• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık nasıl sizce kızlar ?

IPEKGURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
163
32
73
Canlarım ben prenses eteğe bayılıyorum ama gel gelelim karar veremediğim nokta gelinliktemi prenses etek yoksa nişanlıktamı nişanım martta daha var ama şimdi ilk onu giyicez ya biran önce hevesle hep prenseslere baktım gelınlıktede harika duruo nabıcam yardım edinnnnnnnnnnnnnnn bide düğünüm seneye yaz acaba ozamana prensesın modası geçermiki ? Bu konuda çok kararsızım resimdeki nişanlıkta alırsam pembesini diktiricem şeker pembe bunuda renk anlamında belki hosuna giden arkadaslara fikir olsun diye paylaştım :))yardımlarınızı bekliyorum $IMG_20120719_185745.jpg $IMG_20120719_185745.jpg

cnm bnce gelinlikte daha güzel duruyor bir çok model görmüştüm, nişan elbisesinde
beğenmedim açıkcası ama yinede tercih senn :)

İpekcim bncede gelinlikte güzel duruyor canım ama yinede içimde kalmasın dersen gelinliği farklı model tercih edebilirsin

elbisenin üstü çok demode gibi geldi bana birde fazla karışık incikli boncuklu. altı tamam model olarak ama rengi kötü. Bilmiyorum ama çok da önemli günler bu günler yine de sen bilirsin. bu etel modeli yani senin deyiminle prenses etek bence straplez üstlerde daha güzel duruyor. ama yine de son laf sen bilirsin :)

canım bence nişanlıkta prenses eteği tercih etme onu seçersen gelinlik seçiminde modellerin kısıtlı olacak :) daha değişik çok güzel modeller var ben şimdi diktiriyorum hatta yarın provam var gez :) zamanında varsa hemen karar verme

ikisindede giyebilirsin sonuçta etekler aynı olsada renkler ve modeller farklı olucak.. ayrıca seneye diyorsun.. belki seneye fikrin değişicek başka tarz bakıcaksın. hem zaten seneye millet senin nişanlığını mı hatırlıycak canım :23:

elbisenin üstü çok demode gibi geldi bana birde fazla karışık incikli boncuklu. altı tamam model olarak ama rengi kötü. Bilmiyorum ama çok da önemli günler bu günler yine de sen bilirsin. bu etel modeli yani senin deyiminle prenses etek bence straplez üstlerde daha güzel duruyor. ama yine de son laf sen bilirsin :)[/QUOT

üstü straplez zaten sütyen askılarım onlar :)) zaten diktirisem bunun şeker pembesi olarak dusunmustum renk bu olmıcak :) bu arda tesekkur ederım o senın ıcnın guzllıgı :)

elbisenin üstü çok demode gibi geldi bana birde fazla karışık incikli boncuklu. altı tamam model olarak ama rengi kötü. Bilmiyorum ama çok da önemli günler bu günler yine de sen bilirsin. bu etel modeli yani senin deyiminle prenses etek bence straplez üstlerde daha güzel duruyor. ama yine de son laf sen bilirsin :)

üstü straplez zaten sütyen askılarım onlar :)) zaten diktirisem bunun şeker pembesi olarak dusunmustum renk bu olmıcak :) bu arda tesekkur ederım o senın ıcnın guzllıgı :)

ikisindede giyebilirsin sonuçta etekler aynı olsada renkler ve modeller farklı olucak.. ayrıca seneye diyorsun.. belki seneye fikrin değişicek başka tarz bakıcaksın. hem zaten seneye millet senin nişanlığını mı hatırlıycak canım :23:

hehehehe sorma etrafımdkı ınsanlar öylekı dugun dugun gezıp kım ne gıymıs ölemıymıs bölemıymıs :))) hatırlarlar vallaa :))

Canım bunlar senin en özel ve güzel anların olucak onun için içinden geldiği ve kendinin beğendiğini giymelisin seneye değil yarın ne olacağımız belli değil keşke dememek için kendin hangi rengi hangi modeli beğeniyorsan bence onu giymelisin

cnm darılma kırılma ama prenses modelinden soğutan bi elbise.... üstü çok karışık ve hiç modern diil... altıda kalitesiz duruyo:(((( o kadar gzl prenses model nişanlıklar varki bu en son terchn bile olmasın.... buarada mutluluklar....

bu sene sanki nişanlık ve kına elbisesi olarak kabarık değilde düz modeller moda ama yinede senin zevkin istediğini gönlünce al giy cnm allah mesut etsin :):):16:

canım üzgünüm ama hiç beğenmedim.bence düz bir elbise seç ne gerek var kabarık modellere.düğünde zaten gelinlik giyeceksin.renkli gelinlik gibi bu nişanlık kınalık diye giyilen kabarık modeller bence pek hoş değil ama yine de sen bilirsin

Canım aynı benim gibisin sende :) bende prenses eteğe bayılıyorum. Önce bir karar verdim ve gelinliğim prenses olsun dedim. Nişanlığım ise biraz daha popodan oturan bir model oldu albümlerden bakarsan nişanlığımı görebilirsin o tarz bi nişanlık diktir düğünde prenses giyersin. Benimde düğünüm 2013 sonbaharında olucak ve ben prenses gelinlik giyeceğim prensesin modası geçmezzz :16:

bence güzel ama gelinliğinide bu model giyeceksen bence nişanın iiçin şık abiyelere bak derim en azından her mutluluk pozunda farklı giysiler içinde olursun değişik olur hepsi

Back