Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Hatayı sen başta yapmışın böyle bişeye ortam hazrlamışın. Yatsalar bile sana müstehak.
Nişanlına deil o kıza haddini bildir. Kızın Eşine söyle. En büyük intikamı almış olursun.

2 tarafta art niyetli degil belki.
olamaz mi?
kiz wrkadasiniz erkek duskunu veya boyle abuk sabuk davranicak birisi mi?
erkek arkadasiniz guvenilmez mi?
b4nce bunlari dusunup hareket edin
Hahaaa :KK70: ne kadar safsın. Oldu olacak doktorculuk oynadık demedikleri kalmış

Ayy bu kacinci arkadas-sevgili es-dost konusu.. Kimseye guvenilmeyecegini kk sayesinde ogrendik.. Valla suc senin.. Nisanlina kizi eve birak sende bi pansiyonda kal deseydin.. İkisinide seytan durtmus gece vakti.. Kadin uyuyamamis zaten kocasiyla arasi bozukmus.. Nisanlinda kadin uyuyamayinca uyuyamamis.. Hic bisey olmamissa bile buna inanmak icin cok saf olmak lazim.. Hep olmus gibi suphe duyacaksin.. Kadini suclamissin ama nisanlinda cok masum olsaydi numarasini vermez terslerdi olur biterdi.. O gece evde olanlar sana anlatilandan cok cok fazla bence.. Evlenirsen hic bi dostun olamicak cunku esine hic guvenemiceksin.. At yuzugu kafasina..

Bak tatlım bır ınsan olarak hangı kadına guveneceğini öğrenmem lazımdı,ben öle hanımlar tanıyorum ki mangal gibi sağlam,ama öle hanımlar varki böle filortüz şeylerden beslenıyor,ben yıllar evvel en yakın Arkadaşımın benden hoşlanan ve benımde hoşlandığım çocuğa sigara yaktırma bahanesi ile nasıl iş Attığını gördüm,o gun öğrendım,ve yıllar yılı hep bakarım böle kadınlar benımde mıdemı bulandırır,yanında kadın olan bır adamla,yanı Karşımda bır çift duruyorsa hep kadına bakarak konuşurum,çok önemserim ,iş,komşu,akraba,nerde rastlarsam rastlayayım,senden acı bır Tecrübe ile öprendın,

Adam senin yatağında senin arkadaşınla vicdanım sızladı gibi bir şey demiş bir de.

Bunun açıklaması "Başka yatak başka kadın olsa keyfime diyecek yok ama, nasip" değil mi?

Ama çok fedakarlık yaptınız, emek verdiniz değil mi, bunun için ayrılınır mı.

ay iğrenç ya yanyana yatmışlar ufakda olsa bir öpüşme vs kesin olmuştur . midem kalktı benimde sabah sabah . artık kimseye güvenemeyecez heralde . yazıklar olsun o pisliklere

Ne sigaraymis be ic ic bitirememisler..Arkadasinla nisanlin seni tam cinsellik babinda aldatacakken geri adim atmislar sonra arkadasin sana anlatir die nisanlin ötmüş korkusundan..sen simdi onu durust falan buluyorsundur hani anlatti die..
Nisanlin dedim ama umarim hala nisanlim degildir..Yoksa her nobetinde korkan arkadaslarina superman olur seninki benden demesi..

Ayy bu kacinci arkadas-sevgili es-dost konusu.. Kimseye guvenilmeyecegini kk sayesinde ogrendik.. Valla suc senin.. Nisanlina kizi eve birak sende bi pansiyonda kal deseydin.. İkisinide seytan durtmus gece vakti.. Kadin uyuyamamis zaten kocasiyla arasi bozukmus.. Nisanlinda kadin uyuyamayinca uyuyamamis.. Hic bisey olmamissa bile buna inanmak icin cok saf olmak lazim.. Hep olmus gibi suphe duyacaksin.. Kadini suclamissin ama nisanlinda cok masum olsaydi numarasini vermez terslerdi olur biterdi.. O gece evde olanlar sana anlatilandan cok cok fazla bence.. Evlenirsen hic bi dostun olamicak cunku esine hic guvenemiceksin.. At yuzugu kafasina..
Ben nisanlima arkadasm herşeyi anlattı deyince nişanlim ince ayrıntısına kadar anlatı.kız hala kabul etmiyor yatmadim yanyana diyo.

Anlamadım tam ya bunlar yatmış mı yoksa sadece sigara içmişler?
Kız korkunca nişanlim o zmn kaldığım odadaki cekyati sana aciyim demiş arkadasm olcak or...spu yok yanında yatsam fln deyince beraber bnm yatagmda 5-10dk uzanmislar nisanlimn dediğine gore de içi el rhat etmemiş kalkıp başka odaya geçmiş kız arkasından glip sen yatağına geç bn burda yatarim deyip nisanlimi tkrr eski yerine yolluo snra kardeş ayaklarına msjlasma başlıyor.

Ne sigaraymis be ic ic bitirememisler..Arkadasinla nisanlin seni tam cinsellik babinda aldatacakken geri adim atmislar sonra arkadasin sana anlatir die nisanlin ötmüş korkusundan..sen simdi onu durust falan buluyorsundur hani anlatti die..
Nisanlin dedim ama umarim hala nisanlim degildir..Yoksa her nobetinde korkan arkadaslarina superman olur seninki benden demesi..
Şuan ayrıldık fkat ailelere henüz soylemedik. Çünkü askerde.eet kız kasinio bzmki yatağa yattıktan snra vicdan yapıp kalkio o yatağa yatrmamasi gerekirken

Kız korkunca nişanlim o zmn kaldığım odadaki cekyati sana aciyim demiş arkadasm olcak or...spu yok yanında yatsam fln deyince beraber bnm yatagmda 5-10dk uzanmislar nisanlimn dediğine gore de içi el rhat etmemiş kalkıp başka odaya geçmiş kız arkasından glip sen yatağına geç bn burda yatarim deyip nisanlimi tkrr eski yerine yolluo snra kardeş ayaklarına msjlasma başlıyor.

Aaaaa kıza bakkk :KK57:
Bide kızdan dinledin mi olayı? Nişanlın her seyi kızın ustune atıyor olmasın?

X