nişanlılık süresi

ben eşime dostuma ve tüm yanıdıklarıma şunu diyorum"mümkün olduğu kadar nişanlılık dönemini kısa tutun".işin içine aileler girince sevdiğin erkeği bazende kendini bile tanımıosun.nişanlılıkta yaşadığım sorunları düşünüorumda hayatımın en zor dönemiydi..offffffffff düşünmek bile canımı sıkıyor...bence 3 ay kafidir ben 13 ay nişanlı kaldımda:))

ben kabus gıbı bı nişanlılık gecırdım sadece sekız ay ve sonun da attım nışanı sımdı ayrıyızz ve mutsuzum aşkla ılgılı umudum kalmadııı kısa olsun mumkunse ama kendını sartlandırma benım gıbı benım iki kez düğün tarıhım atıldı ve ben de nişanı attım ailelerr çok buyuk yuk oluyor nişan dönemındee maleseff(

ben 2 sene 2 ay nişanlı kaldım,
ama bence ennnnnnnn geç 1 yıl olmalı,aslında 7-8 ayda ideal

ben katilmiyorum nisanlilik doneminin en zor gunleri oldugunu bi arakadasimiz yazmis..

bencede nisanlilik donemi kisa olsun ama bence nisanlilik donemi cok guzel bisi, hatta sevgilik doneminden de daha guzel. sevdiginizle istediginiz zaman beraber olabiliyorsunuz, o size geliyo siz ona gidiyorsunuz ve gizli sakli hic bisi olmadan herseyi istediginiz sinirsiz yasiyorsunuz. bende nisanliyim ve ben gecen yaz nisanlandim ve bu yazda evlenecem allah nasip ederse.
bence nisanlilik donemi tatlidir tabi cokk uzun olmama sartiyla

nişanlılık dönemi bence en ideal 6 ay eğer evlenmeye karar verdiyseniz uzatmanın anlamı yok ztn ben 1 yıldır nişanlıyım nişanlım askerde asker olduğu için daha da zorlandım çünkü aileler geliyor gidiyor arada kalıyorsun çok fazla.alınacak satılacak şeylerde özel günlerde hep yalnız oluyorsun 30 günlük izni dışında nişanlılık yaşamadım tabi ev telefonu hiç susmuyor ayrı.uzatmak şu açıdanda iyi değil herşeyim tam olsun diye her gördüğünü alıyorsun herşey üçer beşer oluyor hayırlı işlerde acele etmek en doğrusu

Evlenmeye karar verdikten ve mükemmel bir erkeğin olmadığını kabul ettikten sonra,

Karşınızdaki kişiyle bir ömür geçirebileceğinize, muhtemel hatalarınızı kapatabilecek olgunlukta biri olduğuna, sizi sevdiğine, onu sevdiğinize, dürüst olduğuna, kabahatlerini kabul edecek cesareti olduğuna karar verdiyseniz artık nişan evresini kocaman bir "EVET"le bitirebilirsiniz.

bizim pekde güzel geçmiyor tamam sikayet etmiyorum sevdigim insanla nisanlandm ama uzaktayız görüsemiyoruz haftanın 3 günü tartısıyoruz umarım evlenince düzelir hep bi stres gerginlik içindeyiz ve 10 ay nisanlı kalıcaz 5 ay gitti geriye 5 kaldı.. ideal olan kısa tutmak (benim görüsm)

en en en kısa sürede nişanlılık dönemi bitmeli.benim şuanda 26 aydır niaşnlıyım ama çok yorucu oluyo bu süreç içine attığın şeyler oluyo aileler yüzünden yalan söylemek zorunda olduğun anlar bile geliyor.o yuzden bence maddi imkanların el verdiği en kısa sürede düğün olmalı...

ben 10 aydır sozluyum soz yaptık sevgılımaskere gıttı 6 ay askerlık yaptı nısanıma daha 6 7 ay var yanı ben 1.5 sene sozlu durmus olucam nısandan 6 7 ay sonrada dugun olucak allah kısmet ederse ama aıleler ısın ıcıne gırınce hersey zorlasıyo gercekten. ben bazen sevgılımı tanıyamıyorum belkı oda aynı seyı benım ıcın dusunuyodur.

Neredeyse 6 yıldır birlikte olmuş olucaz evleneceğimiz zaman o yüzden 2-3 ay nişanlı kalmayı düşünüyoruz o da hazırlıklar için. Zaten 6 yıldır birlikte olmuş olucaz bir de 1 yıl filan nişanlı kalmak saçma geliyor bana ama ilk bir kaç sene içinde evlenme kararı alsaydık belki o zaman 1 yıla yakın nişanlı kalabilirdik.

Maksimum 1 sene olmalı,,
Çünkü ne kadar uzarsa uzasın beraber yasmadan o insanı tanımak mümkün değil, uzatmanın da anlamı yok bana göre,,maddi imkanlar dısında.

ben nişanlımla 7 senenin üzerine nişanlandım biz 6 buçuk ay nişanlı kalıcaz inşallah... valla bize kalsa nişanlandıktan 2 ay sonra evlenelim dedikteee aileler yaygaraya verdi ortalığı aman hazırlıklar nasıl olur şu bu bizde bekledik biraz daha bekliyelim dedik ne de olsa alışığız
benim fikrim eğer birbirinizi yeteri kadar tanıyosanız uzatmayın nişanlılık dönemini zaten birini tanımak içinde bi kaç ay yeterli diye düşünüyorum..

biz 10ay sonunda nişanlandık ve su an 22 aydır nişanlıyız..ki bize kalsa bu kadar beklemicektik ama nişanlım askerde su an ve mecburiyetten bekledikk..

Allah'a şükür aileler arasında bi problem yaşamadık
ama araya askerlik girmeseydi ki biz istedik max. 6 ay nişanlı kalmak yeterli diye düşünüyorum..

çok zor çookk
aileler işin içine girince huzursuzluklar oluyo
ennn fazla 1 yıl olmalı... o da enn kötü ihtimalde tabi
5-6 ay ideal
bu arada biz tam 2 buçuk sene üzerine evlenmiş olucaz inş

herkesin farklı fikri var ama genel anlamda kısa tutulması heralde
herkesin fikrini öğrenmek istedim teşekkürler kızlar

8 ay iyidir, hazırlıklar biter gelinlik alınır ocak şubat nişan ağustos eylül düğün mis

bu ay nişanlandım yer bulabilirsek eylüle bulamazsak ekime düğünüm olacak inşallah..4-5 aylık bi süreç..okuduklarıma göre kısa tutulmasından yana herkes...hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…