Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NişanNişanlığımı aldım ama renkk secmem lazım acillll kızlar yardım nolur :(((
Kızlaaarrrr en bastan dıkılıcek elbıse arkası ole katlanmıcak ama model bu aldık sadece rengı bumu olmalı yoksa toz pembemı dıktırmelıyım nolur yardım edın cok karar sız kaldım yaaaaaa nişanlım askerde ( kaynanam bunu begendı herkez mavı farklı dıyo ama secemıyorummmm
mavi turkuaz tonları çok soğuk geliyor bana. kuzenim bu tip bir kıyafetin nar çiçeği- turuncumsu bir rengini giymişti. çok tatlı olmuştu. toz pembede biraz silik durabilir ( bildiğim kadarıyla prenses modeli diyorlar bu modele). tam prenses rengi olur ama biraz canlı dursun diyorsan mercan, nar çiçeği, yavruağzı tonlarını kullanabilirsin.. şimdiden hayırlı olsun =) mutluluklar...
canım bence mavi olsun hatta turkuaz bile olabilir imkan varsa zaten kına gecesinde hep pembe,kırmızı, narçiçeği gibi renkler giyiliyor. tabiki tercih senin . benim nişan kıyafetimde mavi siyah kombiniydi herkeste beğenmişti. söyle bişeyde yapabilirsin mavi üzerine kontrast renkte kurdele yada kemerle kullanabilirsin. sana kolay gelsin mutluluklar
bence mavi pek hoş durmamış..bu modelin adı arkadaşların da dediği gibi prenses modeli ve ancak pembe, mercan , pudra, yavruağzı tonları yakışır..ben giyecek olsaydım kesinlikle pudra tonlarını tercih ederdim. benim nişanlığım öyleydi saçlarım uzundu ve kalın maşa yaptırmıştım ve saçlarımı salmıştım ,üzerine de kibar bir taç takmıştım.herkes çok beğenmişti. şimdiden mutluluklar