Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Bunların hiçbiri yaşanmamış olsa bile yabancı karşı cins iki kişinin aynı evde kalması bana normal gelmedi. Neden böyle bir şeye izin verdin ki otel yurt mu kalmadı? Madem o kadar uykusuz kalacaktı senle nobete kalsaydi. Siz eve geçin demen hata zaten bence. Saçmalık

Okurken sinirlerim tepeme fırladı. Bence zaten affedeceksiniz keşke buraya hic yazmasaydiniz. Yok millet askerdeyken terketti der, millet onu der bunu der, düşmanlarım sevinir, yok arkadaşım nişanlıma göz dikmis ama olsun kızı çok tatlı falan. Al bu adami kocan yap millet laf çıkartmasın diye. Sen nöbete gittikçe o da her gece farkli arkadasina korumalık yapar. Adam bi de askerden izne geldi düğün için oh o birikmislikle her odada bir posta sigara yakmislardir. Kadinlar kendini su kadar degersizlestirmesin lütfen. Baska adam yok sanki

Bence işin sonunda günah keçisi arkadaşın olacak, nişanlın olacak şeref yoksunu da rahaat rahat sıyrılacak işin içinden.
Kusura bakma da yaninda 10 dk yatarken kafası nerdeymiş, vicdan mı indiriyomuş internetten?

ya kesin aralarında bişey oldu da, hadi olmadı diyelim. korkarsan mesaj at ne demek yahu? resmen iş atmış bu bir
kız da boş durmamış korkuyorum demiş bir araya gelmişler kız bunun yanına yatınca hiç istifini bozmamış bu iki
bi de üstüne üstlük yalan söylemiş bu da üç

yani anlayacağın kız arkadaşın ne kadar suçluysa o adam ondan beter suçlu ki sana karşı sorumlu olan arkadaşın değil nişanlın yoksa dünya yanında iki dal sigara tüttürülecek hatun dolu..

Yıl olmuş 2015 siz hala Kardeşiniz gibi gördüğünüz biri bile olsa nisanlinizla aynı evde kalmalarına bise demiyosaniz boyle seyler tabi başınıza gelebilir (keske gelmemiş olsaydı) ama nefis,şeytan ve iman eksikliği diye bısey var millette üzgünüm ki bu yüzden boyle Çivisi cikmis bi zamanda hersey basımıza geliyo ...:KK43::KK43:

Ben de söylemeden gecemicem Kesinlikle bir erkek ve bir kadının basbasa bir evde kalması bence çok yanlış
İnsan hiç düşünmese aklına o an geliyordur
Eger anlatıldığı gibi kadın sirnasik ise adam iyi dayanmış
Ha bana kalırsa dayanmamistir o ayrı
İkisi de beş para etmez o da ayrı
Ama dedigim gibi yalnız kalmaları en büyük hata buna sen zemin hazırladiusan senin de hatan

Aynen arkadasma haddini bildiren bi msj attm nisanlima da öyle.şuan askerde egerki aklımdan kötü bsey geçtiyse ve yaptysam burdan ckmak nasip olmasın dio.bnm arkadaş cevrem ablam ve guvendgm insanlar ya nisanlim dn öyle bseyi bklemio.inanamiyrlar cnku o kadar çok değer verioduki herkes şokta. Bnm dostlarım kızı suçluyor biz senn iyiliğini isterz Nisanlim evlilik teklifi boyunca sürekli onlarla irtibat halindeydi yemediğimz ictigmz ayrı gtmez.çok uğraştı herşeyin en ince ayrıntısını düşündü biz çok sewiorz onu. Bu işte nisanlindada hata var ama asıl suçlu arkadasn onun ne mal oldgnu bzde biliorz (tanıyorlar kızı) seni dha önce o kıza dikat et die uyardığımzda çok güveniyorum demistin. Sonuç ortada.eğer kız normal biri olsaydı anında yüzüğü at derdik ama iyi dusun biz hala inanamiyorz diorlar
Canim zor bir surec. Ancak herkesin arkadasini sucalamasi da normal degil. Kiz yanina yatsam demis nisanlin hayir niye diyememis? Bence nisanlinda da ciddi anlamda suc var. Ikisinide yuzlestirmem onemli birinden biri digerinin anlattigini inkar etmemeli. Affetsen bu his ile suphe ile nasil yasarsin evlililigini? O yuzden yapilan her bir aciklama seni gercekten tatmin etmeli. Yoksa en ufak suphe ile coooook zor. Ama gercekten yasanan sey ciddi anlamda anormal bir durum nisanlinda da arkadasinda da hata var.

Yıl olmuş 2015 siz hala Kardeşiniz gibi gördüğünüz biri bile olsa nisanlinizla aynı evde kalmalarına bise demiyosaniz boyle seyler tabi başınıza gelebilir (keske gelmemiş olsaydı) ama nefis,şeytan ve iman eksikliği diye bısey var millette üzgünüm ki bu yüzden boyle Çivisi cikmis bi zamanda hersey basımıza geliyo ...:KK43::KK43:
iman eksikliği değil o canım ahlaksızlık! her inanmayan arkadaşının nişanlısına sırnaşacak diye bir kural mı var??

Bunu siz bence erkeklere sorun onlar daha kesin cevabını bilir. Ne de olsa kendileri ne kadar iyi olursa olsun karşı cinsle tek kaldıklarında her turlu fantazileri yapıp ustune sigara uçabilirler. :KK76::KK67::KK14::KK14:

iman eksikliği değil o canım ahlaksızlık! her inanmayan arkadaşının nişanlısına sırnaşacak diye bir kural mı var??[/QUOTE
Tabiki ahlaksızlık ta ben inanmayanlardan bahsetmedim oraya çekmeyelim lutfen ben inananlarin iman eksikliğinden bahsettim inanıyorsa biraz allah korkusu olsa insanda ve ahlaklı olsa zaten yapmaz ,inanmayıp ta ahlaklı olan bazı musluman geçinipte onlardan kat kat daha iyi insanları kastedmiyorum baska tarafa çekilmesin asla ..toplum yozlaşması ,insanı değerleri unutusumuz bu olaylar

Mesajlari okuduz mu peki? Ne yaziyordu? Korkuyirum fakan mi? Mesaj atinca korkusu geciyormuymus hatunun? Evlenince mi korjak olmus? Cocugu nerdeymis acaba?
hadi jadun korkudan sigara icti nisanlin niye uyumaya devam etmedi? Bunlar butun gece uyumadilarsa jeske seninle nobet tutsalardi.

Bunu siz bence erkeklere sorun onlar daha kesin cevabını bilir. Ne de olsa kendileri ne kadar iyi olursa olsun karşı cinsle tek kaldıklarında her turlu fantazileri yapıp ustune sigara uçabilirler. :KK76::KK67::KK14::KK14:
sigarayı da şeytan yaktı her odada ayrı ayrı
Iman eksikligi olunca nefside zayif olur insanin nefsi zayif olan insanlada seytan daha cok ugrasir zaten nefsini terbiye edememis imani zayif kisi seytanin yap yap yap diye kulagina fisildayip beynine soktugu seyleri yapmak kolay gelir. Imani nefsi ve seytani hafife almayin bence

Eğer bir.olay çok.ayrıntılı anlatilıyorsa orda bir yalan olma.ihtimali yüksektir... tekrar tekrar anlatir olayı.. ezbere aynı şeyleri söylüyorsa yalan olabilir.. yahut bir ayrıntıyı yanlış söyleyebilir.. kaydet sesini. Dinle sonra bakalım bi sey cikacakmi

X