• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığıma vatka istiyorum mümkün mü :)

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
kızlar nişanlığım pembe olan, falan resimdeki gibi vatka detayı istiyorum mümkün mü nerede yaptırabilirm bunu bilen varmı ?

$collage.jpg

bu aksesuarlardan bana ablamın düğünü için gerekliydi.bunları ben favore markasından bulmuştum.sitesine gir koleksiyon bölümünden bakabilirsin canım.türkiyede satış noktaları var ama nerede bilmiyorum (ben yurtdışındayım) beğendiklerin olursa gider alırsın.bildiğim yer birtek burası malesef.başka nerden bulabilirsin malesef bilmiyorum.

CNm buldum siteyi çok ama çok teşekkür ederim, bakıyorum şimdi ama sayfasındandan sipariş veremiyor muyuz? birde burası özel tasarım fiyatları nasıl ?

canım sipariş oluyor mu bilmiyorum malesef.sitede mail adresleri var.istersen ordan sorabilirsin belki dönerler sana.
para kısmında da yardımcı olamıycam sana malesef.çünkü elbiseyle beraber aynı anda aldığım için toplam olarak verdim parasını.elbiseye ne kadar verdim,aksesuara ne kadar verdim hiç hatırlamıyorum ki çokta zaman geçmemiş üstünden ocak ayında almıştım ama unutmuşum.:50:

elbisede çok güzel bu arada.:16:

Back