• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlığım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

deece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
2.532
0
156
Eskişehir
bu da benim nişanlığımdı...daha sonra da kullanabilmek açısından ve sade şeyleri sevmemden dolayı boyle birşey giymiştim :)

dediğin gibi çok sade ama şık sana da çok yakışmış
Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.

ben de sade severim canım aynı fikirdeyim çok şıkmış ama keşke rengi daha farklı olsaymış

çok hoş sade cnm
ama ben daha göz alıcı olmasını isterdimm
sana çok yakıştırdım genede hayılı olsunn cnm

teşekkür ederim kızlar saolun :)
nişanım sadece 1.derece akrabalar arasında ufak çaplı olduğundan kıyafetimi fazla abartılı seçmek istemedim..ayakkabıya gelince topuklu giyemiyorum.. en fazla 2 parmak topuğa tahammül edebiliyorum o yüzden seçimim bu şekilde oldu :) yine de herkesin fikrine saygım var :)

aile içinde yapılan sade bi tören için çok uygun çok güzel bi elbise

tebrikler, allah tamamına erdirsin..

bayıldım cok zarıf ve sık olmussun
ne kadar gızlemeye calışsan da guzellıgını ortememıssın
mutluluklar

ben çok beğendim, rengi de çok güzel, Allah bi yastıkta kocatsın :1hug:

Ben çok sade sevmiyorum ama kıyafetini beğendim çok zarif olmuşsun cnm Allah tamamına erdirsn.

ben rengini de sen de durusunu da cok begendim.. sadece ayakkabini begenmedim.. burnu ve arkasi acik oldugu icin.. topuguna diyecegim bi laf yok, az topuklu olman nisanlini iri gostermis..
ama elbisen harika bence.. cok begendim ben.. sana da ten rengine de cok yakismis.. sadece ayakkabilar falso olmus o kadar.. o da nazar boncugu olsun :)

bana çok sade geldi ben biraz süslüyüm hele öyle bi günde insan özel olmalı başka zaman giymeyeceği bir elbise giymeli bence tabi herkesin seçimi farklı olur ama sana da elbisen yakışmış mutluluklar

attachment.php

canım aşırı sade darılma ama sanki evlenmişinizde bi davete gitmişiniz gibi ama sen gönlün rahat giydiyse diyecek bişey yok mutlu olmaya bak canım...

Back