• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlık konusunda başımız dertte

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Kızlar kuzenimin nişanı var ama nişanlık bulamıyoruz. Sağ kolunda yanık izleri var ve bundan çok rahatsız oluyor kapatmak istiyor uzun kollu nisanlık arıyor ama ya boleralı berbat modeller buldu ya da anne nişanlıkları gibi. Ben kendi nişanlığımı verdim onun kolları fransız dantelindendi. al sen giy bana giymek nasip olmadı olmazda diye. Denedi ama çok dar oldu ona. Biz de diktirelim dedik. Bize kabarık, uzun kollu ( dantel ) nişanlık tavsiyesinde bulunur musunuz?

Canim bi fikir olur belki diye söylüyorum bende hem kendim biraz yapili oldugum icin hem de nisanlimin ailesi kapali insanlar oldugu icin kollari olan bi elbise baktim bulamadım en sonunda aldigim elbiseye ayni kumasindan sifon volumlü kol diktiler gayette güzel oldu dirsegime kadardi kolları ama kuzeniniz yara izine gore boyunu daha uzun da tercih edebilir.

Arkadaşım hala arıyor musunuz nişan kıyafeti eğer arayış devam ediyorsa İstanbuldaysaniz fatih tarafina bakın derim ben ordan aldım uzun kollu (kollar dantel detaylı) ya da fikir olsun dersen fotoğraf atabilirim de.

Kızlar kuzenimin nişanı var ama nişanlık bulamıyoruz. Sağ kolunda yanık izleri var ve bundan çok rahatsız oluyor kapatmak istiyor uzun kollu nisanlık arıyor ama ya boleralı berbat modeller buldu ya da anne nişanlıkları gibi. Ben kendi nişanlığımı verdim onun kolları fransız dantelindendi. al sen giy bana giymek nasip olmadı olmazda diye. Denedi ama çok dar oldu ona. Biz de diktirelim dedik. Bize kabarık, uzun kollu ( dantel ) nişanlık tavsiyesinde bulunur musunuz?

Eğer arayışlarınız devam ediyorsa vaktiniz de varsa tek kolu uzun diğeri kolsuz bir model bakabilirsiniz, az önce Trendyol'da gördüm ama tekrar baktım sizin için bulamadım, o tarz sitelerden model belirleyebilirsiniz veya yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ekstra kol diktirebilirsiniz elbiseye. Ama fiziği de müsaitse tek kol çok hoş duruyor, tavsiye ederim. Mutluluklar :)

Back