• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım işe yaramaz biri ve ben çıkmazdayım.

dalindalin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
1
0
1
35
Merhaba,

Düşünün ki nişanlınız aldığı iyi miktardaki maaşı bir haftada har vurup harman savuruyor.
Önceliklerini bilmiyor yada önem vermiyor. Yalanlar söylüyor. Hiçbir işi beceremiyor.
Ama sorsanız melek melek! Kendisini sanki varını yoğunu nişanlısına adayan bir adammış gibi görüyor.
Bunca yıl geçti düğün yakın derken, bu adamın böyle düşüncesiz ve yetersiz olması insanları terslemesi yapıcam dediği şeyi yapmaması beni hasta etti! Böyle bir adam düzelir mi? ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Balik bastan korkarmis..

Evlenincede degismeyecek , ve boyle evlilik yurumez ..

Merhaba,

Düşünün ki nişanlınız aldığı iyi miktardaki maaşı bir haftada har vurup harman savuruyor.
Önceliklerini bilmiyor yada önem vermiyor. Yalanlar söylüyor. Hiçbir işi beceremiyor.
Ama sorsanız melek melek! Kendisini sanki varını yoğunu nişanlısına adayan bir adammış gibi görüyor.
Bunca yıl geçti düğün yakın derken, bu adamın böyle düşüncesiz ve yetersiz olması insanları terslemesi yapıcam dediği şeyi yapmaması beni hasta etti! Böyle bir adam düzelir mi? ne yapmalıyım?
Hakkınızda, hayırlısı olsun.Nişanlılık tanıma dönemidir. Sizde tanımışsınız. Şimdi bu duruma kaç yıl dayanabilirsiniz onu hesap etme zamanı. Herşey gönlünüzce olur inşallah. . .

Bu yönünü yenı mı farkettn yoksa sonradan mı koktu..?

Sanırım cevabım olumsuz bı seıklde ayrıl o cocuktan

al karşına nişanlını olayın ciddiyetini anlat sen böle maaşını olur olmaz durumlara harcarsan düğünümüz ve en önemli yuvamız ıstedıgımız gıbı olmaz vs. şeylerle nişanlının bu evlilikte bekledıklerının hep yuzune vur yanii

Back