına geliyor
Şaşıp kalıyor o gibi durumlarda
Ama fark edip kalkmış nişanlın
Bence onun bir art niyeti yok da kızı bilemeyeceğim
ek: canım sigara çekti.
Yok otomatik çıkıyor o yüzden diye yerine DİE yazdimaynı eve koyup fitili zaten ateşlemişsin şekerim ne bekliyordun acaba ? evet nişanlında eminim başka odalarda sigara içmiştir sabaha kadarneden die bir de onu sormak istiyorum büyük harfle yazmışsın bir de bir mesaj mı var o die'lerde ?
İnandim gibi. kiz o gece dışarı çıktığımız da bana olay anlaatılmadan konuşurken "NİSANLİN SENİ ASLA ALDATMAZ kALİBİMİ BASARİM.O KADAR COK SEVİYORKİ SENİ ...BEN KENDİ KOCAMDAN EMİN OLMADİGİM KADAR EMİNİM .BEN ONU ARADİGİMDA SEN BOYLE BİSEYMİ YAPTİN DEDİGİMDE BANA YAPMADİM AMA SEN O COCUGUN DEGERİNİ BİL KAYBETME..TAM ANLAMİYLA İNKAR BİLE EDEMEDİ SEN HUZURUNU BOZMA FALAN DEDİ.AGLADİ SUCLU PİSKOLOJİSİNE GİRDİ OZUR DİLERİM HERSEY İCİ N DEDİ VE KAPADİ" sonra ağır bi msj attm cvp bile wermedisende inandın mı ?
Haklisinaynı eve koyup fitili zaten ateşlemişsin şekerim ne bekliyordun acaba ? evet nişanlında eminim başka odalarda sigara içmiştir sabaha kadarneden die bir de onu sormak istiyorum büyük harfle yazmışsın bir de bir mesaj mı var o die'lerde ?
Bunları sana yaşatanları Allahamin havale edinİnandim gibi. kiz o gece dışarı çıktığımız da bana olay anlaatılmadan konuşurken "NİSANLİN SENİ ASLA ALDATMAZ kALİBİMİ BASARİM.O KADAR COK SEVİYORKİ SENİ ...BEN KENDİ KOCAMDAN EMİN OLMADİGİM KADAR EMİNİM .BEN ONU ARADİGİMDA SEN BOYLE BİSEYMİ YAPTİN DEDİGİMDE BANA YAPMADİM AMA SEN O COCUGUN DEGERİNİ BİL KAYBETME..TAM ANLAMİYLA İNKAR BİLE EDEMEDİ SEN HUZURUNU BOZMA FALAN DEDİ.AGLADİ SUCLU PİSKOLOJİSİNE GİRDİ OZUR DİLERİM HERSEY İCİ N DEDİ VE KAPADİ" sonra ağır bi msj attm cvp bile wermedi
Ben nişani atiyorum dedim arkadaşlarım durdurdu hayır konuda o arkadaşın yerine başka biri olsa at derdik o kızı hepimiz biliyoruz bi sen tanimadin.iyi dusun tabi son karar senin ama biz nisanlinin suçlu olduğuna inanmiyorz.bunu söyleyen o kızın benim ve nisanlimin(benim sayede tanıştığı) ortak arkadaşları.işte tpik kadınlar....kız arkadaşı anında silerler amma erkek arkadaşı affetme çabasına girerler nasıl unuturum bunu diye düşünürler..
kalıbını basan insan yanlız senin nişanlına göz dikmiş birisi onun sözüyle nasıl yola çıkabilirsin ki ?İnandim gibi. kiz o gece dışarı çıktığımız da bana olay anlaatılmadan konuşurken "NİSANLİN SENİ ASLA ALDATMAZ kALİBİMİ BASARİM.O KADAR COK SEVİYORKİ SENİ ...BEN KENDİ KOCAMDAN EMİN OLMADİGİM KADAR EMİNİM .BEN ONU ARADİGİMDA SEN BOYLE BİSEYMİ YAPTİN DEDİGİMDE BANA YAPMADİM AMA SEN O COCUGUN DEGERİNİ BİL KAYBETME..TAM ANLAMİYLA İNKAR BİLE EDEMEDİ SEN HUZURUNU BOZMA FALAN DEDİ.AGLADİ SUCLU PİSKOLOJİSİNE GİRDİ OZUR DİLERİM HERSEY İCİ N DEDİ VE KAPADİ" sonra ağır bi msj attm cvp bile wermedi
Öyle yaptım fkat kız hiçbirşey anlatmiyor. Nisanlimin anlattıkları bu.seviyorum ama ben nöbet usulü çalışan biriyim nasıl onu ilerde evde bırakıp nobete gitcm bilemiyorm güven herşeyden onemliymisBunları sana yaşatanları Allahamin havale edin
Gerçek tende nişanlın hiçbirşey yapmamıştır o kadına dokunmamımıtır bile nişanlına sana biseyler anlatabilir korkusuyla sana üstü kapalı anlatmış demekki o gece baya nişanlısına askıntı olmuş o kadınİnandim gibi. kiz o gece dışarı çıktığımız da bana olay anlaatılmadan konuşurken "NİSANLİN SENİ ASLA ALDATMAZ kALİBİMİ BASARİM.O KADAR COK SEVİYORKİ SENİ ...BEN KENDİ KOCAMDAN EMİN OLMADİGİM KADAR EMİNİM .BEN ONU ARADİGİMDA SEN BOYLE BİSEYMİ YAPTİN DEDİGİMDE BANA YAPMADİM AMA SEN O COCUGUN DEGERİNİ BİL KAYBETME..TAM ANLAMİYLA İNKAR BİLE EDEMEDİ SEN HUZURUNU BOZMA FALAN DEDİ.AGLADİ SUCLU PİSKOLOJİSİNE GİRDİ OZUR DİLERİM HERSEY İCİ N DEDİ VE KAPADİ" sonra ağır bi msj attm cvp bile wermedi