- 2 Nisan 2012
- 163
- 32
- 73
- Konu Sahibi IPEKGURCAN
-
elbisenin üstü çok demode gibi geldi bana birde fazla karışık incikli boncuklu. altı tamam model olarak ama rengi kötü. Bilmiyorum ama çok da önemli günler bu günler yine de sen bilirsin. bu etel modeli yani senin deyiminle prenses etek bence straplez üstlerde daha güzel duruyor. ama yine de son laf sen bilirsin :)[/QUOT
üstü straplez zaten sütyen askılarım onlar :)) zaten diktirisem bunun şeker pembesi olarak dusunmustum renk bu olmıcak :) bu arda tesekkur ederım o senın ıcnın guzllıgı :)
elbisenin üstü çok demode gibi geldi bana birde fazla karışık incikli boncuklu. altı tamam model olarak ama rengi kötü. Bilmiyorum ama çok da önemli günler bu günler yine de sen bilirsin. bu etel modeli yani senin deyiminle prenses etek bence straplez üstlerde daha güzel duruyor. ama yine de son laf sen bilirsin :)
ikisindede giyebilirsin sonuçta etekler aynı olsada renkler ve modeller farklı olucak.. ayrıca seneye diyorsun.. belki seneye fikrin değişicek başka tarz bakıcaksın. hem zaten seneye millet senin nişanlığını mı hatırlıycak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?