- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorumNeden çalışmıyor ?
Bitti mi ?
Eğer durum böyleyse onun evlenmeyi düşünmesi için daha çok erken. Kendisine böyle davranan babanın kredi kartıyla yapıyor en ufak alışverişini. Böyle iş olmaz. Siz sevgili olarak kalın ayrılmayacaksanız da. Düğün tarihini en az bir kaç yıl erteleyin. Evlenmenin de bir zamanı vardır. Daha iş kurmadan evlenilmez ki.Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorum
Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorum
Annemde sizinle hemfikir. 1 yıl daha beklememi söylediEğer durum böyleyse onun evlenmeyi düşünmesi için daha çok erken. Kendisine böyle davranan babanın kredi kartıyla yapıyor en ufak alışverişini. Böyle iş olmaz. Siz sevgili olarak kalın ayrılmayacaksanız da. Düğün tarihini en az bir kaç yıl erteleyin. Evlenmenin de bir zamanı vardır. Daha iş kurmadan evlenilmez ki.
Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?