Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

her şey de şeytandan yav. biz yapmadık şeytan yaptırttı
İnsanlar yanlis ve kotu birsey yapanlara seytan yaptırttı o zaten suçsuz demez Şeytana uyan insanlıktan nasibini alamamis zavallı der oyle sizin Dediğiniz gibi bi düşünce yok yani(nasıl boyle dusunebildiniz anlamadım,hayatım boyuncada baksana su adama seytan bu masuma neler yaptırttı diyen birisinide ne gordum ne de duydum) o yüzden lutfen biraz daha sakince düşünüp yazabilirsiniz çünkü bosuna bu kadar sert çıkışlar yapıyorsunuz sizinle aynı fikre sahip olan ama ifade edis bicimi farklı olan insanlara karşı .. Yine de msjimi bu kadar yanlis anladığınız ıcın üzgünüm diyebileceğim bısey yok

evet beyin, ahlak, muhakeme yeteneği, sevgi, saygı, gurur her şey tamam bi şeytan dürtmesiyle hop ikisi aynı yatağa girivermişler çok mantıklı bravo
vallahi full iman dolu diye geçinip arkadan her haltı kendine hak görene sizin tabirinizle "imansız" olup ahlaklı kişiyi 1.000 kere tercih ederim

bi konuda da inanmayan ahlaksız ilan edilmeyiversin be

her odaya bir dal guldum yaa

Ben olanak veriyorum nedense
İnsanın bazen salaklığına geliyor
Şaşıp kalıyor o gibi durumlarda
Ama fark edip kalkmış nişanlın
Bence onun bir art niyeti yok da kızı bilemeyeceğim

ek: canım sigara çekti.

eeeeee Allah bile diyor bir kadın bir erkek yanlız kalıyorsa,
3.mutlaka şeytandır.
ne işleri varmış ayol aynı eve yabancı ıkı ınsan ne gereksiz bi durum.

Yol vermeye gelince buna sen karar vereceksın canım ;
güven durumun nasıl bu adama güveniyormusun ki adam kalkdım yediremedim uzaklaşdım diyor.

belli belli besbelli bunlar resmen birbirlerinden etkilenmişler sigarayı üstü üstüne yakmıslar öyle sakinleştirmişler kendilerini demkki anca öyle durmus dürtüleri sonra yatmıslar iki dk kalkmıslar ama biyandan da yedirememişler birlikte olmayı şeytanın bacağını ufaktan biri kırsaydı sabaha zaten neler olmus kalkarlardı.. bunların hepsi cinsel dürtüye sahip cıkamama kendini bilememe durumları ikisinden de bi bok olmaz kız hadi gönüllüymüş de nişanlın nie sıcmamıs agzına anca sigara içmiş bilemedim

iıkısınede yol verın gıtsın. bı kere garıp olan sız evde yokken o evde kalması otelde kalsın arkadasım bu nedır boyle hayret bısey. arkadsınızında nısanlınızda gozu varmıs sız yokken fırsattan ıstıafade koynuna gırmıs ne abes bı durum. uzak tutun evlenmeden gormus oldunuz ıste

ıkısını once ayrı ayrı dınleyın , Sonra yanyana dınleyın.. Sonra ıkısını de hayatınızdan çıkarın..

wıyh anam
sen gece klubunde naptın ya bana arkadsını söyle sana kim oldugunu soyleyeyim demislerdi allahtan arkadasım yok
sende bu kızdan uzak dur pek normal gelmedi nisanlında tuaf orda baska seyler dönebilirmis aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…