Nişanlım Terketti :(d

Hiç üzülme. Evlenseydin çook pişman olurdun. Hayatına kaldığın yerden devam et. Rabbim daha hayırlı insanlar çıkarsın karşına.

Siz unutamiyorsunz nisanlinizi cunku hala saniyosunuzki annesi yuzunden terk etti sizi.
Hayir, nisanlinizjn karakterinde yokmus size arka cikmak.
Ve sizi terketti.
Sizi satti o herif!.

Suclu o, annesi degil. Unutun onu

Ben olsam butun o yapilanlari helal eder arkamda kirginlik birakmadan onume bakardim. Allah sizi korumus farkindamisiniz? Hakkinizda hep hayirlisi olsun. Dahada kimse aramasin onlari, anliyorum sizide kendinizi duzgunce ifade etmek istiyorsunuz ama belliki kv cahil bos islerle ugrasan bir kadin. Daha kirilmanizin manasi yok..onunuze bakin :)

Reactions: anu
Canim çok geçmiş olsun üzülme Allahin sevgili kuluymuşsun göstermiş sana nişanlinin gerçek yüzünü Rabbim hakkında daha hayırlısını versin amin.

acınız geçince aslında Allah'ın sevgili kulu olduğunuzu anlayacaksınız. Öyle berbat bir aileden kurtulmuşsunuz ki iyi ki böyle bir vesile çıkmış. Asıl eski nişanlınızın annesi herşeye burnunu sokmaya çok meraklıymış ki annenize ilerde eve karışır diye iftira atmış.
bazı kayınvalideler koyun gibi güdülecek gelin ararlar. bence bu da onlardandı ama baktı ki fizibilite sonucu oğlunu ne kadar güderse gütsün istediği gibi size hükmedemeyecek. çareyi çirkin iftiralarla sizi ayırmakta buldu. Allah sorar hesabını siz müsterih olun.
Ayrıca kusura bakmayın ama eski nişanlınızın da ciddi sorunları var bence siz görmezden gelmişsiniz bu güne kadar...

Ne kadar büyük bir saygısızlık ya. Saygının olmadığı yerde hiç birşey olmaz çok fazla abartmışlar ki iftira da var,kıyamam ne kadar üzülmüştür annen,sen. Yazık o insanlara hiç bir görgüden nasip alamamışlar....

Canım ya inan çok iyi olmuş belli ki annesinin sözünden çıkamayan biri,iki gün sonra evlendiğinizde de her kavganızda bu kızdan boşan derdi,üzülmen çok normal ağla içini boşalt ama fazla da uzatma derim.
Allah herşeyin hayırlısını verir çünkü şu an sana öyle gelmediğine eminim ama ileride iyi ki diyeceğin günler gelecek

Anasının sözüne bakan adamdan ne beklersin , kurtulmuşsun ......oh ne güzel

Anasının sözüne bakan adamdan ne beklersin , kurtulmuşsun ......oh ne güzel

Bu hikayenin benzerini yaşadım sanki ben anlatıyorum.. ben 23 o 26 ben bitirdim ama çok mecbur kaldım severek ayrıldım. Sonra zaten yüzü ortaya daha bir çıktı. Seviyor sanıyordum 1 aya falan kalmamış evlenmiş sonradan öğrendim bizi bilen tanıdığım insanla ne bir gün takip ettim nede canım acırken ayrılmaktan vazgeçmedim çünkü kara bir kuyuydu Zaten sonra böyle bir insanı mı seviyorum dedim vazgeçip hayatıma baktım. Öldürmeyen güçlendirir.

Zararın neresinden donersen kardır canm üzülme seviyorsa dayanamaz iletişime geçer baktin bişey yapmiyo hayırlısı diyip geciceksin

Kız anneleri hep öyledir damat olarak değilde oğul olarak görürler ondan ne biseye karışır nede saygıda kusur eder. Basının gözünün sadakasi olsun bosver

Facebooktan laf sokmayı anlamıyorum,paylaşımlarınız konuyla ilgili veya benzerse tabi üzerlerine alınırlar. onlara değilse kime itafen paylaştınız. benim de bir yakınım sürekli facebooktan laf sokar çevresinde üç beş insan var onlara değil de kime gidiyor bu laflar.
bir kaçını ekleyim o kadar çok ki,lafı at ortaya sonra da ben bunu kimseye itafen paylaşmadım yarası olan gocunur filan geçin bunları

Hiçbir zaman böyle paylaşımlarım olmadı,birileri hakkında böyle düşünmüyorsanız sizi bu paylaşımları yapmaya iten nedir,bal gibi laf sokuyorsunuz işte.

ben laf soktuğunuza asla inanmıyorum sizin evet laf sokanlar var yok değil ama kimse bişey yapmadıysa o lafı üzerine alınmak niye millet neler yazıyor benim umrumda olmaz zaten fecle alakalı olan biri değilim.başta nişanlınınızda iş yokki annesinde iş olsun ne kadar terbiyesiz nankör insanlarmış birde siz arıyorsunuz üstüne şımartmışsımız iyice o kadar olaydan sonra hiç mi soğumadınız.şimdi ben olsam kalkar 2 rekat şükür namazı kılar kurtulduğuma şükreder bunu asıl paylaşardım o zamanlar alınsınlar bence.sizin ahınızda tutar inş.

Adam bir karaktersiz, ailesi başka karaktersiz. Kendi düşünceleri ve fikri olmaksızın anasının sözü ile hareket eden biri ile zaten bir evlilik hayatı söz konusu olamazdı.Çok yazık.

Allahın sevdiği kuluymuşsun ki evlilik olmadan onların ne oldugunu gördün. Yat kalk şükret. Bi ömür bunları cekip üzülcegine 1 ay 2 ay en fazla 1 yıl sonra aklından çıkmış gitmiş.. Üzülme.. Mevlam neylerse güzel eyler

Hiçbir zaman böyle paylaşımlarım olmadı,birileri hakkında böyle düşünmüyorsanız sizi bu paylaşımları yapmaya iten nedir,bal gibi laf sokuyorsunuz işte.
Şöyleki bu tarz paylaşımlar evet ama aynı tarz paylaşımları kendileride yapıyorlardı.Biz alınmadık.Birde 2 yıldır face'imizdeler düğüne 3 ay kala bunu üzerlerine alındılar.Kadın hasta yatağındaki kocasını bile kışkırtmış.Bizi ayırmak istedi.Ve başardı da. (((( İçim parçalanıyor benim.Sevdiğimden ayrıldım sonsuza dek.Kalbim ayrı mantığım ayrı dert yanıyor.Mantığım eski nişanlım için beni tanıdığına,sevdiğine Allaha şükürler ederken anasının iki lafıyla beni silip atacak kadar adi olduğunu, Kalbim ise onu deli gibi seviyorsun napcan şimdi onsuz diyor.Çok zor bir durum.

Ayyy üzüldüm ya facebook olayına da sürekli paylaşımlarından rahatsızlık duyduğum bi kaç kişi yüzünden böyle kızdım aslında tepkim onlaraydı,
çok haklısınız madem onlarda paylaşıyor madem bişey var neden düğün sırasında olmuş ki..Barışırsınız dicem ama eski nişanlınız bu kafayla çok zor mutlu eder sizi,her şeye maydonoz anneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…