- 2 Ağustos 2015
- 238
- 110
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Evli ise eşi nerde neden sizin evinizde kalıyor tek başına onu anlayamadım ben? İkisiyle de ilişkinizi kesin en temizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaa ne kadar safsın. Oldu olacak doktorculuk oynadık demedikleri kalmış2 tarafta art niyetli degil belki.
olamaz mi?
kiz wrkadasiniz erkek duskunu veya boyle abuk sabuk davranicak birisi mi?
erkek arkadasiniz guvenilmez mi?
b4nce bunlari dusunup hareket edin
Eşi 6saatlik bi mesafede o gece nbetciEvli ise eşi nerde neden sizin evinizde kalıyor tek başına onu anlayamadım ben? İkisiyle de ilişkinizi kesin en temizi
Orasi muamma canim nisanli ve arkadas bide Allahtan baska bilen yokAnlamadım tam ya bunlar yatmış mı yoksa sadece sigara içmişler?
Ben nisanlima arkadasm herşeyi anlattı deyince nişanlim ince ayrıntısına kadar anlatı.kız hala kabul etmiyor yatmadim yanyana diyo.Ayy bu kacinci arkadas-sevgili es-dost konusu.. Kimseye guvenilmeyecegini kk sayesinde ogrendik.. Valla suc senin.. Nisanlina kizi eve birak sende bi pansiyonda kal deseydin.. İkisinide seytan durtmus gece vakti.. Kadin uyuyamamis zaten kocasiyla arasi bozukmus.. Nisanlinda kadin uyuyamayinca uyuyamamis.. Hic bisey olmamissa bile buna inanmak icin cok saf olmak lazim.. Hep olmus gibi suphe duyacaksin.. Kadini suclamissin ama nisanlinda cok masum olsaydi numarasini vermez terslerdi olur biterdi.. O gece evde olanlar sana anlatilandan cok cok fazla bence.. Evlenirsen hic bi dostun olamicak cunku esine hic guvenemiceksin.. At yuzugu kafasina..
Kız korkunca nişanlim o zmn kaldığım odadaki cekyati sana aciyim demiş arkadasm olcak or...spu yok yanında yatsam fln deyince beraber bnm yatagmda 5-10dk uzanmislar nisanlimn dediğine gore de içi el rhat etmemiş kalkıp başka odaya geçmiş kız arkasından glip sen yatağına geç bn burda yatarim deyip nisanlimi tkrr eski yerine yolluo snra kardeş ayaklarına msjlasma başlıyor.Anlamadım tam ya bunlar yatmış mı yoksa sadece sigara içmişler?
Şuan ayrıldık fkat ailelere henüz soylemedik. Çünkü askerde.eet kız kasinio bzmki yatağa yattıktan snra vicdan yapıp kalkio o yatağa yatrmamasi gerekirkenNe sigaraymis be ic ic bitirememisler..Arkadasinla nisanlin seni tam cinsellik babinda aldatacakken geri adim atmislar sonra arkadasin sana anlatir die nisanlin ötmüş korkusundan..sen simdi onu durust falan buluyorsundur hani anlatti die..
Nisanlin dedim ama umarim hala nisanlim degildir..Yoksa her nobetinde korkan arkadaslarina superman olur seninki benden demesi..
Kız korkunca nişanlim o zmn kaldığım odadaki cekyati sana aciyim demiş arkadasm olcak or...spu yok yanında yatsam fln deyince beraber bnm yatagmda 5-10dk uzanmislar nisanlimn dediğine gore de içi el rhat etmemiş kalkıp başka odaya geçmiş kız arkasından glip sen yatağına geç bn burda yatarim deyip nisanlimi tkrr eski yerine yolluo snra kardeş ayaklarına msjlasma başlıyor.
Kız hiçbirşey yapmadık yanına bile gitmedim diyo.bnle 2sene aynı ewde kaldı korkmadi nisanlimla kalınca korkmuşAaaaa kıza bakkk
Bide kızdan dinledin mi olayı? Nişanlın her seyi kızın ustune atıyor olmasın?