arkadaşlar nişanlığımı kabark istemiyorum dün bakmya gitik 2 tane beğendim siyah beyaz biri diğeride krem rengi kaydirigubbakcemile3 siyah olmaz diyorlar nişanda kremde olmazmış gelinlik gibiymiş napıcam fikir verin baska bakmıcam kıyafet aklmda ıkısı var suanda krem akılma cok yatmıştı sırf tüldendi ama annem sağolsn aklımı karıştırdı damat nasıl gıyıncek dıye uyumluluk açısından ne yapabilirim yada krem olursa sözlüme nasıl bı damatlık alabilriz fikirlerinizi bekliyorum.. kaydirigubbakcemile2
selam canım. bence canlı renklere bak derim nişanlık için. çok güzel uçuş uçuş elbiseler var kabarık olmayan. (ben profilime nişanlık kıyafetimin resmini ekledim bi bak istersen)
nişanlıma da gri - füme arası takım aldık içine beyaz gömlek ve benim elbise rengi gravat ve mendiliyle de uyumlu hale getirmeye çalıştık iyi de oldu. ( 3 gün sonra da nişanım var sonuçları yazarım sana opuyorumnanaktan
arkadaşlar nişanlığımı kabark istemiyorum dün bakmya gitik 2 tane beğendim siyah beyaz biri diğeride krem rengi kaydirigubbakcemile3 siyah olmaz diyorlar nişanda kremde olmazmış gelinlik gibiymiş napıcam fikir verin baska bakmıcam kıyafet aklmda ıkısı var suanda krem akılma cok yatmıştı sırf tüldendi ama annem sağolsn aklımı karıştırdı damat nasıl gıyıncek dıye uyumluluk açısından ne yapabilirim yada krem olursa sözlüme nasıl bı damatlık alabilriz fikirlerinizi bekliyorum.. kaydirigubbakcemile2
RENKLİ İSTEMİYORUM YA GÜZEL DURMUYOR kaydirigubbakcemile2 İKİSİNDE BİRİNİ TERCİH EDİCEM DE HANGİSİNİ İŞTE boshayallersmile
siyah tam siyah değil üst kısmı krem rengi etek kısmı siyah kollardan tüller sarkıyor cok sık ama (=
NE GÜZEL DİYORSUNDA CANM RENK SEVMIYORUM (= DÜN PEMBE MOR GRİ GİYDİM COK KÖTÜ DURUYORLAR ÇİNGENE GİBİ boshayallersmile YA ASLNDA BEN SABİTLEMİŞİM KENDİMİ SİYAH BEYAZ ELBİSYLE KREM RENGİ OLANA DİĞERLERİ İĞRENÇ GELİYOR GÖZÜME TABANLARIM AĞRIDI GEZMEKTEN YAAA :sinifsinif:
Tatlım iki üç renk değilde tek renk al sende.... Ben turkuaz mavisi giymiştim çok güzeldi rengi... Tabii almaya giderken aklımda parlament mavisi vardı ama o yakışmadı gibi oldu turkuaz almıştım...
Sende öyle yapsan iyi olur... Hem nişanlına da giyeceğin elbisenin renginden kravat mendil alırsını süpper uyumlu olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?