Nişanlım mı eski sevgilim mi seçemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum

Bence ikisinide sevmiyorsun .. Eski adi ustunde eski .eskimesine izin vermissin , digeride sozde nişanlın ilk seferde aklın karışmış sen ikisiyle de mutlu olamayacaksin hep digeri gelecek aklına ..

bence nişanlınla ne olursa olsun ayrıl adamı sevmiyorsun belli
kimle olursa ol aklın eski de takılı ayrıl adamdan eskisiyle bir kez daha dene eğer yapamazsan bu defa o defteri tamamen kapatır önüne bakarsın

suan eski sevgilin sana yasak gibi geliyor ya hosuna gitmeye baslamıs farkında değilsin kalben beynen nisanlını aldatıyorsun.Bence emin olmadan adım atma eski sevgilin sana nisanlın gibi yüzük takackmı? eminsen ayrıl

Şarkı sözleri filan iyi güzel de, o 'bi öfke yüzünden' lafı filan hödüklükten başka bişey değil bence. Anlık öfke yüzünden bitirip bir sene ayrı kalınabiliyorsa, zaten sevgi yokmuş, alışkanlıkmış derler. Net yani.
Hayır bakıyorum, bi kavga / öfke yüzünden ayrılsam bile en kötü bi haftada falan dönülür, tek sebep öfke olduğu için. Dönülmeyebildiyse, başkaları gayet sevilip evlilikler kabul edilebildiyse, orda bi dur, o eskisi de öfkelenip yurt dışına gidebildiyse, o da hödüğün tekiymiş, o da sevgi değilmiş, alışkanlıkmış, ve hala da sevgi değil, alışmışlık.
Şu ankiyle sıkıntın varsa, o konu ayrı, onu ayrıca değerlendirirsin, umutlu değilsen bitirirsin falan.
senin yorumlarına hastayım hasta.parti kur oy verelim börtlen.

Arkadaşlara katılıyorum nişanlından ayrıl, adama yazık etme de sizde neyin kafasını yaşıyorsanız biran evvel ayılmanızı tavsiye ederim. Hayat bir yaz dizisi değil. Bir anlık öfkeyle kimse aslında aşık olduğu bir kadını terk edip, hayatına bakıp çekip gitmez. Adam sana gelince mutluluk dilemiş, yok şöyle acı çeketek bakıyor böyle yapıyor diye hayallerde yaşıyorsun. Nerden anladın acı çeker bakışlarından. Şu erkek bakışına ne anlam yüklüyorsunuz arkadaş , erkekler düz canlılardır, gerçekten aşık olan adam adım atar, ayrıca nişanlınızla ya da onsuz eski erkek arkadaşınızın olduğu ortama girmekte ne demek. Sizin duygularınız olmasa neyse de hala kafada romantik film çekiyorsunuz, belkide eski erkek arkadaştan bir adım bekliyorsunuz ama nişanlınızı düşürdüğünüz durumun farkındamısınız. Aradaki duygular falan bitip üstünden yıllar geçse falan belki ama bence şuan nişanlınıza yaptığınız büyük haksızlık. Aynısını o size yapsa ne hissedersiniz bir düşünün isterseniz.

Ayrıl ikisinden de uzun süre ilişki yaşama kafanı dinle eskşsi ortaya çıkınca kafan karışmış nişanlınla yapamıyorsun

Mesaj tekrarı

Sevgilin senin için doğru insan olsaydı şu an başkasıyla nişanlı olmazdın.

X