Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Şuan ayrıldık fkat ailelere henüz soylemedik. Çünkü askerde.eet kız kasinio bzmki yatağa yattıktan snra vicdan yapıp kalkio o yatağa yatrmamasi gerekirken
Vicdani da ben napiyorum evli kadin bide illaki ortaya cikacak diyedir..
Senin icin bu kotu olucak belki uzunca bi sure kimseye guvenemiceksin ama bu adamla evlenirsende hep supheli olucaksin..

Kız hiçbirşey yapmadık yanına bile gitmedim diyo.bnle 2sene aynı ewde kaldı korkmadi nisanlimla kalınca korkmuş
Yanına bile gitmedim mi diyor.oha capraz sorguda öttür şunları.
Çok bariz ikiside yalan söylüyor.kadınlar yalanda usta ama erkekler beceremez işte kanıtı.seninki ucundan bişeyler ötmüş yine.

Yanına bile gitmedim mi diyor.oha capraz sorguda öttür şunları.
Çok bariz ikiside yalan söylüyor.kadınlar yalanda usta ama erkekler beceremez işte kanıtı.seninki ucundan bişeyler ötmüş yine.
Zatn nisanlima herşeyi anlattı o dedim ne anlatti şerefsiz şöyle dedi soylemicem bide senden dinleyim dedim.ama o ayrintisinida anlattı snde anlat dememle beraber yazdiklarimi soyledi

Son düzenleme:
y haflerine de garezleri var dio gelio yapio gibi ufff okuduğuma pişman oldum

Bide soruyor ne yapayım diye arkadaşım akıl süzgeci diye birşey mantık var,senin bunu soruyor olman bile Saf olduğunun kanıtı her ikisinide haddini bildirmen gerekirdi bu bir aleni aldatılma daha açık yazardım ama.... Nys sen daha düşün dur....

Cok basit. Henuz nisanlisin. Yolun basindasin. Gec degil. Vur g.tune tekmeyi olsun bitsin. O yilan arkadssinla da tamamen kes alakayi.

Hatta onlardan kurtuldugun icin bi fakir falan sevindir. Nisanlinin bulbul gibi sakimasi serefine bi cips kola da sen ac.

Party time yani... Boyle pisliklerden kurtuldugun icin...

Ilk okudugumda bu kadar sigara ayrintisini bir erkek niye anlatir dedim. Kesinlikle masum bir gece olmadigi kesin isin ilginc yani bir yasinda bebegi olan kadinin bebegi nerde eger esi nobetteyse.
Kapi kapalimi bir bak korkuyorum demesi falan da abarti o kadinin. Kendi bakamiyor mu? Kirkuyirum diyen bir insan isiklari acar oturur. Otelde kalsaydi korkmayacak miydi? Bir de o evde daha once yasamis. Bunlar seni aptal yerine koyuyorlar.
Nisanlinizda her korkana sarilacaksa... bilmiyorum yani.
Evin her yerinde sigara icilmis. Ben cok da masum bulmuyorum. Sigara ayrintisini bu kadar anlatmalari da cok ilginc. Resmen gerisini sen anla der gibi.

Bir de ayni evin icinde insan neden mesajlasir. Bu da tuhaf. Telefon numarasi bundan sonra gorusmek icin alinmis. Korkan adam bagirir mesaj atmaz.
Kadin isin icine heyecan katmak istemis belliki . Bide orda oturduk sigara ictik burda oturduk ictik demis bide bence oturmaktan ileri gitmislerdir sevistikten sonra da birer sigara yakmis olabilirler bu kadar masum bitmedi geceleri bence

Bence kız evli olduğu için yan çızıyor,banada Arkadaşımın nişanlısı asıldı,ben bişey anlatmadım,anlatsam onu savunurdu,ama ertesi gun çocuk Endülüs bana asıldı ,oros...Demiş,daha görüşme Demiş,bana ızah etti,onun asıldığını bılıyorum,yalan söylüyor,sen asla yapmazsın dedı,ama onu sevıyorum,ayrılmam,daha görüşmeyelim dedi,ok dedım,o zaman YAŞ 22,şimdiki Aklım olsa rezil ederdım o çocuğu,neyse kız daha görüşmedi,evlendıler,bır gun aradı,dedim neden aradın,kocan kızmasın,ıtıraf ettiş,günah aldım,görüş iyi kızdı,benım kafam sarhoştu Demiş,yıllar sonra bu olayı hatırladım

Kadin isin icine heyecan katmak istemis belliki . Bide orda oturduk sigara ictik burda oturduk ictik demis bide bence oturmaktan ileri gitmislerdir sevistikten sonra da birer sigara yakmis olabilirler bu kadar masum bitmedi geceleri bence
Zaten adam sigarayi bastira bastira bunun icin soyluyor. Ama konu sahibi cok saf. Kesinlikle bir seyler olmus.

Şimdi bu sözümden dolayı tırnaklarını çıkaranlar, dişlerini gösterenler, üstüme çullananlar olacaktır ama ben yine de söylemeden edemeyecem!

"(Yabancı) bir erkek (yabancı)bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır” ( Hadis-i Şerif )

Senin onları tek başlarına eve yollaman başlı başına bir hata zaten!!! ''Ne yani tek başlarına onlara güvenip eve yolladım diye bunları mı yapmaları mı lazımdı'' gibi bir düşünceden bahsetmiyorum. Kabul edin ya da etmeyin nefsle mücadele eden aciz varlıklarız biz. Sen düşünmesen de, istemesen de, iraden güçlü olsa da aklından bu iğrenç düşünceler ister istemez geçer böyle kapalı bir ortamda. Bu düşünceler sen istediğin için değil şeytanın pis vesveseleri, nefsininde açgözlü olmasındandır. Bu düşüncelere ya dur dersin ya da engel olamazsın ve o günaha girersin.

Anlattıklarına göre nişanlın ve arkadaşın bu iradeyi gösteremeyenlerden. Sana ne ayrıl ne barış diye bilirim. Hakkında ne hayırlıysa o yolları açsın Rabb'im sana..

yahu herseyi anladim her korktuklarinda gecenin kor vakti sigara icilmesi ilginc otesi...
hadi icildi bu detaylara kadar anlatilmasi daha ilginc otesi

Bir de ayni evin icinde insan neden mesajlasir. Bu da tuhaf. Telefon numarasi bundan sonra gorusmek icin alinmis. Korkan adam bagirir mesaj atmaz.
Açıklaması bagiriyormus kız sürekli ismini.bzm evin duvarlari ndan çok ses gecirio yürüme sesi bile gelr bagrma msj at korkarsan demiş nişanlim vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…