• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çıplak model kadınların sayfalarına girmiş? Abartıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sjsksj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani acıkcası sevgilimin fake instagram hesabından kadınlara bakmasındansa p*rno izlemesini tercih ederdim. Böyle bir hesabı olmasını kabullenemezdim yani. Olay cinsellik degil bunu ayrı hesaplardan sosyal medya platformu üzerinden yapması. Ben affetmezdim.

Nişanlımın başka bir instası olduğunu gördüm.
Bu çok tehlikeli bir durum, nişanlısınız dolayisiyle başkalarına erişebilir halde yani ulaşabileceği başka kadınlar olabilir hani desen ki affedersin P*rno izledi her erkek yapıyor.. ama senden gizli başka bir hesabı olması kabul edilecek birşey değil bunu açıkca konuşmalısın bir kafede sakince heycan öfke ağlama krizleri olmadan konuşun..KONUŞUN ! Tartışmayın. Konuşurken dinle sana ne diyor açıklamasına izin ver lafın arasına girme alevlenir.. sen sakin kaldıkca o tutuşcak zaten e bide seni kaybetmekten korkuyorsa nanayı yedi zaten:)

Bu çok tehlikeli bir durum, nişanlısınız dolayisiyle başkalarına erişebilir halde yani ulaşabileceği başka kadınlar olabilir hani desen ki affedersin P*rno izledi her erkek yapıyor.. ama senden gizli başka bir hesabı olması kabul edilecek birşey değil bunu açıkca konuşmalısın bir kafede sakince heycan öfke ağlama krizleri olmadan konuşun..KONUŞUN ! Tartışmayın. Konuşurken dinle sana ne diyor açıklamasına izin ver lafın arasına girme alevlenir.. sen sakin kaldıkca o tutuşcak zaten e bide seni kaybetmekten korkuyorsa nanayı yedi zaten:)
Ordan ciplak modellere bakmis

Sadece bakma olayı olsa neysede sizden gizli hesap açması hiç hoş değil.Yani bir sürü soru işaretini barindirabilir içinde?mesajlar kısmına baktinizmi peki kimseyle konuşmuştu?

O yeni hesabında neler yapmış acaba. Asıl olay sizden habersiz başka bir hesabı olması. Hesabını en yakın zamanda kontrol edin diyeceğim de umarım bir şeyler yapmamıştır silmesi kolay çünkü

Nişanlımın başka bir instası olduğunu gördüm.
Sahte hesabının olması şüphe uyandırır tabiki. Gizli neler yapıyor olabilir ki? Ve niye insan kendi hesabından yapmaya çekineceği şeyleri başka hesaptan yapar?
Kendi ana kullandığı hesap olsa akışta gelse hadi neyse. Çıplak modele gelene kadar burada büyük problem senden gizli bir hesabını aktif bu iş için kullanması. Bence sadece çıplak insana bakmak için sahte sosyal medya açmaya gerek yok. Anonim de takılabilir ama iletişim kuruyorsa kadınlarla işte o zaman gerçek hesabının bilinmesini istemediği için sahte hesaba ihtiyacı olması gerekir. Bakmakla yetindiğini sanmıyorum.

Back