• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlık,kına abiyesi,kına bindallısı,gelinlik

esrataylan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
7
0
36
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR

zamanında özenerek en güzelini yüksek tutarlı paralar vererek aldığım abiyelerimi şuan acil ihtiyaç dolayısıyla satmak zorundayım.hepside pırıl pırıl insan satmaya kıyamıyor ama ihtiyaç varken evde luzumsuz yere duramazlar aldığım fiyatın çok çok ucuzuna vericem nasıl çabucak satabilirim?
LÜTFEN YARDIMCI OLUNN...:28:

Eki Görüntüle 499764 Eki Görüntüle 499765 Eki Görüntüle 499766 Eki Görüntüle 499767 Eki Görüntüle 499769 Eki Görüntüle 499768 Eki Görüntüle 499770 Eki Görüntüle 499771 Eki Görüntüle 499772 Eki Görüntüle 499773 Eki Görüntüle 499774

HEPSİ 38 40 BEDEN UYUMLU
nişanlık kadiköyde ilknur gelinlik e özel tasarım diktirildi 2250 tl ye 700 tl satılık fiyatı komple gerçek savaroski taşıyla kaplıdır hafif kuyrukludur arkası fermuar üstü iplidir

kına abiyesi yurt dışından geldi 1500 alış fiyatıdır ister açık ister tesettürlü giyinilebilir(boleroyla) daraltırıla bilinir.2 parça şeklindedir uzun kuyruklu kabarık göz alıcıdır arkası fermuarlıdır.satış fiyati 500 tl

kına bindallısı 3 parçaşeklinde fuşya renktedir kınada değişik olmak için ideal çokta güzel olmuştu içinde askılı atleti salvarı ve bindallısı fesi fes aksesuarı terlikleri duvağı verilecektir.. 450 tl ye alındı 200 satış fiyatı

gelinlik karşıdan alındı 1700 tl alış fiyatıdır arkası iplidir ipin içinde içi göstermesin diye aynı kumaşndan vardır çıkarıla bilinir ..600 tl satış fiyatı

ilgilenenen soru sormak isteyen arkadaşlarburdan yada msj atarak benimle iletişime geçebilir..acill satılık hepsi..tek tek yada toptan satılabilinir..:40:

$NISAN1.jpg $NİŞAN2.jpg $NİŞAN3.jpg $kımnA.jpg $KINA.jpg $KINA1.jpg $BINDAL.jpg $BINDAL1.jpg $gelınlık.jpg $gelınlık1.jpg

hepsi cok guzel ve uygun fiyatlarmis bence durumu olmayanlara superr
yada cevresinde evlenecek olan varsa duyursalar cok makbul olur

evet cnm çok güzeller tam 1 sene bunları seçebilmek için harcadım..insanın en mutlu günü olduğu için en güzeli olsun istedim tertemiz hepsi kıyamıyorum bakmaya..ihtiyaç sebebiyle acil sattığım için çok çok uygun oldu düşün hepsinin fiyatı bi nişanlığımın fiyati bile etmiyo ama sağlık olsun kime nasip olursa bana çok uğurlu geldiler bahti güzel olsun güle güle giysin inşl.

Back