Nisanligi ve damatligi kiz tarafi mi alir?

Konu hallolmuştur çoktan ...

Son düzenleme:
İyide damatlığı bi kere düğünde alıcaksınız kız tarafı olarak.Bunda bişey yok çekinme

canım üzmekendini, bizimkilerinde durumu yok bu aralar, aranızda konuşursunuz bişey yok bunlarda, kırılcak bi durum yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

böyle söyle bişey olmaz. erkek kadınlar gibi değil ay çok kırıldımm demez düşünmez. zaten nitekim kendi aileside yadırgamaz onlarda da öyledir bu durum...

canım bncede erkekler fazla takılmaz böle şeylere güzel bi dille söylemen yeterli bzde nişanda almadık düğünde alıcaz bi kere alınır dogru söluo annen siz almşsnz kşke nişanda değilde düğünde alsaydınz sizde ama olmş artık taklma fazlaa bnce :)

kızlar bu konu haziran ayında yazılmış, artık boşuna yorum yazıyoruz buraya, sanırım konu çoktan hallolmuştur..

öyle bir kere alınır diye bişey yokki. benim ailemde dedi sözde hırka pantalon alınır diye hırka alana kadar ceketini alırım dedim ve takım aldım. düğünde de damatlığını aldım. adetlere pek takılmamak lazım bu gibi durumlarda. hem sözde hem düğünde aynı takımı giymesi pek hoş durmuyor açıkcası. nasıl biz her güne özel bişey istiyorsak damadında hakkı bu bence.
bu arada konuyu açan arkadaşımız evleneli bayağı olmuş zaten.

konu çoktaaan hallolmuştur muhtemelen
ama cidden çok tuhaf ndn bi kere alınır die bi kural var ki
onlar bize hem sözde hem nişanda hem de düğünde alıyolarda
biz eşimiz olacak insana alırken bir kere alınır die tuhf bi kuralı dikkate alıyoruz
ben hem sözde hem nişanda hem de düğünde aldım
durumu çok süper olan bi ailem yok ama hiçte gocunmadılar
hem kesemize hem gönlümüze göre aldık çok şükür
kayınvalidem ben kızıma alıyorum elbette severek alıcam dedi herşeyide gönlüme göre aldı
annemde ben de oğluma alıyorum dedi aldı

her iki tarafta mutluydu çok şükür =))

nişanlım bana nişanlığımı aldı ama kendi takımını da sözde kendisi almıştı onu nişanda da giydi.damatlığını biz alıcaz şimdi.adetlere takılmaya çok gerek yok.

Damatlığı kız tarafının aldığını ilk kez duyuyorum desem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…