• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığım nasıl..?

e_emoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
156
1
46
İstanbul
Kızlar nişanlığımı seçtim nasıl..? model bu ama renginde kararsız kaldım.. bu arada diktiriyorum..

$SP_A0639.jpg
$d5229a69d135cb49a3cadc2884ef7c4f_1269722468.jpg

bu model ve rengi çok hoşş:16: ama benim beğenmediğim tek bişey var o da kollarındaki parçası o ayrı mı diktiriliyor ya da çıkartılabiliyo mu bilmiyorum olmasa daha iyi olur gibi hareketlerini kısıtlarmış gibime geliyor :61:

bu model ve rengi çok hoşş:16: ama benim beğenmediğim tek bişey var o da kollarındaki parçası o ayrı mı diktiriliyor ya da çıkartılabiliyo mu bilmiyorum olmasa daha iyi olur gibi hareketlerini kısıtlarmış gibime geliyor :61:

yok cnm o ayrı bolerosu ama öyle giymek zorundayım ne yazık ki :(((

canım nişanlık seçimin oldukça güzel, rengi çok tatlı, modeline bayıldım, bende kabarık etekli modelleri çok seviyorum, prenses gibi olucaksın eminim :16: hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin, mutluluklar canım :69:

canım nişanlık seçimin oldukça güzel, rengi çok tatlı, modeline bayıldım, bende kabarık etekli modelleri çok seviyorum, prenses gibi olucaksın eminim :16: hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin, mutluluklar canım :69:

saol cnm :)) amin inşallah.. çok saol..

Rengi çok tatlı cnm beyaz tenliysen çok yakışır

bilmiyorum bu renk çok güzel ama o kadr çok renk seçeneği var ki.. çok beyaz tenli değilim.. ne derler bugday tenli :)))

hmm hadi yaa o zaman omuzlarını o kadar kabarık yaptırmasan bence daha hoş durur çünkü elini kolunu kaldırdıkça o da havalanır :61:
valla dikecek olan bayanla detaylarını daha konuşmadık bakalım onlar daha iyi bilirler. onun öyle kabarık durması için zaten birşeyler yaparlar heralde olmazsa çünkü dediğin doğru hoş durmayabilir..

canım çok güzelmiş güle güle giy canım

teşekkürler.. hayırlısıyla inşallah...

Rengi çok tatlı, bu tür kabarık nişanlık modellerini beğenmiyorum ama bu sempatik göründü gözüme..
Ayrıca; hayırlı, uğurlu olsun!:71:

Güzel bende beğendim senin sözlünde benimki gibi kıskançsa o üstündekini mecbur giyersin :)

hımm rengi çok tatlıymış.güle güle giyin inşallah.nişanında:):)

Nişanlığın rengine karar verdim dün.. Gelinlikçi ile karar verdim sonunda; zor oldu :)) nar çiçeği olacak.. Bugün alacak kumaşı hayırlısıyla inşallah...

Nar çiçeği çok güzel bi renk cnmm hayırlısı olsun güle güle giy :)

çooooookkk çokkk çokkkkk güzel ,muhteşem,harika,renk,model,bolero süper ötesiiii:)))
allah utandırmasın,hayırlı ve mübarek eylesin inşallahhhhh...benm nişanım şimdi olsaydı kesinlikle bende böyle birşey alırdım yada kiralardımm ama 5 yıl önceee basit bi takım giymiştim hemde düğün salonunda olmuştuu:((((((((

çooooookkk çokkk çokkkkk güzel ,muhteşem,harika,renk,model,bolero süper ötesiiii:)))
allah utandırmasın,hayırlı ve mübarek eylesin inşallahhhhh...benm nişanım şimdi olsaydı kesinlikle bende böyle birşey alırdım yada kiralardımm ama 5 yıl önceee basit bi takım giymiştim hemde düğün salonunda olmuştuu:((((((((

çok çoookk çookkk teşekkür ederim.. Amin inşallah.. 5 yıl öncesi çok geçmiş bir zaman değil ki o zaman da vardı kabarık nişanlıklar.. :(( bunlar insanın içinde kalıyor keşke giyseydim yapsaydım diye ama önemli olan agız tadı mutluluk mutlu olduktan sonra zaten herşey peşi sıra geliyor oluyor.. Rabbim mutluluğunuzu bozmasın bunlar çok çok önemli değill bence....

Back