Nişanlım mı eski sevgilim mi seçemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum

kalbim mi mantığım mı demeye getirmişsin mantık her zaman iyidir. kalp çabuk kırılır.

Seni terkedip gitmis.
Pekte buyuk degilmis o dediginiz askiniz.
Pisman olduguna ne kade eminsin?
Hem varsayki pisman, ne farkeder.
Senden cok kolay vazgecebilmis.

Nisanlin nasil birisidir.
Onunda baskasini sevdigini soyledin zamaninda. Bunu hic hissediyomusun?
Eksik biseyler varmi sence sana ksrsi olan sevgisinde?

O sizi bırakıp gitmiş, siz ondan 4 ay sonra sevgili yapmışsınız. Ben ortada öyle büyük bir aşk göremedim.

Eski sevgilinle kaç kere denemişsin olmamış, nişanlınla belli ki karşılıklı olarak bir aşk, sevgi yok. Bence ikisini de bırak. Kendini dinle, kafanı dinle. İlla birini seçmek zorunda değilsin.

4 ay sonra sımdıkı nısanlınla bıseylere basladıysan suan onu gordugunde bıseyler hıssetmen bence tamamen alısılagelmıs durumdan ıbaret sadece sureklı gordugun ıcın kafan karısıyor gıbı geldı bana .
ve ne yazıkkı bundan dolayı olan suankı nısanlına oluyor ve ona haksızlık edıyorsun..

"nişanlım da çok farklı davranmaya başladı sanki evlenirsek bir süre sonra sadece evli olmak içine evlenmiş çiftlere dönecekmişiz gibi bir hal var"
şunu biraz açar mısın?

Nişanlınla uyumsuz olduğunu hissediyorsan ayrıl ama eskisine güvenip ayrılma... Sonra "eskisine güvenip eldekinden oldum" diye üzüleceksen ayrılma diyim kısaca... Eskisini hiç yokmuş gibi düşünerek nişanlını tart, sonra karar ver... Olmadı 3. seçenekler her zaman olur :)

Hayat çok kısa kime gönlünüz varsa ona gidin ama unutmayın nişanlınıza bir söz verdiniz.. onu bırakıp eski sevgilinizle ilişkiye tekrar başlarsanız huzur içinde mi olacaksınız? Bir kalbi kıran mutlu olamaz bence kaldı ki eski sevgilinizi unutup 4 ay sonra onunla ilişkiye başlamışsınız sevgili olsanız tamam ama nişanlanmak çok büyük bir olay.

Sakın kimseye yazık etme inan nişanlın senin yüzünden en küçük bir sıkıntı bunalıma girerse ayrıldıktan sonra bile çok büyük acıların içinde bulursun kendini.
(İlahi adalet eryada geç sana uğrar yani)

Sözün özü hem nişanlı kalıp hemde eski sevğilini düşünemezsin.
Hemen bir karar vermen gerek

eski sevgilinizle çok büyük bir aşk yaşasanız o kadar zaman ayrı kalamazdınız.hele ki 4 ay sonra başkasıyla öylesine ilişkiye başlayıp evlilik kararı hiç almazdınız.buraya konu açtığınıza göre emin de değilsiniz şuanki duygularınızdan nişanlınızdan ayrılmak en doğrusu.ama eski sevgilinize dönmek için yada ondan bir beklenti içinde olarak da ayrılmayın nişanlınızdan.ayrılın bir süre kafanızı dinleyin eski sevgilinize yine mesafeli durun.eskisi sizin sadece alışkanlığınız ve size olan sevgisi,ilgisi hoşunuza gidiyor hepsi bu.
en iyisi zamana bırakıp 3.bir kişiyle yola devam etmek.zaten kafanızı dinlerken eski sevgilinizi sürekli özlerseniz onu seviyorum deyip onunla devam edersiniz.

Nisanlina yazik etme.. iyi dusun tasun ve heosini gectim eski sevgilin seni sevmiyosa bile nisanlina yine yazik cunku ask yok..

Nişanlını sevsen eskiler aklına bile gelmezdi
Eskisi senle bi gelecek düşünür mü bilmem ama nişanlından ayrıl

Kalbimizden ve aklımızdan birisini tamamen silmeden yeni bir ilişkiye başlamamalıyız, üzerine bir de nişanlanmak büyük hata.
İşte kalbimizdeki kişiyi öldürmeden yeni ilişkiye başlamanın sonuçları..

Konuyu ve yorumları okumadım bile.
Kararsız kalıyorsanız ikisi de değildir emin olun.

İkisi de değil. Nişanlınızı sevmiyorsunuz. Sevseniz aklınız karışmaz. Bu ilişkiyi evliliğe taşırsanız ona haksızlık olacak. İlk ilişkinize gelince ne siz eski sizsiniz ne o eski o unutmayın...Kendinizi biraz ilişki anlamında nadasa alın.

Duygularını dınle derım ben.. Çünkü mantıkla hareket etmek bı yere kadar ıse yarıyor sonra duygular herseyı alt üst edıyor maalesef... Ömür boyu aklın eskı sevgılınde kalacaksa eğer bende hemen ayrıl nısanlından yol yakınken.. Tabıkı guzellıkle :)... Umarım Duyguların sana dogru yolu gosterır ve Ömür boyu mutlu olursunuz:KK200:

Nişanlından soğumak için kafanda bahaneşer yaratmaya başlamışsın zaten. Bence acaba dediğin biriyle evlenme. Eski sevgilinde bir kavga çekmiş gitmiş sen başkasının olunca kıymete binmişsin. Bundan sonra ne kadar güvenebilirsin ki ona? Bence ikisiyle olmamalısın.

X