• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım beni beğenmiyor galiba

beğenmediği için değildir başka bişey olmuştur bunu senin öğrenmen lazım
belki annesi istememiştir günahını almayalım ama sadece tahmin yürütüyorum

Bence konu sahibi sana tavsiyem 3-5 gun sonraya alarm kur telefonundan, 3 gun sonra gir şu yazdiklarini oku.. ne kadar abartmisim deli miyim neyim diyeceksin şuraya yazıyorum. :)

Çünkü suan içerlemişsin biraz canin sıkılmış ve kurmuşsun öyle yani olay bundan ibaret. Yanyana gelseniz sarilsan bi öpsen unutursun gider oyle bir mesele :) can sıkmaya degmeez :) mutluluklar diliyorum

Bence konu sahibi sana tavsiyem 3-5 gun sonraya alarm kur telefonundan, 3 gun sonra gir şu yazdiklarini oku.. ne kadar abartmisim deli miyim neyim diyeceksin şuraya yazıyorum. :)

Çünkü suan içerlemişsin biraz canin sıkılmış ve kurmuşsun öyle yani olay bundan ibaret. Yanyana gelseniz sarilsan bi öpsen unutursun gider oyle bir mesele :) can sıkmaya degmeez :) mutluluklar diliyorum
konu sahibi konuyu açıp kayboldu bence bizi dinleyecegini sanmıyorum

Seni beğenmediği gibi bir sonuç cikarman yersiz olur. Ancak yaptigi da normal değil mutlaka altında baska bir neden olmali. Nisanlin agzini iyice ara bakalim altından ne cikacak..

Back
X