Bende büyük konuşmayayım ama sizin gibi davranırımBenim nişanlım bana böyle bir cümle kurduğu andan itibaren bir daha beni göremez. Terbiyesiz insanlara yol verin
Duyduysa duydu Allah Allah ne var bunda.. Hayat sizin boşanırsanız da duyacaklar.Ailemden birine danistim ve bunu birakirsan baskasi iyi mi olacak diyor. Madem öyleydi neden nisanlandin diyor is ciddiye bindi herkes duydu diyor. Gercekten zor bir durum.
Ailemden birine danistim ve bunu birakirsan baskasi iyi mi olacak diyor. Madem öyleydi neden nisanlandin diyor is ciddiye bindi herkes duydu diyor. Gercekten zor bir durum.
Bence tam ayrılmalık adam. Bile bile lades demiş olursunuz evlenirseniz.
Danışılacak insan değilmiş, çok yanlış tavsiyeler. Herkes duydu ne demek, bir ömür hakaret işitmek daha mı iyi, belki dövmeye bile kalkar bu öfkeyle. Zararın neresinden dönülürse kar. Niye daha iyisi olamasın?
Sakın evlenince düzelir gibi hayallere kapılmayın. Dahada şiddetlenecek kaybetme korkusu ortadan kalktığı için.Merhaba kızlar,
nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
Saçmalama bu durumla baş mi edilir bacım senin suçun zamanında ilm yaptığın da haddini bildirseydin ya ona. Terbiyesiz ya sinirim bozuldu insan bir bayana nasıl o kelimeleri kullanabilir ya hemde evleneceğin insana. Yazık yani bişeyde diyemiyorumMerhaba kızlar,
nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?