nişanlım oje kullanmamı istemiyor bende vazgeçmek istemiyorum kızlar yardım:(

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
merhaba kızlar yeni bir sorunla karşınızdayım:) nişanlım oje sevmiyor uzun tırnak sevmiyor. bende onun gönlünü hoş tutmayı seviyorum:) bu yüzden ojeyi uzun tırnağı hayatımdan çıkardım. ama bakımlı güzel görünen tırnaklara nasıl sahip olurum fikriniz var mı. ellerim zaten biraz kaba oje biraz estetik katıyordu. fransız manikürü gibi patsel şefaf tonlarda oje kullanarak yada cila kullanarak bakımlı güzel görünen ellere sahip olabilir mym fikriniz neler

Bir kadının ellerine en çok yakıştırdığım şey fransız manikürüdür.
Tem temiz hem bakımlı hem de doğal duruyor.
Bundan iyisini bilen varsa söylesin...

French çokta uzun tırnakta olmaz diye biliyorum ben zaten
Yapılsa bile şahsi fikrim çokta yakışmıyo
French,ten rengine yakın ojeler ve parlatıcıda kullanabilirsin
Çokta yakışır

French çokta uzun tırnakta olmaz diye biliyorum ben zaten
Yapılsa bile şahsi fikrim çokta yakışmıyo
French,ten rengine yakın ojeler ve parlatıcıda kullanabilirsin
Çokta yakışır

bu resimdekine ikna ettim bu olur dedi:):):) yarın kuaföre gidip yaptırmalıyım ben beceremem herhalde

Daha nişanlıyken ojene karışan adam evlenince nelere karışır hayal edemiyorum.

benim yazacağım şeyi sen yazmışsın.

şimdilerde nişanlının istemediği şeyleri yapmayarak onun memnuniyetini sağlamak seni mutlu edebilir ancak ilerleyen zamanlarda alışkanlık haline gelerek seninle ve senin hayatınla ilgili her şeye karışma hakkını kendinde bulacak. Oje sürmeni istemiyor mu? sen yine de ne istiyosan sür. İnadına da senin de sevmediğin bir tonda cart bir ateş kırmızısı oje sür demiyorum ama çizgilerini çiz ve aşmasına izin verme. Kadın tavsiyesi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…