Kızlar o kadar kötüyüm ki,nişanlım nişanı attı annesinin yüzünden.
Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.
Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı.
(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum.
(((
Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.
Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım.
(((