Beğendiğin Model Çok Güzel;
Ayrıca;
Önerebileceğim Bi Kaç Model;
Eki Görüntüle 476959
Eki Görüntüle 476960
Eki Görüntüle 476961
Modelini çok begendim canım,, kapalılara çok daha bi güzel yakısıyor sanki nişanlık gelinlik..Gelin başı çok güzel olması halinde ..
Mutluluklar :) Hepimiz aynı telaşedeyiz
Öncelikle hayırlı olsun.. Rabbim tamamına erdirsin..
Beğendiğin model ev için biraz abartı kaçabilir. Düz bir elbise olursa çok yakışacaktır..
Benimde beğendiğim bir elbise var, belki fikir olur..
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][/URL]
Arkadaş pembe elbiseye kırmızı örtü giymiş ve bence çokta güzel etmiş
bence ya açık mavi yada fuşya beyaz olanı seç ikiside çok güzel
Bu Modellerde Güzelmiş.
Önerilerin için Teşekkür Ederim Arkadaşım..
Öncelikle senin modelini çok begendim canım bende hep bu modellere bakıyordum.
Banada bir fikir verirseniz sevinirim
ben çok kararsız bir insanım.aylar öncesinden gelinlik nişanlık modellerine bakmaya başladım.Nişanlığımı da abartılı gösterişli birşey istiyordum bu göndermiş olduğunuz tüm modellerde favorilerimden.Nişan kıyafetlerine bakmaya başlayınca biraz pahalı geldi açıkcası çok da gezmedim. Ümraniyeye gittim iki gün birde bu ramazanda birde fatihe bakıyım dedim. Yengemle fatihe gittik gecen hafta iki saat gezme sonunda magazalara bakarken ekteki elbiseyi çok begendim belkide o zamana kadar giydiklerimden en güzeli bu oldugundan bir anda vuruldum. Birde baktım hem benim istediğim gibi belden aşağı modeli güzel annemlerin istediği gibi de sade çok abartı değil, sırt modeli hoşuma gitti aldık bir heyecan. Şimdi kararsızım acele mi ettim yoksa bu modeller gibi tuvalet mi alsaydım abiye yerine. Elbiseme yorum yapabilir misiniz? nişanı düğün salonunda değilde bir konferans salonu tarzı bir yerde yapıcağız. Elbisem uygun mudur begendiniz mi? bu prova hali başörtüsünde taşlı aksesuarlarla süslemeyi düşünüyorum gride ayakkabı elimdede renkli bir çiçek
Seçimini Beğendim Canım..Şık Bir Elbise.Başörtüsünü de dediğin Gibi Yaparsan Çok Daha Güzel Olur.Salonda Olmadığı İçin Bende Bu Tarz İstiyorum.Ayrıca Renk olarakta Çok güzel Duruyor.
Senin Nişanın Ne Zaman?
Senin eklediğin elbiseyi ve emresra nın eklediği ilk elbiseyi çok beğendim canım.
Nişanlıklarda pudra ve tonları çok beğeniyorum. Modelleri de çok hoş.
Mutluluklar, hayırlı olsun nişanın
senin nişanın ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?