Nişan nişanlılık

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gumus_89

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
46
0
611
35
İzmir
küçük yaşta annesiz kaldım,babamla büyüdüm. Çok emeği var üzerimde bana da ayrı bi düşkündür. Fazlasıyla da tutucudur. Ama ben bu işin bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim.
Babamın rızasıyla nişanlandık, onu karşı çıktığı bi durum yoktu ortada. Ama o kadar garip davranmaya başladı ki. Ona kalsa elele tutuşmamız bile yakışıksız, ağır olmalıymışım. Dışarıya çıkamazmışız yalnız, çok görüşemezmişiz. Dışarıya çıkmamız gerektiğinde kardeşlerim mutlaka yanımda, işin aksi onlarda pek anlayışlı değiller. Kardeşlerim yanımda olmasına rağmen telefonla durmadan arıyor.
Haliyle nişanlım ve ailesi de bu durumdan rahatsız, babamın ona güvenmediğini düşünüyor. Biz nişanlıyız niye ailemin yanına gelmiyosun, niye beraber çıkamıyoruz, diyo.
İki erkeğin arasında kaldım birisi babam, diğeri nişanlım. Aslında bazı şeyler zamanla düzene giricek daha çok yeniyiz, 10 günlük bi nişanlılığımız var ama duruma bakılırsa işim çoook zor.

napıcağımı, nasıl davranıcağımı şaşırdım, aynı durumda olanlar var mı içinizde ?

canım düzelir yaa
genelde kız babaları hep böle yapar nişan sürecinde
yalnız yollamazlar falan
sabredin yani nasıl olsa evleniceksiniz ozaman doya doya gezip tozarsınız

babanla oturup konus bence ve gerekirse babanda olsa tavrini koy, sen artik nisanlisin nisanlinla gezip tozmak onun ailesine gitmek NISANLINLA YANLIZ DISARIYA cikmak en dogal hakkin, ne yapacak baban evlenincedemi yanimda oturacan disari yanliz cikmak yokmu diyecek? babanin yaptigi düpe düz bencillik.. sana cok bagli olsada mutlu oldugunu görüyorsa biraz birakmasi lagzimki gez toz, nisanlinla konus bence ikiniz bir babanin karsina gecip güzel bir sekilde anlatin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…