• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım boğazımı sıktı

iremiix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
1
-1
1
24
Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum

Öncelikle intihar edecek insan bunu söylemez. Yapacak insan yapar.
Ayrıca öfkelendiğinde başka yerlere vuruyor olması normal mi ki size hiç vurmayacağına inandınız? Siz mesela bir şeye kızınca duvara, kapıya vuruyor musunuz?
Düzelmez. Çok istiyorsanız evlenin 6 aya kalmadan konu başlığındaki nişanlım ibaresini değiştirip eşim yazarak yeni bir konu açarsınız

Tamda böyle bir insanmış aslında siz gormemissiniz.sinirlendigi zaman başka yerlere vuruyordu,çünkü size vuramiyordu.
Bir yerde okumuştum "sevgilinizin nasıl bir insan olduğunu anlamak için çiçeğe hayvana diğer insanlara nasıl davrandığını bakın çünkü sevgisi bittiğinde sİzede öyle davranacak" diyordu. Uzgünüm nisanliniz düzelmez ama devam ederseniz,siz sinir hastası olursunuz.

Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum
Sağlıklı düşünemiyorum mu ? Ölmek mi istiyorsun ? Canının kiymeti yok mu ? Ailene anlat at yüzüğü kafasına !

Ayrıca öfkelendiğinde başka yerlere vuruyor olması normal mi ki size hiç vurmayacağına inandınız? Siz mesela bir şeye kızınca duvara, kapıya vuruyor musunuz?
Düzelmez. Çok istiyorsanız evlenin 6 aya kalmadan konu başlığındaki nişanlım ibaresini değiştirip eşim yazarak yeni bir konu açarsınız
Bazıları ellerinde sihirli değnek var sanıyor!

3 yıllık ilişkimiz

3 sene emek verdim deyip 33 seneyi çöp etmezsin umarım.
Hiçbir şeyi duzeltmezsin ama daha kötüsü olacağına garanti veririm.
Nişanlına sorsak çok pişmandır, çok özür diliyordur, ağlayarak ayrılır falan ...
Hep aynı hikayeler

Hayatinla oynamis olursun bu adamdan ayrilmazsan. Yazdiginiz bana daha once izledigim bir haberi hatirlatti. Cift kavgali, aralari duzelsin diye cocugu buyuklere birakip tatile gidiyorlar, sonra ne oluyorsa adam arabayi duvara vuruyor, hic fren falan olmadan, ikisi de oluyorlar. Yani adam kadini olduruyor isin ozunde. Cocuk annesiz babasiz kaliyor. Nisanlinizin simdiki ofke sorunu ileride sizin cocuklarinizi annesiz birakmasin. Ayrilin.

böyle bir kara sevdaa
kara topraktaa biter :KK53:
öfke sorunu varmıșta sinirlenince bașka yerlere vuruyormuș psikopat.
sana vurmaz sandın neye istinaden bu sanrıya kapıldın. çünkü çok așk.
düzelir mi diye de soruyorsun
kazanın șokunda mısın.
bir de kaza yapmıșlar.
kızım annene babana yazık.
bu șuursuzluktan derhal geri dön.
Sonra sabah programlarında anneciğiniz ormanlarda cesedinizi arıyor.

yani hap içip damdan atmaz kendini o anlamda intihar edecem diyorsa ama
bu da bir çeşit intihar zaten
göz göre göre kaza yapmışlar, ne kadar kaza denir ki buna?

resmen bile bile sinirle, hızla gitmiş çarpmış ya da yoldan çıkmış, ne olduysa artık

sorun şu ki sadece kendini değil giderken yanında bu kızı da götürme ihtimali var...

konu sahibi illa kendimi öldürtcem diyorsan devam et tabi
bi gün boğazını sıkar
bi gün arabayı çarpar, bi gün kesici delici bişey fırlatır
illa bi gün bi yerde ölürsün

yani hap içip damdan atmaz kendini o anlamda intihar edecem diyorsa ama
bu da bir çeşit intihar zaten
göz göre göre kaza yapmışlar, ne kadar kaza denir ki buna?

resmen bile bile sinirle, hızla gitmiş çarpmış ya da yoldan çıkmış, ne olduysa artık

sorun şu ki sadece kendini değil giderken yanında bu kızı da götürme ihtimali var...

konu sahibi illa kendimi öldürtcem diyorsan devam et tabi
bi gün boğazını sıkar
bi gün arabayı çarpar, bi gün kesici delici bişey fırlatır
illa bi gün bi yerde ölürsün
Kesinlikle katılıyorum. Nişanlısı konu sahibini her tartışma sonrasında kendine zarar vermekle tehdit ediyormuş. Ben bu konuda çok netim ya, intihar çok üzücü bir durum ve insanlar gerçekten ciddi psikolojik problemler ve aşamadıkları depresyon sonucu buna başvuruyorlar. Öyle iki tartışmada yok kendime zarar veririm, yok kendimi öldürürüm buyur yap yani.
Erkek dediğin, eş dediğin biraz güven vermeli öyle en küçük zorlukta bu tehditler hiç sağlıklı değil ve korkunç.
Ayrıca bu tipler genelde kendilerine zarar vermek yerine kadınları yok ediyorlar.
Söylediğiniz bilinçli kaza meselesini de okurken kanım dondu.
Genç kızlarımızın basireti mi bağlanıyor inanın ki anlamıyorum ben, kız annesiyim aklım çıkıyor kızıma böyle bir manyak denk gelir diye.

Back