Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

yahu herseyi anladim her korktuklarinda gecenin kor vakti sigara icilmesi ilginc otesi...
hadi icildi bu detaylara kadar anlatilmasi daha ilginc otesi
Aynen arkadasma haddini bildiren bi msj attm nisanlima da öyle.şuan askerde egerki aklımdan kötü bsey geçtiyse ve yaptysam burdan ckmak nasip olmasın dio.bnm arkadaş cevrem ablam ve guvendgm insanlar ya nisanlim dn öyle bseyi bklemio.inanamiyrlar cnku o kadar çok değer verioduki herkes şokta. Bnm dostlarım kızı suçluyor biz senn iyiliğini isterz Nisanlim evlilik teklifi boyunca sürekli onlarla irtibat halindeydi yemediğimz ictigmz ayrı gtmez.çok uğraştı herşeyin en ince ayrıntısını düşündü biz çok sewiorz onu. Bu işte nisanlindada hata var ama asıl suçlu arkadasn onun ne mal oldgnu bzde biliorz (tanıyorlar kızı) seni dha önce o kıza dikat et die uyardığımzda çok güveniyorum demistin. Sonuç ortada.eğer kız normal biri olsaydı anında yüzüğü at derdik ama iyi dusun biz hala inanamiyorz diorlar

Bence kız evli olduğu için yan çızıyor,banada Arkadaşımın nişanlısı asıldı,ben bişey anlatmadım,anlatsam onu savunurdu,ama ertesi gun çocuk Endülüs bana asıldı ,oros...Demiş,daha görüşme Demiş,bana ızah etti,onun asıldığını bılıyorum,yalan söylüyor,sen asla yapmazsın dedı,ama onu sevıyorum,ayrılmam,daha görüşmeyelim dedi,ok dedım,o zaman YAŞ 22,şimdiki Aklım olsa rezil ederdım o çocuğu,neyse kız daha görüşmedi,evlendıler,bır gun aradı,dedim neden aradın,kocan kızmasın,ıtıraf ettiş,günah aldım,görüş iyi kızdı,benım kafam sarhoştu Demiş,yıllar sonra bu olayı hatırladım
Nişanlim kocasını aricam herşeyi anlaticm bn bisey yapmadm diyp durdu. Bende ne dicen karın yanıma ytti bnde 5dk snra kalktimmi dicen igrenclesiorsn iyce dedim

Art niyetli olmak ve üzmek istemem. Tüm odalar dolaşılmış hem de sadece sigara içilmiş miş miş.. Burda iki tarafta suçlu bence. Belliki bir al gülüm ver gülüm davası olmuş.
Günahını almayalım ama nişanlın suçlu olmasaydı neden böyle birşeye izin verdi??

Aslnda saflık deglde kabullenememek için bahane ariyorm. :KK43:

İnsan evlilik kararı almak nişan evresine gelmek için ne kadar emek döküyor , ne umutlar biriktiriyor. Anliyorum.O yüzden nisanlina inanmak istiyorsun. Hadi diyelim kız iş attı nisanlin önce yatmak istedi sonra vicdan yaptı çekti başka odaya gitti. Ben yabancı kadınla kalmasina asla izin vermem ama çok zor bir durumda kalması gerekse de gözüm kapalı güvenmek isterim. Yani şimdi yapmasa bile bu insana asla guvenemeyeceksin. Ki şahsi fikrim ben yatmadiklarina asla inanmıyorum.

Bir de nisanlinin tepki göstermesi lazımdı ne yaticam yanına deyip haddini bildirmesi lazımdı , valla inan çok üzüldüm geceden beri aklimdasin , Allah belalarini versin. Bence ailene , kadının kocasına anlat her seyi. Evet sen seçmiş olabilirsin ama hiç bir baba kızı böyle serefsizle evlensin istemez arkanda olur eminim. Nisanlin bu kadar mi aciz ayrıca. Çok çok iğrenç

Şimdi bu sözümden dolayı tırnaklarını çıkaranlar, dişlerini gösterenler, üstüme çullananlar olacaktır ama ben yine de söylemeden edemeyecem!

"(Yabancı) bir erkek (yabancı)bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır” ( Hadis-i Şerif )

Senin onları tek başlarına eve yollaman başlı başına bir hata zaten!!! ''Ne yani tek başlarına onlara güvenip eve yolladım diye bunları mı yapmaları mı lazımdı'' gibi bir düşünceden bahsetmiyorum. Kabul edin ya da etmeyin nefsle mücadele eden aciz varlıklarız biz. Sen düşünmesen de, istemesen de, iraden güçlü olsa da aklından bu iğrenç düşünceler ister istemez geçer böyle kapalı bir ortamda. Bu düşünceler sen istediğin için değil şeytanın pis vesveseleri, nefsininde açgözlü olmasındandır. Bu düşüncelere ya dur dersin ya da engel olamazsın ve o günaha girersin.

Anlattıklarına göre nişanlın ve arkadaşın bu iradeyi gösteremeyenlerden. Sana ne ayrıl ne barış diye bilirim. Hakkında ne hayırlıysa o yolları açsın Rabb'im sana..

Bir ilave de ben yapayım.
Aralarinda evlenmeye engel olmayan iki kişi kimsenin olmadığı kimsenin gelmeyeceģi bir alanda bulunmaları İslam dinine göre zina yapmakla aynıdır. Buna HALVET denir. Googleden araştirın.

Bir erkeğin yanına geceleyin istekli ve bekaret problemi olmayan bir bayan gelecek sarılacak yanına yatacak ve o erkek o bayana yönelmeyecek...
Bu ancak o erkeğin iktidarsız olması ya da hem cinslerine ilgisi varsa olabilir diye düşünüyorum. Ateş ile barut bir arada kalmaz.

Yemin ederim die die okumaktan fenalık geldi. Tek seferde anlamadım tekrar okudum. Keşke daha düzgün yazmış olsaydınız. Bu adama hala nişanlım diye hitap etmeniz çok ilginç. Her odada sigara içmişler o da ilginç. Başka şey yapmış olmasınlar? Bu adama hala nişanlım diye hitap etmeniz hepsinden ilginç. Bende yol yakın ayrıl, gez, toz, eğlen ve bol bol KİTAP OKU.

okurken şok oldum
ne demek korkmak ya
kaç yaşında 1 yaşında çocuk mu hooşş benim kuzenlerim o yaşta hiiçç de korkmuyorlar
terbiyesi kanı bozuk
nişanlın belki yüz verse ooohhooo daha neler olcaktı
hey allahım okurken ben sinir oldum yemin ederim
boğarım ben o kızı yeminle
sen de iyi sabır varmış

Ben sonucu merak ediyorum sen nisanlinla bitirdin o tepkisiz mi şu an
Ya da o adı kadın karşılık verdi mi sana
Geri dönecek misin (lütfen dönme)

Son olarak da
Amma taktiniz bu die lere belli ki o an gergin acele olarak yazmış yazarken ter içinde kaldım diyor artık sunun esprisi ni yapmayin yahu

Ben daha çok arkadaşının kocasını merak ediyorum, karısının gece başka bir erkekle aynı evde kaldığından haberdar mı, nerdesin demiyor mu, karısının nerede ne yaptığını bilmiyor mu?
Küçük çocuğu var demişsiniz bir de annesi onu bırakıp nasıl gelebilmiş valla ilginç ilişkiler yumağı.
Sorun nişanlının anlattığı gibiyse bile yine de masum değil.Korkarsan gel demeler, tel. no vermeler mesajlaşmalar, kalkıp kalkıp yanına gitmeler sohbetler sigaralar vb. bunlar nişanlının da istekli olduğunu gösteriyor yol yapmış resmen.

Canim yeme bunlari.O arrkadasinda var bi is.Nisanlin da karsi koyamamis bnce o da suclu.Korkmusmus sanki bebek..Ama sende de var kabahat o kadar guvenmiceksin kimseye.Ben sozlumle ayni masaya bile oturtmuyorum kiz arkadaslarimi.Belki de ben cok kiskancim ama olsun guvenmiceksin kimseye

X