Ben tam alışamadım kendisine görücü usulü olduya daha fazla olmadı tanışalı 12cı ayda sözümüz oldu fazla çıkıp dolaşmak istemiyorum bu nedenle böyle istediğimi almayınca da hiç gidesim gelmiyor iki neden bir araya geliyorBaskın bir karakter hiç sewmem, çünkü kendimde öyleyimm..
Oyuzden aynı huyumdan biri olursa karşım da hiç anlaşamam..
Sizin neden ertelediğinizi anlamadım ben mobilya bakma işini, kadınlar çok sewer bu durumları biran önce olsun ister...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlım kendini dilenci gibi hissediyormuş
- Konu Sahibi Ciftlikci
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neden görücü usulü ozaman ?Ben tam alışamadım kendisine görücü usulü olduya daha fazla olmadı tanışalı 12cı ayda sözümüz oldu fazla çıkıp dolaşmak istemiyorum bu nedenle böyle istediğimi almayınca da hiç gidesim gelmiyor iki neden bir araya geliyor
Sanırım öyle oluyor dünde annemi aramış halhatır sormak için arama arama sen bu zamanı bekleDurumu kurtarmaya çalışıyor diyelım
Daha sağlıklı diye düşünüyorumNeden görücü usulü ozaman ?
Bu tarz evlilik yapanlar hep diyor ısınma sonradan geliyor diye
Daha sağlıklı diye düşünüyorum
Ya gelmezse???
Bende var biraz duygu eksikliği onun limanında sorun yok hibiaranız da duygu eksikliği mi var acaba?
yazdıklarınızdan öyle hissettim..
alışamadın madem nasıl güvenip te bikaç ay sonra aynı yastığa baş koyabiliyorsun.ailen oturdu düşündü onun osu bunun busu uyuyo deyip evlenin dedi dimi.sen de kabul ettin.görünce kalbinin pır pır ettiği ,her eşyanızı almaya hevesle gideceğin bi insanla evlensen daha iyi olmazmıydı.
ya daha kötü çıkarsa.Ya gelmezse???
Ya gelmezse ??Daha sağlıklı diye düşünüyorum
Daha sağlıklı olacağını nasıl inandırdınız kendinizi anlamıyorum.
Ve ayrıca aile büyükleri araya girdi tanıştırdı etti tavsiye etti deyip bu yüzden sağlıklı olacağına inandırsanız kendinizi bu düşünceden hemen vazgeçin çünkü insanlara güven yok...
Bence sewicem ısınıcam diye zorlamayın kendinizi...
Aşk gibisi var mı ya...
aşk olmadan hayatın tadı olur mu ya.evcilik oyunu bunlarınkiYa gelmezse ??
Daha sağlıklı olacağını nasıl inandırdınız kendinizi anlamıyorum.
Ve ayrıca aile büyükleri araya girdi tanıştırdı etti tavsiye etti deyip bu yüzden sağlıklı olacağına inandırsanız kendinizi bu düşünceden hemen vazgeçin çünkü insanlara güven yok...
Bence sewicem ısınıcam diye zorlamayın kendinizi...
Aşk gibisi var mı ya...
Ya olabilir görücü usulu ama konu sahibi ısınamadan ewlenecek gibi görünüyor..aşk olmadan hayatın tadı olur mu ya.evcilik oyunu bunlarınki
benden ondan bahsediyorum canım .hissiz konu sahibesi.kııpırtı yok içinde.Ya olabilir görücü usulu ama konu sahibi ısınamadan ewlenecek gibi görünüyor..
Önceleri briyle tanışmıştım tam istediğim gibi biriydi ama karakterine baktığında yüzüne bakasın gelmezdi her kötü huy vardı sonra dedim böyle tanışmayla olmaz en iyisi mi görücü usulü temiz biri olsun ne çıkarsa bahtıma misalialışamadın madem nasıl güvenip te bikaç ay sonra aynı yastığa baş koyabiliyorsun.ailen oturdu düşündü onun osu bunun busu uyuyo deyip evlenin dedi dimi.sen de kabul ettin.görünce kalbinin pır pır ettiği ,her eşyanızı almaya hevesle gideceğin bi insanla evlensen daha iyi olmazmıydı.
kendine bi şans ver biraz zaman tanı sonradan ısınamazsan kötü olabilir.insanoğlu bu ne olacağı belli olmaz ki.bilemedim.Önceleri briyle tanışmıştım tam istediğim gibi biriydi ama karakterine baktığında yüzüne bakasın gelmezdi her kötü huy vardı sonra dedim böyle tanışmayla olmaz en iyisi mi görücü usulü temiz biri olsun ne çıkarsa bahtıma misali
dilenci lafına takılmayın bence..çünkü demek isteği hep sana hadi hadi diye sürekli söylemesi..aslında haklı tarafıda var..genelde erkekler bu konularda senin yaptığın gibi olur sizde tam tersi olmuş..alışverişte anlaşmazlıklar çıkması gayet normal..önemli olan bir şekilde ortak noktada buluşmak..artık hiç ortak nokta bulamazsanızda mesela sen yatak odasını beğendiysen oda salonu beğensin..vb..
Alışverişe başlamadan önce soranlar oluyordu nasıl gidiyor diyebenden ondan bahsediyorum canım .hissiz konu sahibesi.kııpırtı yok içinde.
İlk tepkim Allah herkese benim yaşadığım mutluluğun bin katını versin dostuma düşmanıma herkese diyorum süperdi herşey ama nolduysa bu alışveriş esnasında mutfak alma aşamasında oldu herşey bu hal aldı beni 1 aydır zor durumdayım böyle yoksa desiğiniz gibi baştan beri hissiz değilim kızlar :)
ama hislerinde emin de değilsin.ben kesinkes emin olmadan evlenemzdim.neyse senn bileceğin iş kuzum Allah mutlu etsin.:)Alışverişe başlamadan önce soranlar oluyordu nasıl gidiyor diye
İlk tepkim Allah herkese benim yaşadığım mutluluğun bin katını versin dostuma düşmanıma herkese diyorum süperdi herşey ama nolduysa bu alışveriş esnasında mutfak alma aşamasında oldu herşey bu hal aldı beni 1 aydır zor durumdayım böyle yoksa desiğiniz gibi baştan beri hissiz değilim kızlar :)
hep kndi istediği olmazYok hiçbir gerginlik olmadan söylüyor
Mutfak alırken de baktırdı bir ay mutfak baktık istediğim mutfağı almaması için ikna etmeye çalıştı
kaldı ki mutfak senin alanın daha çok
taviz verme derim.. ve iyi incele bakalım şu adamı herşey de diktatör mü böyle
Ahh canim.. Ona uygun bi dille anlat o dilenciyi baska anlamda demwk istemistir bence hevesli oldugunu sendende onu gormediginj bence.. Olur bole seyler nisanlliklk doneminde skmayn guzel. CaniniziHerkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Direk konuya geçeyim kaç gündür aklımı karıştıran bir problem var
Ben nişanlıyım nişanlımla görücü usulü tanıştık karar verdik şuan da evlilik hazırlığındayız mobilya gelinlik vesaire kendi dediğini yaptırtmak istiyor bana hep bu yüzdende dakikalarca bunun tartışmasını yaparız ben dediğini yapmadığım için, geçen de mobilya bakacaktık bugün olmasın dedim haftaya bakarız ne yazdı dersiniz uzunca bi mesaj yazmış ,,seni birdaha rahatsız etmeyeceğim şunu yapalım bunu yapalım diye sen istersen bana yazarsın.... Kendimi dilenci gibi hissediyorum,, adam kendini dilenci gibi hissediyormuş lafa bak 2 ay sonra aynı yastığa baş koyacağız
O mesajdan sonra zaten soğuk davrandım ona anlasın diye
Sizde bundaki amaç nedir arkadaşlar ne yapayım ben