Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence konu sahibi sana tavsiyem 3-5 gun sonraya alarm kur telefonundan, 3 gun sonra gir şu yazdiklarini oku.. ne kadar abartmisim deli miyim neyim diyeceksin şuraya yazıyorum. :)
Çünkü suan içerlemişsin biraz canin sıkılmış ve kurmuşsun öyle yani olay bundan ibaret. Yanyana gelseniz sarilsan bi öpsen unutursun gider oyle bir mesele :) can sıkmaya degmeez :) mutluluklar diliyorum
Bence konu sahibi sana tavsiyem 3-5 gun sonraya alarm kur telefonundan, 3 gun sonra gir şu yazdiklarini oku.. ne kadar abartmisim deli miyim neyim diyeceksin şuraya yazıyorum. :)
Çünkü suan içerlemişsin biraz canin sıkılmış ve kurmuşsun öyle yani olay bundan ibaret. Yanyana gelseniz sarilsan bi öpsen unutursun gider oyle bir mesele :) can sıkmaya degmeez :) mutluluklar diliyorum
Seni beğenmediği gibi bir sonuç cikarman yersiz olur. Ancak yaptigi da normal değil mutlaka altında baska bir neden olmali. Nisanlin agzini iyice ara bakalim altından ne cikacak..