Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığımı Birlikte Tasarlayalımm:)

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
Merhaba Kızlarr,

Ocak ayında nişanım olacak inşallah...
Nişanı sadece yakın akrabalar ve birkaç arkadaşımın katılımıyla bir restaurantı kapatarak yemekli yapmayı düşünüyoruz.
Piyasadaki tesettürlü modellerden hiçbirini beğenemeyince nişanlığı diktirme kararı aldım. bu arada güvendiğim bir terzimin olmayışı da ayrı bir sorun, bu alanda başarılı terziniz varsa o önerilere de fazlasıyla açığım:)

aşağıda resmini gördüğününz bordo elbiseyi diktirmeyi düşünüyorum ama birebir aynısı değil tabi, üzerindeki işleri fln daha az olacaktır desenli değil düz yaptırırım ve kumaşı tafta olur. Renk olarak da diğer resimdeki gibi yeşil-siyah kombinasyonunu düşündüm... Dışındaki kaftan siyah içi yeşil olur kollarında siyah danteller olabilir?

Bu konularda hiç iyi değişilm, o yüzden her türlü önerinize açığım, ne yapılabilir, neler değiştirilebilir sizce?

Güzel kombinlemişsin fakat görmeden bişey söylemek zor tabi yinede fikir hoşuma gitdi :)

Güzel kombinlemişsin fakat görmeden bişey söylemek zor tabi yinede fikir hoşuma gitdi :)

aslında ben de görmedim:)
sadece internetten foto buldum... içini tafta dışını daha tiril tiril bi kulaş yapabilirim de dün hayalen butiğe sordum 850ye dikeriz 500 fln da kumaş tutar dedi, gelinlik fiyatına nişanlık mı diktiricem, çok pahalıymış diktirme yaa

Link eklemek sanırım yasakmış. Foruma daha yeni üye olduğum için tam bilmiyorum. Resmi de ekleyeyim dedim.Eki Görüntüle 550364

bu elbise de güzelmiş hakikaten. ama söz için aldığım elbiseden biraz daha gözterişli olsun diye daha abiye bişey yaptırsam diyorum.

bu arada yukarıda eklediğim elbiseyi 2000 tlye malederim dedi bir butik kumaşı da ekleyerek söylüyorum...
içindeki korse gibi şeyi eklemezse de 850 dikim 500 de kumaş olurmuş..

çok fazla yaa, gelinlik fiyatına

Sizin fikriniz de çok beğendim çok güzel bir kıyafet aslında ama dediğiniz gibi gelinlik fiyatına nişan elbisesi biraz fazla oluyor. Başka yerlere de sordunuz mu?

Sizin fikriniz de çok beğendim çok güzel bir kıyafet aslında ama dediğiniz gibi gelinlik fiyatına nişan elbisesi biraz fazla oluyor. Başka yerlere de sordunuz mu?

henüz sormadım da tanıdık bir gelinlikçiden de fiyat alıcam...

çünkü bu ilk sorduğum butik söz elbisemin transparak olan kollarına astarı da 300 tlye dikeceğini söyledi ben başka yerden 80tlye fiyat almışken...

en kötü modeli sadeleştiririm... söz elbisemi 400 tlye mal etmişken nişanlığı 1000 tlden fazlaya almam

300 ve 80 tl arasında dünyalar kadar fark var 4 kat nerdeyse. İnşallah beğendiğiniz elbiseyi içinize sinecek bir şekilde diktirebilirsiniz, mutlu gününüzde güzel güzel giyersiniz=)

ayy arkadaşım dürüst olacağım ama elbisenin kolları beni ürpertti. ne o öyle oynarken filan yarasa gibi....
rengi güzel ama. sen bidaha düşün bence...

Şimdi yorumu okuyunca farkettim gerçekten iyi durmuyormuş.. Ben zaten renk, kumaş ve duruş açısından fikir olması amacı ile eklemiştim. Ama kollarda ciddi sorun varmış.

Şimdi yorumu okuyunca farkettim gerçekten iyi durmuyormuş.. Ben zaten renk, kumaş ve duruş açısından fikir olması amacı ile eklemiştim. Ama kollarda ciddi sorun varmış.

Aynı mesaj tekrar tekrar kaydedilmiş kusura bakmayın. Cevapla tuşum takılı kaldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…