Nişanlım Terketti :(d

Kızlar o kadar kötüyüm ki,nişanlım nişanı attı annesinin yüzünden. :KK43:

Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.

Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı. :KK43:(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum. :KK43:(((

Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.

Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım. :KK43:(((
Bide iyi yönüyle bak öyle insanlarla bir ömür geçermiydi en hayırlısı olmuş hakkında

Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.

Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı. :KK43:(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum. :KK43:(((

Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.

Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım. :KK43:(((
Tabiki kurtulduğuna dua etmelisin. Şimdiden annesinin lafına bakan kişiyle işin zor.
Sende faceden mesaj içerikli paylaşımlarda bulunma. Onlara hitaben yazmamış olabilirsin ama aranız kötüyken üzerine alınmaları çok normal.
çünkü bende çok yapıyorum. Eşime kızıyorum bir sürü mesaj paylaşıyorum. Aslında eşime yazmıyorum. Oan öyle hissettiğim için yazıyorum. Ama sonuçta eşim haklı olarak üstüne alınıyor

hadi çocuk daha olgunlaşmamış. aileside olgun, saygılı, yapıcı, mantıklı insanlar değillermiş demekki.şimdi zor geliyor ama zamanla burada yazıılanlara hak vereceksiniz ohhh diyeceksiniz..

Hem terbiyesiz, hem de annesinin paşa oğlu anladığım kadarıyla, defolması iyi olmuş.

Bence evlenmeden bu yüzünü gördüğün için sevinmelisin. Öyle evden cenazem çıktu falan ne demek yahu? Daha nice yıllar vardır önünde gülecek. Ayrıca tek taraflı değildir diye düşünüyorum. Hikayede bazı şeyler eksik gibi gözüküyor ama en başta daha evlenmeden anneniz de siz de çok şımartmışsınız zaten bu bile hata bence.
Üzülmeyin, kurtulduğunuza sevinin diyorum.

Ohooo simdiden bu sorunlari cikartiyorlarsa ailede allah korusun siddet bile gorulebilirdi. Hadi oglan cahil dersin ama annesi bu kadar olayi karstrdysa ilerde cok daha sorun yasardiniz. EvlilikZaten cok zor bir yapi. Farkli karakterdeki insanlarin birlesmesi cok skintiyken. Basta boyle puruz olmasi korkunc. Nisanlin smdiden ailesini bu kadar iliskinize sokuyorsa evlendkten sonra her hafta annesinin yuzunden kavga edeceksnz. Yol yakinken o atmis nisani iyi olmus. Sevgi dedgin sey evlendikten sonra surekli kavgalarla son bulucak ayrica esine hic saygin bile olmayacak surekli gaza geliyo diye

yemin ederim okadar sinir oldum ki
Allah o kaynanayi bildigi gibi yapsin, insAllah oglu bin beterlerine duserde gorur o inadida
nefret ediyorum kaynanalardan nefret ediyorum rezil insanlar

ama bosver canim nisanlinda anne sozu dinleyen ana kuzusu belli iyi olmus bosver sen daha iyilerine layiksin

Zor bi durum ama inan ki geçiyor ve unutuluyor..Bence geri adım atma ve arkana bakma.Allah belkide daha iyisini çıkaracak karşına hayırlısını yani böyle düşün.

Herkes haline sükret evlensen daha kötü olurdu diye yazmis. Gercektende sükretmelisin. Suan her nekadar canin yansada ucuz kurtuldun. Evlenip daha kötü seyler yasayip ayrilabilirdin. Emin ol nisani bozulan bu aciyi yasayan tek kisi degilsin sonda olmayacaksin. Gececek bu aci ve bir zaman sonra "iyiki nisani atmis" diyeceksin. Dilerim bu günleri bir an önce atlatir ve önüne bakarsin. Allah yardimcin olsun.

Eğer dediğin gibi annesinin lafıyla atılmışsa bu yüzük gerçekten şükret haline. Şimdi nişan atan adam evlendiğinizde annesinin lafıyla sana neler yapar neler.

Zararın neresinden donersen kardır canm üzülme seviyorsa dayanamaz iletişime geçer baktin bişey yapmiyo hayırlısı diyip geciceksin

Beni sevdiği tanıdığı için Allaha şükürler eden eski nişanlım henüz 1 hafta oldu ama benim için ondan soğudum artık yasını mı tutacağım diyormuş.Arayışlara başlamış bile. Banada ben hala seni seviyorum, bu bana da çok zor demişti. Buyrun buradan yakın. Hakikaten şükrettiği kadar çok sevmiş beni. Bir insan 1 haftada böyle olur mu ya... Yazıklar olsun onunla geçen zamanıma, sevgime. Üstüne birde bu darbe oldu resmen. :KK43:(

Şu an sıcağı sıcağına çok seviyormuşmuşsun gibi geliyor ama ; olay soğuyup düşünüce ; ailene ve sana yapılan hakaretleri düşününce iyi ki kurtulmuşum diceksin . Allah kayınvalidenide ıslah etsin , gençlerin aralarını yapmaya çalışmak yerine doldurup mutlu oluyolar resmen .

canım benim çok iyi anlıyorum seni.Benzer durumlardan dolayı benim eski nişanlımda nişan atmıştı.
Şimdi düşünüyoumda oh iyiki atmış diyorum, o fitneci kv varken sen mutlu olamazdın zaten.Ortalığı karıştıran kv, ona alet olanda nişanlın işte bu kadar basit.Burnandan fitil fitil getirirlerdi herşeyi, herşeyde bir hayır vardır inan.
şimdi olay sıcak anlıyorum seni,seviyorsunda..zaman öyle bir geçiyor ki o da kimmiş diyorsun ama zor bi süreç var önünde.
Allah yardımcın olsun, üzmemeye çalış kendini

nişanlın annesinin ağzıyla resmen gaza gelmiş canım canını sıkma annesi bi geldi herşey altüst olmus yarın evlenince de annesinin en küçük yanlıs anlamasında adam sana düşman olur bosver kişiliği oturnanıs demekki görememiş hırstan unutmus sevginizi aklı basına gelir ama gec olur sen didişmemişsin ama erkeklerin anneleriyle zıt düşmek bazen cok tehlikeli boyutlara sokuo ilişkiyi

babam hep der bizim ekmeğimizde zehir mi var diye..Bu da onlar dan biri yer içer s...r ama hiç birşey yapmamış olursunuz.

Alsın oğluyla evlensin..

Beni sevdiği tanıdığı için Allaha şükürler eden eski nişanlım henüz 1 hafta oldu ama benim için ondan soğudum artık yasını mı tutacağım diyormuş.Arayışlara başlamış bile. Banada ben hala seni seviyorum, bu bana da çok zor demişti. Buyrun buradan yakın. Hakikaten şükrettiği kadar çok sevmiş beni. Bir insan 1 haftada böyle olur mu ya... Yazıklar olsun onunla geçen zamanıma, sevgime. Üstüne birde bu darbe oldu resmen. :KK43:(
Nazım hikmetin bir sözü
Üzülme karicim 20. Yy da 3 gün sürer ölüm acisi ne bekliyosn be canm

babam hep der bizim ekmeğimizde zehir mi var diye..Bu da onlar dan biri yer içer s...r ama hiç birşey yapmamış olursunuz.

Alsın oğluyla evlensin..

Ne kadar doğru bir laf ekmeğimizde zehir mi var. Benim annem babam ben onu seviyorum diye o bana daha iyi davransın el üstünde tutsun diye değer verdi eski nişanlıma.Hiçbir aileninde yapmayacağı şeyi yaptı. O ve ailesi bu insanlığı bir daha kimseden göremeyecekler eminim. Allah zaten gördü kim haklı kim haksız.Benim ailemin ve benim içim o kadar rahatki. O benimle konuşmadı yüzüğü atmadan 2 hafta önce kadardı. Aramadı sormadı mesajlarıma cevap vermedi.Kapısına gittim ben onu göremediğimden o kadar çok özledimki. Ömrümde yapmadığım şeyi yaptım. 45 dk bekledim, uyuyormuş güya açan olmadı. Bohçaları almaya geldiklerinde babam dediki benim kızımı bu saatten sonra aramayacak sormayacaksın. Bunun cevabını anneme vermiş eski nişanlım senin kızın beni rahatsız ediyor diye. Nişanlımı arayıp sormam kadar normal ne olabilirdi. Bunu rahatsızlığa çevirmiş kendisi. Diyorum ya o kadar kırıldımki, kalbimde parçalanacak yer kalmadı. Kendimi bir kız olarak küçük düşürdüğümle kaldım. Ben yüzükleri iade ederken peçeteye sarmıştım yüzüğümü " seni çok sevdim çok seviyorum." diye not iliştirdimde verdim. Bunu hangi tekmeyi yiyen kız yapardı! O benim arkamdan ne laflar ne terbiyesizlikler yaptı aileme, bana. Beddua ettim, ağrına gitti. Ben ne yaptım ki beddua ediyorsun bana hangi hakla diyor. Ben etmesem Rabbim razı gelecek mi acaba...

Siz unutamiyorsunz nisanlinizi cunku hala saniyosunuzki annesi yuzunden terk etti sizi.
Hayir, nisanlinizjn karakterinde yokmus size arka cikmak.
Ve sizi terketti.
Sizi satti o herif!.

Suclu o, annesi degil. Unutun onu
doğru sevdiğimizi aklarızda aklarız,çok doğru bir tespit,annesi değil adam terk eden

ah analar kızlarınıza gelince damata ağam paşam,ama söz konusu olunca aynı ana oğluna gelince aslan kesiliyor,ah çözemedim bu kadınların erkek evlat düşkünlüğünü,çözen varsa önden buyursun
yapmayan kaynanada sanırım oğlunan çekindiğini yüz bulmadığına yapamıyor en azından benım anam öle :))) keser beni Allahtan internet falan bılmıyor,

X