Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyide damatlık 1 kere alınır ya nişanda yada düğün zamanı
annen haklı tatlı bi dille söylersen sorunda olucagını sanmıyorum
bende nişanda almamstım geçen gün aldım damatlıgı
Bunu söylemen epey zor olacaktır... Allahtan erkekler bizim gibi fazla üstelemezler... Ki bize böyle bişey yapılsa ortalığı karıştırırız... Keşke alma durumunuz olsa ne de olsa o da bi kere damat oluyor...
Alma durumunuzun olmadığını kabul edersek nişanda aldığınız takımın içine yelek ve fular yada kravat hangisi olursa onu alırsınız... Bu nu da fazla zorlanmadan söylersiniz herhalde... Erkeklerin pek takmayacağını düşünüyorum umarım öyle olur.
yani yakın zamanda gelecekse
geldiğinde yüzyüze söylemek mantıklı
ama gecikecekse ozaman telefonda söyleyin derimkeşke bilmeden biz yapıoyormuşuz demeseydiniz
ama olan olmuş
lepi ve pashmina ; öncelikle çok teşekkür ederim. Bende şöyle düşündüm. zaten ben düğün için kendisine ikimizin baş harflerinden oluşan kol düğmesi yaptırmak istiyordum. Onları yaptırıp birde gömlek vs iç takım şeylerinide alıp dicemki böyle böyle hayatım. bu yüzden bunlar Nişan için aldığımız takımla giyebilirsin. Yenisini almak çok isterdim ama şimdilik elimden bunlar gelio bizde alınmıyormuş yinede elimden gelirse diğerlerinide alırım. Zaten ondan sonra pek kırılmaz diye düşünüyorum değil mi ama?
lepi ve pashmina ; öncelikle çok teşekkür ederim. Bende şöyle düşündüm. zaten ben düğün için kendisine ikimizin baş harflerinden oluşan kol düğmesi yaptırmak istiyordum. Onları yaptırıp birde gömlek vs iç takım şeylerinide alıp dicemki böyle böyle hayatım. bu yüzden bunlar Nişan için aldığımız takımla giyebilirsin. Yenisini almak çok isterdim ama şimdilik elimden bunlar gelio bizde alınmıyormuş yinede elimden gelirse diğerlerinide alırım. Zaten ondan sonra pek kırılmaz diye düşünüyorum değil mi ama?
Benim bildiğimde 1 kere alınır. Şartlar çok iyi ise hem nişanda hem de düğünde ayrı alınabilir belki ama normali 1 kere alınır.
O yüzden durumu anlatabilirsin, ortada kırılacak bir durum yok.
bence en iyisi böylesi başka türlü söylersen kırılabilir hani ne halin varsa gör gibisinden ama böylesi kibar ollmuş tatli dille söyleyince kırılacak bişeyde olmaz
YA CANIM 1 KERE ALINIR DAMATLIK ANNEN HAKLI NİYE KENDİNİ BU KADAR ÜZÜYOSUN GÜZEL Bİ ŞEKİLDE SÖYLE BUNDA KIRILACAK BİŞEY YOK BENCE:1no2:OKADAR İNCE DÜŞÜNME BOŞVER:teselli:
nasil 1 kere aliniyor.
cocuk nisanda giydigi takimi damatlik diye mi yutsun yani...ayip.
sizde kabul etmezdiniz...onlar da bikere damat oluyorlar onlarda güzel görünmek isterler.
bu resmen kaziklamaktir
Keşke nişanda almayıp sadece düğün için alsaydınız..Nişanda herkes kendi alsaydı..
Mesela şimdi eğer o senin hem nişanlığını almışsa hem de gelinliği o alıcaksa bence senin de 2 . kere damatlık alman icap eder..Ama o da bir tanesini almışsa sana , sorun değil bence..Çok anlamam böyle işlerden ama mantıklı olan bu gibi geldi bana..
Karşılıklı anlaşmaya da bağlı, siz 2 kere alın hem gelinlik hem nişanlık; bizde 1 kere alınır diye birşey olmaz bence ayıp olur..
BU ARADA DİKKAT ETMEMİŞİM TARİHE MESAJI YAZDIM AMA ÇOKTAN EVLENMİŞ OLMALISIN, NASIL HALLETİNİZ DİYE SORALIM BARİ HAYIRLI OLSUN
kısmetse benim de nişan- düğün işleri var da. biz hem nişanda hem düğünde alıcaz. çünkü onlar bana hem nişanda hem de düğünde alacak.bir kere alınır da neyin nesi ya kural gibi..
tarihe bakmamışm. annen almıyorsa bir işe girsen kısa süreliğine diycektım.
biz sadece düğünde aldık.nişanda onlar benim nişanlığımda aldılar sözdede aldılar.kendileri almak istediler.bizde en güzelinden bolcaaa bir bohça yptık