• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlıkkk yardııım..........

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rsuperisi

<3 <3 <3
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
578
0
46
İstanbul
arkadaşlar nişanlığımı kabark istemiyorum dün bakmya gitik 2 tane beğendim siyah beyaz biri diğeride krem rengi kaydirigubbakcemile3 siyah olmaz diyorlar nişanda kremde olmazmış gelinlik gibiymiş napıcam fikir verin baska bakmıcam kıyafet aklmda ıkısı var suanda krem akılma cok yatmıştı sırf tüldendi ama annem sağolsn aklımı karıştırdı damat nasıl gıyıncek dıye uyumluluk açısından ne yapabilirim yada krem olursa sözlüme nasıl bı damatlık alabilriz fikirlerinizi bekliyorum.. kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar nişanlığımı kabark istemiyorum dün bakmya gitik 2 tane beğendim siyah beyaz biri diğeride krem rengi kaydirigubbakcemile3 siyah olmaz diyorlar nişanda kremde olmazmış gelinlik gibiymiş napıcam fikir verin baska bakmıcam kıyafet aklmda ıkısı var suanda krem akılma cok yatmıştı sırf tüldendi ama annem sağolsn aklımı karıştırdı damat nasıl gıyıncek dıye uyumluluk açısından ne yapabilirim yada krem olursa sözlüme nasıl bı damatlık alabilriz fikirlerinizi bekliyorum.. kaydirigubbakcemile2

selam canım. bence canlı renklere bak derim nişanlık için. çok güzel uçuş uçuş elbiseler var kabarık olmayan. (ben profilime nişanlık kıyafetimin resmini ekledim bi bak istersen)
nişanlıma da gri - füme arası takım aldık içine beyaz gömlek ve benim elbise rengi gravat ve mendiliyle de uyumlu hale getirmeye çalıştık iyi de oldu. ( 3 gün sonra da nişanım var sonuçları yazarım sana opuyorumnanaktan

selam canım. bence canlı renklere bak derim nişanlık için. çok güzel uçuş uçuş elbiseler var kabarık olmayan. (ben profilime nişanlık kıyafetimin resmini ekledim bi bak istersen)
nişanlıma da gri - füme arası takım aldık içine beyaz gömlek ve benim elbise rengi gravat ve mendiliyle de uyumlu hale getirmeye çalıştık iyi de oldu. ( 3 gün sonra da nişanım var sonuçları yazarım sana opuyorumnanaktan

NE GÜZEL DİYORSUNDA CANM RENK SEVMIYORUM (= DÜN PEMBE MOR GRİ GİYDİM COK KÖTÜ DURUYORLAR ÇİNGENE GİBİ boshayallersmile YA ASLNDA BEN SABİTLEMİŞİM KENDİMİ SİYAH BEYAZ ELBİSYLE KREM RENGİ OLANA DİĞERLERİ İĞRENÇ GELİYOR GÖZÜME TABANLARIM AĞRIDI GEZMEKTEN YAAA :sinifsinif:

rsuperisi canım bu senin en güzel günlerinden belki pembe mor yakışmıyordur ama mavisi var yeşili var kırmızısı var bence renkli bişey al
giydiğin elbisenin rengi gibide cıvıl cıvıl ol :)

ayrıca damatlıkla uyum sağlamak çok zor bence
benim elbisemin rengi pembemsi bişey
siyah takım elbise beyaz gömlek giyecek
elbisemle aynı renkte kravat ve mendil aldık
böylede uyum sağlanabilir bence

RENKLı ıSTEMıYORUM YA GÜZEL DURMUYOR kaydirigubbakcemile2 ıKıSıNDE BıRıNı TERCıH EDıCEM DE HANGıSıNı ıŞTE boshayallersmile

Bana sorarsan canlı canlı renkler al (kırmızı-mavi-pembe-mor gibi) ama krem beğendiysen erkek arkadaşına zaten damatlık almayacaksınız siyah bi takım yada başka renk içine krem tonlarında bi kravat eğer krem çok açık ise de siyah kravat olacak yerimseniben

mor olabilir..pembe olabilir canım..saç ve ten rengin ney

siyah kesinlikle olmaz...kremde olmaz

siyah tam siyah değil üst kısmı krem rengi etek kısmı siyah kollardan tüller sarkıyor cok sık ama (=

Canım biz böle diyoruz ama sonuçta senin zevkin tabikii
illa renkli giyilecek diye birşey yok
hani siyah biraz matem rengidir falan diye siyah olmaz diyoruz
amaa amaa sonuç olarak gieycek sensin
sen kendini nasıl daha güzel daha özel hissedeceksen onu giy a.s.

bendede bi kaç sene önceye kadar renkli giyememe sıkıntısı vardı siyah beyaz gri ve kahverengi giyerdim sonra sonra alıştım :)

valla daha canlı renklerden yanayım bende
siyah yas tutar gibi, beyaz - krem de geline özel olmalı

krem olarak böyle birseyse bence güzell

cok güzel bence

tabi baska rengide süper olur mesela mor eflatunn kayisi rengi felan

NE GÜZEL DİYORSUNDA CANM RENK SEVMIYORUM (= DÜN PEMBE MOR GRİ GİYDİM COK KÖTÜ DURUYORLAR ÇİNGENE GİBİ boshayallersmile YA ASLNDA BEN SABİTLEMİŞİM KENDİMİ SİYAH BEYAZ ELBİSYLE KREM RENGİ OLANA DİĞERLERİ İĞRENÇ GELİYOR GÖZÜME TABANLARIM AĞRIDI GEZMEKTEN YAAA :sinifsinif:

Tatlım iki üç renk değilde tek renk al sende.... Ben turkuaz mavisi giymiştim çok güzeldi rengi... Tabii almaya giderken aklımda parlament mavisi vardı ama o yakışmadı gibi oldu turkuaz almıştım...
Sende öyle yapsan iyi olur... Hem nişanlına da giyeceğin elbisenin renginden kravat mendil alırsını süpper uyumlu olursunuz...

Tatlım iki üç renk değilde tek renk al sende.... Ben turkuaz mavisi giymiştim çok güzeldi rengi... Tabii almaya giderken aklımda parlament mavisi vardı ama o yakışmadı gibi oldu turkuaz almıştım...
Sende öyle yapsan iyi olur... Hem nişanlına da giyeceğin elbisenin renginden kravat mendil alırsını süpper uyumlu olursunuz...

kızlar sizi dinledim ikisindende vazgeçtimm kaydirigubbakcemile3 bi tane buldm dün akşam krem rengi ama göğüs kısmında lame rengi taşlar var boydan boyada lame pul işlemeli aklıma cok yattı öyle birşey olurmu hem takılarmla uymlu olur sempatiksalakcinni ayy ne kadr kararsızm ben yaaa :sinifsinif:

daha almadım bu aksam yada yarın alıncak inşallah resimleyip koyarm daha iyi anlarsnz =) sözlümle uyumlu olmak istiyorum onada siyah takım beyaz gömlek siyah yelek lame kıravat ve mendilmi olur yada ne tavsye edersinz ?

Back