Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Anlamadım ya. Sizin düğünden mi bir gün önce nöbetteydiniz? Asıl sizin dinlenmeniz gerekmiyormuydu? Ve de ne yapmalıyım diğe sorulacak sorumu var bukonuda ya. Sadece bu kadar sakin tavırlarınız ayakta alkışlayalım geldi. Konuda gerçek gelmedi

Sende bu af etme huyun varken daha çook sözde nişanlını Af edersin 1erkekle 1 bayan arkadaşları 3 şeytan olurmuş canım bi sigarada ben yakambuyur sende yak

Düğün benim dgl iş arkadaşımındi neden yalan söyleyeyim ki bn işinde gücünde bi insanim 2012 dem beri uyeyim pek fazla konu acmam vaktim olmaz.kimseyle paylasamadigim şeyleri burda yaziyorum

1-1 berabereyken, nişanlın atağa kalkmış öne geçmiş

Canım al eline bi kağıt nişanlının artılarımı daha fazla eksilerimi yaz ondan sonra kararını ver Allah hakkinda en hayırlısını nasip etsin inşallah amin

Bizim için konuşması kolay ama otur dusun bu insanla bi omur mutlu olabilecek misin yada affedebilecek misin unutup yoluna devam edebilecek misin? Yada nisanlin ne kadar masum ne kadar değil aileleri şuan düşünme kendini dusun gencsin kimler kimler çıkar karşına aileler tepki gösterecek diye kendini neden ziyan edeceksin ki? Hatta ben şiddetle ailene danışmanı yardım almani tavsiye ediyorum arkadaşlarını çok dinleme onlarda senin anlattigin kadarını bilir ama ailen büyüklerin hayat tecrübesi olan insanlar senin için en doğrusunu onlar söyler ve emin ol senin tercihin dahi olsa manevi desteğe ihtiyacın var onlar bu zorlu sureci atlatmanda büyük destek gösterecektir.

Ailesi ne olacak 2 dak yattıysa erkek adam bişeysimi eksilecek ,derler bide aplamı enişte aldatmıştı da ne var bunda içindemi kaldı sanki or......da ne olmuş diye kızmış kv ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…