Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığım nasıl..?

Evet narçiçeği çok tatlı bi renk hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma...:))

bolero yeni normal kollu nişanlık yaptırsan daha guzel olur canım.bolero boguyor çok modeli ve giyen kişiyi.
ayrıca allah mutlu mesut etsin..

bolero yeni normal kollu nişanlık yaptırsan daha guzel olur canım.bolero boguyor çok modeli ve giyen kişiyi.
ayrıca allah mutlu mesut etsin..

saol cnm haklısın aslında ama başka çıkar yolu nedir bilmiyorum.

kızlar kafam karıştı şimdi bolero konusunda zaten içim pek rahat değildi. bolero kötü mü duruyor. bolero olmazsa nasıl olacak..? birde bunun gelinliği var aynı olsun istemiyorum.. birde renk değişti pudra pembesi... :)))

Son düzenleme:
[canım bak bi arkadaşım da bolero istiyordu onun gelinlikli şöyle bi model uyguladı bence çok oldu. sana da fikir olsun .

kızlar modelin pudra pembesi dikiliyor bitti sayılır ama sözlüm nişan saçı olarak topuz ve makyaj istemiyor. makyajı ise görüyor kötü makyajları kendinizi çirkinleştiriyorsunuz diyor. ben makyajsız daha iyiymişim... o yüzden çok hafif bir makyaj yaptırıcam abartmadan.. onda sorun yok ama saçını topuz yaptırma bence diyor yakışmıyor sana diyor. yakışanı yaptır düz olsun saçların diyor düz saç yakışıyor sana diyor ama düz nasıl bir model yapılır ki...? kafamı karıştırtırdı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…