Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Ben napcam şimdi nişanlim yeminler ediyor.asla olmadı öyle bsey.kız msjlarima bile cvp atmiyor. Kiza o gece dışarı çıktığımızda aldatilmaktan korktugumu bundan onceki iliskilerimin aldatildigim için bittiğini falan konuştuk.o dost sandığım o...punin cevabı " O SENİ ASLA KİMSEYLE ALDATMAZ KALİBİMİ BASARİM DEDİ." Bende neden bu kadar eminsin insanlar gaflete dusebilir diyerek karşılık verdim.yine usteleyerek "ASLA YAPMAZ.BENİM KOCAM YAPAR SENİNKİ YAPMAZ" Dedi. Demekki denemiş.ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum.

Affetmistir, kız suçludur nişanlı masum.
Ben kime anlatsam konuyu o kızı tanıyan herkes o kız olmasa yüzüğü atardim benm basıma gelse bu durum. ama sonuçta ortada o kız varsa 2kere düsün 5senedir duyuyoruz hakkinda konuşulanları.o yüzden sasirmamin tek nedeni senin nisanlina yapmış olmasi. Siz baya iydiniz fln dedi.ben çok çabuk inanirim insanlara nasıl 2 senemi geçirdim bu insanla.nasıl görmedim gerçek yüzünü bilemiyorum Nisanlimida savunmuyorm.şuan cevremin tepkilerini her ikimizide tanıyan insanlari dinliyorum karar vermeye çalışıyorm yanlış bi karar vermek istemiyorum şuan sağlıklı dusunemiyorm

Dans yüksek ses sonra ben eve döndüm

O kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum.herkes nisanlima çok güveniyor.çevremdeki olayi anlattigim insanlar.oda beddua ediyor kendine egerki aklımdan beynimden kötü bisey yapmak gecrdysem askerden ckmak nasip olmasın falan deyince duruyorum tepkisizzim şuan .ona inanıyorum ama içimdeki şüphe beni mahvediyor çokta seviyorum.ancak napcami bilemiyorm

Okumaya çalıştım ama başım döndü sonunda. Ne kadar yazım hatası var, tuhaf kısaltma kelimeler. Güzelim Türkçe'mizi ne hale getirdiler yahu...

aynı eve koyup fitili zaten ateşlemişsin şekerim ne bekliyordun acaba ? evet nişanlında eminim başka odalarda sigara içmiştir sabaha kadar neden die bir de onu sormak istiyorum büyük harfle yazmışsın bir de bir mesaj mı var o die'lerde ?

Oda öyle diyor.en yakın ârkadasimi diyorsun evli çocuk sahibi .ben noldugunu anlayamadım hani çok sevdiğin için yanlış anlıyorum dedim ben kendi kendime ama yanıma yatinca artık pislik olduğunu düşünmeye başladım fakat hala iyi niyetli düşünmeye calstm.benim çevremdeki hiç böyle biri olmadı o yüzden yakın arkadaşına da konduramadm falan ddi

Yok otomatik çıkıyor o yüzden diye yerine DİE yazdim

Doğrusunu-yanlışını, eskisini-artısını siz biliyorsunuz.
Affetmeniz mi daha iyi, terk etmeniz mi, buna göre karar verirsiniz.

Ama arkadaşım şu "kız korkmuş, nişanlım bi şey diyememiş, vicdanı elvermemiş" bi geçin bunları.

Nişanlınızın yerine koydunuz mu kendinizi?
Ben koydum.
Eğer biri yanıma yanaşıyorsa o dakika tepki koyarım, olmadı da yattık mı etkilenmişimdir de ses çıkaramamışımdır.
Ha o kadar da değilse gecenin o vakti ses çıkarmadan bi adamla yatıyorsam en kötü o dakika etkilenmeye başlarım.

Biraz gerçekçi olun, bırakın vicdanlı lafları.

sende inandın mı ?
İnandim gibi. kiz o gece dışarı çıktığımız da bana olay anlaatılmadan konuşurken "NİSANLİN SENİ ASLA ALDATMAZ kALİBİMİ BASARİM.O KADAR COK SEVİYORKİ SENİ ...BEN KENDİ KOCAMDAN EMİN OLMADİGİM KADAR EMİNİM .BEN ONU ARADİGİMDA SEN BOYLE BİSEYMİ YAPTİN DEDİGİMDE BANA YAPMADİM AMA SEN O COCUGUN DEGERİNİ BİL KAYBETME..TAM ANLAMİYLA İNKAR BİLE EDEMEDİ SEN HUZURUNU BOZMA FALAN DEDİ.AGLADİ SUCLU PİSKOLOJİSİNE GİRDİ OZUR DİLERİM HERSEY İCİ N DEDİ VE KAPADİ" sonra ağır bi msj attm cvp bile wermedi

Bunları sana yaşatanları Allahamin havale edin

işte tpik kadınlar....kız arkadaşı anında silerler amma erkek arkadaşı affetme çabasına girerler nasıl unuturum bunu diye düşünürler..
Ben nişani atiyorum dedim arkadaşlarım durdurdu hayır konuda o arkadaşın yerine başka biri olsa at derdik o kızı hepimiz biliyoruz bi sen tanimadin.iyi dusun tabi son karar senin ama biz nisanlinin suçlu olduğuna inanmiyorz.bunu söyleyen o kızın benim ve nisanlimin(benim sayede tanıştığı) ortak arkadaşları.

kalıbını basan insan yanlız senin nişanlına göz dikmiş birisi onun sözüyle nasıl yola çıkabilirsin ki ?

Gerçek tende nişanlın hiçbirşey yapmamıştır o kadına dokunmamımıtır bile nişanlına sana biseyler anlatabilir korkusuyla sana üstü kapalı anlatmış demekki o gece baya nişanlısına askıntı olmuş o kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…