• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık Modeli Nasıl Sizce?

TugbaM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
98
0
96
Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Nişanımı Evde Yapacağım.
Bunun İçin Çok Şatafatlı Olmayan ama Şık Olan Bir Elbise İstiyorum..
Ayrıca Tesettürlüyüm..

İnternette birçok Modeller var Fakat Çok kabarık Abartılı Şeyler Olduğundan Beğenmem Pek Mümkün Olmuyor..

En Son Çare Burda Sizlerden Yardım istemek Geldi Aklıma..
Benim Beğendiğim bi Modeli Sizlerle Paylaşayım..

Bu Elbiseyi Çok Beğendim.
Eki Görüntüle 476919

Arkasını da Burdaki gibi Düşündüm..
$MERVE DAÐLI.jpg

Sizin de varsa Nişan Kıyafetleriniz Yada Beğendiğiniz Önerebileceğiniz Modeller
Burda Paylaşırsanız Çok Mutlu Olurum..

Her Türlü Fikirlerinize de Açığım
:116:

Son düzenleme:
Modelini çok begendim canım,, kapalılara çok daha bi güzel yakısıyor sanki nişanlık gelinlik..Gelin başı çok güzel olması halinde ..
Mutluluklar :) Hepimiz aynı telaşedeyiz :16:

Modelini çok begendim canım,, kapalılara çok daha bi güzel yakısıyor sanki nişanlık gelinlik..Gelin başı çok güzel olması halinde ..
Mutluluklar :) Hepimiz aynı telaşedeyiz :16:

Çok Teşekkür Ederim Canım..
Evet Tatlı Bir Telaş İçindeyiz ve Benim Söz İçin Az Zamanım Var.
Bu Kadar Erken Beklemeğimden Sürekli Modeller Değişiyor Diye Fazla Bakmamıştım.
İnşallah İstediğim Gibi Olur
Daha Düşünmem Gereken Çok Şey Var..

Öncelikle hayırlı olsun.. Rabbim tamamına erdirsin..
Beğendiğin model ev için biraz abartı kaçabilir. Düz bir elbise olursa çok yakışacaktır..
Benimde beğendiğim bir elbise var, belki fikir olur..

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

Arkadaş pembe elbiseye kırmızı örtü giymiş ve bence çokta güzel etmiş :16:

Öncelikle hayırlı olsun.. Rabbim tamamına erdirsin..
Beğendiğin model ev için biraz abartı kaçabilir. Düz bir elbise olursa çok yakışacaktır..
Benimde beğendiğim bir elbise var, belki fikir olur..

[URL="http://bit.ly/c25MCx"] [/URL]

Arkadaş pembe elbiseye kırmızı örtü giymiş ve bence çokta güzel etmiş :16:

Amin İnşallah..
Güzel Bir Elbise..Daha Önce Gördüm Bende Beğenmiştim Sonra Resmini Bulamadım..
Çok Kararsızım..Paylaşımın için Teşekkürler..

Son düzenleme:
bence ya açık mavi yada fuşya beyaz olanı seç ikiside çok güzel

Bu Modellerde Güzelmiş.

Önerilerin için Teşekkür Ederim Arkadaşım
..
:16:

Öncelikle senin modelini çok begendim canım bende hep bu modellere bakıyordum.

Banada bir fikir verirseniz sevinirim

ben çok kararsız bir insanım.aylar öncesinden gelinlik nişanlık modellerine bakmaya başladım.Nişanlığımı da abartılı gösterişli birşey istiyordum bu göndermiş olduğunuz tüm modellerde favorilerimden.Nişan kıyafetlerine bakmaya başlayınca biraz pahalı geldi açıkcası çok da gezmedim. Ümraniyeye gittim iki gün birde bu ramazanda birde fatihe bakıyım dedim. Yengemle fatihe gittik gecen hafta iki saat gezme sonunda magazalara bakarken ekteki elbiseyi çok begendim belkide o zamana kadar giydiklerimden en güzeli bu oldugundan bir anda vuruldum. Birde baktım hem benim istediğim gibi belden aşağı modeli güzel annemlerin istediği gibi de sade çok abartı değil, sırt modeli hoşuma gitti aldık bir heyecan. Şimdi kararsızım acele mi ettim yoksa bu modeller gibi tuvalet mi alsaydım abiye yerine. Elbiseme yorum yapabilir misiniz? nişanı düğün salonunda değilde bir konferans salonu tarzı bir yerde yapıcağız. Elbisem uygun mudur begendiniz mi? bu prova hali başörtüsünde taşlı aksesuarlarla süslemeyi düşünüyorum gride ayakkabı elimdede renkli bir çiçek. $IMAG0726 (3).jpg bu prova hail sırtının kapatmasını az yapmışlar düzelicek.

Öncelikle senin modelini çok begendim canım bende hep bu modellere bakıyordum.

Banada bir fikir verirseniz sevinirim

ben çok kararsız bir insanım.aylar öncesinden gelinlik nişanlık modellerine bakmaya başladım.Nişanlığımı da abartılı gösterişli birşey istiyordum bu göndermiş olduğunuz tüm modellerde favorilerimden.Nişan kıyafetlerine bakmaya başlayınca biraz pahalı geldi açıkcası çok da gezmedim. Ümraniyeye gittim iki gün birde bu ramazanda birde fatihe bakıyım dedim. Yengemle fatihe gittik gecen hafta iki saat gezme sonunda magazalara bakarken ekteki elbiseyi çok begendim belkide o zamana kadar giydiklerimden en güzeli bu oldugundan bir anda vuruldum. Birde baktım hem benim istediğim gibi belden aşağı modeli güzel annemlerin istediği gibi de sade çok abartı değil, sırt modeli hoşuma gitti aldık bir heyecan. Şimdi kararsızım acele mi ettim yoksa bu modeller gibi tuvalet mi alsaydım abiye yerine. Elbiseme yorum yapabilir misiniz? nişanı düğün salonunda değilde bir konferans salonu tarzı bir yerde yapıcağız. Elbisem uygun mudur begendiniz mi? bu prova hali başörtüsünde taşlı aksesuarlarla süslemeyi düşünüyorum gride ayakkabı elimdede renkli bir çiçek

Seçimini Beğendim Canım..Şık Bir Elbise.Başörtüsünü de dediğin Gibi Yaparsan Çok Daha Güzel Olur.Salonda Olmadığı İçin Bende Bu Tarz İstiyorum.Ayrıca Renk olarakta Çok güzel Duruyor.

Senin Nişanın Ne Zaman?

Son düzenleme:
9 eylülde inşallah düğünde kasım gibi olucak çalışıyorum da nasıl yetiştiricem bilmiyorum.herşey çok güzel olsun istiyorum birazda kararsızlık var. nese ki güzel telaşlar bunlar:) mutluluklarımız daim olur inş.

Senin eklediğin elbiseyi ve emresra nın eklediği ilk elbiseyi çok beğendim canım.
Nişanlıklarda pudra ve tonları çok beğeniyorum. Modelleri de çok hoş.
Mutluluklar, hayırlı olsun nişanın

Senin eklediğin elbiseyi ve emresra nın eklediği ilk elbiseyi çok beğendim canım.

Teşekkürler canım hayırlısı ile atlatırım inş:)

bu kapalı nişanlıklara bayılıyorum ya :) tesettürün her tarzı çok hoşuma gidiyor :)

Back