nişanlım masturbasyon yapıyor

krdlnn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
28
3
selam hanımlar. 4 yıllık bir ilişkim var yeni nişanlandık. nişanlımla aktif bir cinsel hayatımız var. nişanlımla aynı sehırde ogrencıyız aynı evde kaldıgımız dönemlerde haftada 3 kez sevısıyorsak 1 kez masturbasyon yapıyordu yakaladıgımda cok kızmıstım ama sonra bunun normal oldugunu kabullenmıstım. ikisinin farklı hazlar verdgını anlatmıstı bana ve ilişkimizi de etkılemıyordu. ancak şimdi benim annem yanıma taşındıgı ıcın farklı evlerde kalıyoruz. ben yokken mast. yapmasına bısey dmyrum ancak daha bugun saaat aksam 7 de sevştik ve 11bucukta p.rno ızlemıi bunu gecmısıne bakıp gordum ıkımızın bılgısayrındada aynı hesap var arattııgı kelımelerı gorebılıyorum. bu onurumu cok kırdı. benımle sevstıkten sonra ızlemesı kendımı yetersız hıssettrdı. ve ayrı oldugumuz ıcın mast. haftda 3 e bazen 4 e cıkardı. rahatsızlıgımı dıle getrdıgımde bır tn fırca yıyorum bu normal bısey canım sıkıldı yaptım dıyor.yanı azdığı ıcın degıl remen alışkanlık olmuş. soğumaktan korkuyorum. ne şekilde konşmalıyım onunla? acaba dıyorum baska kadınları arzuluyor bunu bastırmak ıcın mı bu kadar sık yapıyor son gunlerde? hanı hayalınde sevısır gbı baskalaıyla. bılemıyorum. 4 yıldrı aktıf cınsel hayatı olan bır erkek ıcın fazla yapıyor bence. aranızda eşi sevgilisi yapn var mı ? NOT: mast yapması bizim seks hayatımızı etkılemıyor bana karsı hala ısteklı hala normal. fakat onurum kırılıyor.

Sanırımı aşışkanlık erkek arkadaşınızın durumu...

ilişkiye gel,
sevgili misiniz, kanka mısınız belli değil.

nişanlı iken cinsel ilişkiyi tercih etmişsiniz, onu anlıyorum da birbirinize m. sayılarınızı söylemek de neyin nesidir. ergen erkek çocuklarının birbirlerine anlattığı (abartmada son noktaya gelerek) konular değil mi bunlar
:rolleyes:

X