nisanligimi nasil yikarim?

truth_rl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
55
28
88
Merhaba kizlar. Haftaya kuzenimin dugunuvar ve ben nisanligimi kisalttiri giymeye karar verdim. Aksam aldik gelinlikciden kisaltti. Utulerken kiri oldugunu farkettim. Nisanligimi nasil temizlerim?? Makinede elde yikama bolumu var ona atsam mi ki acaba 30 dereceye?? Bir oneri lutfen

Sakın öyle bir hata yapma, ver kuru temizlemeye 5-10 lira bir şey tutar. Kaş yaparken göz çıkartma. Abiyelik elbiseler çok dandik kumaşlardan dikilir özünde ilk yıkamada perti çıkar. Yok illa kendim yıkayacağım dersen askıyla banyoda bir yere sabitle lekeli yeri beyaz sabun ile okşayarak sil.bol bol soğuk su ile durula askıyla tekrar ipe yada kuruyacak bir yere as.

Teşekkürler pinkperest bir iki tane kuru temizlemeye sordum ütüsüyle beraber 70-80 tl'ye çıkıyor. Bide iş dolayısıyla yoğunum biraz kuru temizlemeye götürecek vakit ayıramıyorum. O yüzden evde halledeyim işten çıkınca diye düşündüm.

elinizde yıkayın derim.. makinada belli olmaz.bende vakit darlığndan bindallımı elimde yıkamıştım.

Küvetiniz varsa, îçine köpüklü su yapıp çitilemeden yıkayın. Suyu da bebek şampuanı ile köpürtün, normal sabun zor durulanır, beyaz leke bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…