• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım öfkesine yeniliyor ve en güzel dönemim kabusa dönüşüyor.

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Merhaba kızlar,

nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

Hepiniz haklisiniz ve asil ne yapmami kendimde biliyorum.. onca yil cektim onu ve bile bile nisanlandim onunla.. Yangina körükle gitmek gibi birsey bu..

Lütfen bile bile kendiniz ateşe atmayın, bunun bir tık sonrası şiddet olabilir , eşine saygı duymayan bir profil var karşınızda, gerçekten değer veren saygı duyan insan bunları söyleyemez, bu saatten sonra da değişmez diye düşnüüyorum, sakın artık nişan oldu bitemez diye kaygılara kapılmayın, evlenip ayrılmaktansa yol yakınken dönmek daha mantıklı.

Durum nedir?
Az önce iki konu yazılmış, kocasının hakaretlerine dayanamamaktan bahsetmişler.
Okuyun, onlar gibi olmayı istiyorsanız evlenin.
Ama benim kendime saygım var dıyorsanız bırakın.

Bence tam ayrılmalık adam. Bile bile lades demiş olursunuz evlenirseniz.

Ailemden birine danistim ve bunu birakirsan baskasi iyi mi olacak diyor. Madem öyleydi neden nisanlandin diyor is ciddiye bindi herkes duydu diyor. Gercekten zor bir durum.

Danışılacak insan değilmiş, çok yanlış tavsiyeler. Herkes duydu ne demek, bir ömür hakaret işitmek daha mı iyi, belki dövmeye bile kalkar bu öfkeyle. Zararın neresinden dönülürse kar. Niye daha iyisi olamasın?

Bence tam ayrılmalık adam. Bile bile lades demiş olursunuz evlenirseniz.

Danışılacak insan değilmiş, çok yanlış tavsiyeler. Herkes duydu ne demek, bir ömür hakaret işitmek daha mı iyi, belki dövmeye bile kalkar bu öfkeyle. Zararın neresinden dönülürse kar. Niye daha iyisi olamasın?

İlişkin kimseyi katma herkes kendi duygu durumuna göre yorum yapar ve asla emin olamazsın bunu yaşayacak olan sensin. Çok ağrına gidiyorsa otur ciddi ciddi konuş değer vermek böyle olmamalı. Çok seviyorum diyorsan da düzelmesini bekle evlenme hemen. Ölç tart biç yüreğini dinle kimse haketmez böyle şeyleri. En mutlu olduğunuz zamanlar herkes gergin olabiliyor normal ama birde ev halini düşün. Ve lütfen kendi kararına hareket et. Çevre baskısını bırak 2 gün konuşur 3 konuşur unuturlar ama sen ömür boyu yaşayacaksın elalem derdini bırak.

Merhaba kızlar,

nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
Sakın evlenince düzelir gibi hayallere kapılmayın. Dahada şiddetlenecek kaybetme korkusu ortadan kalktığı için.

Sen bu kafayla devam et. Evlenince daha ağırını duyacaksın haberin yok. Şimdiden böyleyse ilerisi zaten fasat. Aklın varsa yol verirsin.

Merhaba kızlar,

Saçmalama bu durumla baş mi edilir bacım senin suçun zamanında ilm yaptığın da haddini bildirseydin ya ona. Terbiyesiz ya sinirim bozuldu insan bir bayana nasıl o kelimeleri kullanabilir ya hemde evleneceğin insana. Yazık yani bişeyde diyemiyorum

Back