Anlaşamadığınız ortada.Birliktelikte ortak kararlar önemlidir.Senin de ne istediğin ne hissettiğin zevklerin önemlidir.Kendi isteklerini dayatan bir adama mecburiyetin mi var.Evlenmiş olmak için evlenmeHerkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Direk konuya geçeyim kaç gündür aklımı karıştıran bir problem var
Ben nişanlıyım nişanlımla görücü usulü tanıştık karar verdik şuan da evlilik hazırlığındayız mobilya gelinlik vesaire kendi dediğini yaptırtmak istiyor bana hep bu yüzdende dakikalarca bunun tartışmasını yaparız ben dediğini yapmadığım için, geçen de mobilya bakacaktık bugün olmasın dedim haftaya bakarız ne yazdı dersiniz uzunca bi mesaj yazmış ,,seni birdaha rahatsız etmeyeceğim şunu yapalım bunu yapalım diye sen istersen bana yazarsın.... Kendimi dilenci gibi hissediyorum,, adam kendini dilenci gibi hissediyormuş lafa bak 2 ay sonra aynı yastığa baş koyacağız
O mesajdan sonra zaten soğuk davrandım ona anlasın diye
Sizde bundaki amaç nedir arkadaşlar ne yapayım ben
Herkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Ben nişanlıyım nişanlımla görücü usulü tanıştık karar verdik şuan da evlilik hazırlığındayız mobilya gelinlik vesaire kendi dediğini yaptırtmak istiyor bana hep bu yüzdende dakikalarca bunun tartışmasını yaparız ben dediğini yapmadığım için, geçen de mobilya bakacaktık bugün olmasın dedim haftaya bakarız ne yazdı dersiniz uzunca bi mesaj yazmış ,,seni birdaha rahatsız etmeyeceğim şunu yapalım bunu yapalım diye sen istersen bana yazarsın.... Kendimi dilenci gibi hissediyorum,, adam kendini dilenci gibi hissediyormuş lafa bak 2 ay sonra aynı yastığa baş koyacağız
niye sürekli sizin istediğiniz olsun diye çabalıyorsunuz, nişanlınızın şevkini kırıyorsunuz anlamış değilim. ne olacak gitseniz beğenmezsen söylersin şurası şöyle olsun diye. daha şimdiden anlaşamıyorsunuzHerkese günaydın arkadaşlar demin üye oldum sayfaya önceleri çok konu okumuşluğum var ama üye olmak bugüne nasipmiş
Teşekkür ederim cevabınız için evet bu konusa hiç anlaşamıyoruz ama yine en sonunda benim dediğimi yapıyor o kadar uğraşma da boşunaAnlaşamadığınız ortada.Birliktelikte ortak kararlar önemlidir.Senin de ne istediğin ne hissettiğin zevklerin önemlidir.Kendi isteklerini dayatan bir adama mecburiyetin mi var.Evlenmiş olmak için evlenme
ben istediğim olsun diye çabalamıyorum ki sadece yorulmuş oluyorum çünkü inan hergün mobilya bakılır mı boşa bakıyoruz baktıklarımızdan da anlamıyor diyorum beğendin mi hayır diyor niye diyorum bilmem diyor sonra koltuğun rengi ne olsun diyorum bilmem diyor ne zaman bilirsin diyorum alırken diyorniye sürekli sizin istediğiniz olsun diye çabalıyorsunuz, nişanlınızın şevkini kırıyorsunuz anlamış değilim. ne olacak gitseniz beğenmezsen söylersin şurası şöyle olsun diye. daha şimdiden anlaşamıyorsunuz
Önemli olan sonunda kimin dediğinin olduğu değil,önemli olan ilk tepkilerdir.Kararlara saygı,birbirinin ne dediğini önemsemektir.Ve senin nişanlın senin fikirlerini önemsemiyor.Zar zor sonunda kabulleniyor.Teşekkür ederim cevabınız için evet bu konusa hiç anlaşamıyoruz ama yine en sonunda benim dediğimi yapıyor o kadar uğraşma da boşuna
canım benim eşim çok zorladı beni mobilya için. ayrı şehirlerdeydik dedim sen gez beğendiğin yerlerin listesini yap bn bakarım gelince dedim. sende sana bırakıyorum biryerden beğen bakarım de. bu aşamada gerginlikler çok oluyor yüzük atan arkadaşlarım var benim. ben beyaz eşyaları alırken görmedim bile eşim markasını söyledi netten baktım okadar.ben istediğim olsun diye çabalamıyorum ki sadece yorulmuş oluyorum çünkü inan hergün mobilya bakılır mı boşa bakıyoruz baktıklarımızdan da anlamıyor diyorum beğendin mi hayır diyor niye diyorum bilmem diyor sonra koltuğun rengi ne olsun diyorum bilmem diyor ne zaman bilirsin diyorum alırken diyor
bunu bir gerginlik sonrası mı söylüyorben istediğim olsun diye çabalamıyorum ki sadece yorulmuş oluyorum çünkü inan hergün mobilya bakılır mı boşa bakıyoruz baktıklarımızdan da anlamıyor diyorum beğendin mi hayır diyor niye diyorum bilmem diyor sonra koltuğun rengi ne olsun diyorum bilmem diyor ne zaman bilirsin diyorum alırken diyor
Evet çok baskın amca oğlunun düğünü var cumartesi dün aramış soruyor giymemi istediğin kıyafet var mıBaskın bır karakterı var nişanlınızın; üzerinizde şimdiden otorite kurmaya çalışıyor ...Soğuk davranmak çözüm değil bundan duyduğunuz rahatsızlığı,endişenizi eşinizle paylaşabilirseniz daha iyi olur.
Durumu kurtarmaya çalışıyor diyelımEvet çok baskın amca oğlunun düğünü var cumartesi dün aramış soruyor giymemi istediğin kıyafet var mı
giyeceğin kıyafet neyse bana söyle de ben de aynı renk giyeyim
Böyle de yapınca diyorum bu iyi mi acaba diyorum soğukluk ona bunumu yaptırtıyor
Yok hiçbir gerginlik olmadan söylüyorbunu bir gerginlik sonrası mı söylüyor
yoksa seni hergün boşboş dolaştırıp bide böyle mi konuşuyor
karşılıklı anlayışlı olmanız gerek yoksa işiniz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?