• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANLI SORUNU PART 2 ;)

ozgurhayalim

Uçur beni spaydi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
621
1.719
63
33
Bursa
Merhaba KK'nın sultanları. Geçen gün derdimi anlatmıştım. Sizde sağolun önerilerde bulundunuz. Bugün öğle molamda nişanlım olacak adamla bir araya gelip konuşma fırsatı bulduk. Hemen kısaca ya da uzun özetlicem bilemiyorum :) Öğle molam 1 saat ve bu beyefendi anlaştığımız vakitten 15 dk geç geldi ve benim geriye kalan 45 dk. Yemek mi yiyeyim buna mı vakit ayırayım? Neyse havada güzel diye güzel açık bir mekanda oturduk. Konuşmaya başladım. P.tesi, Salı günleri için planımız var 2 gün izin almıştım iş yerimden. Ben ilçede yaşıyorum ve o gün için şehirdeki hastaneyede randevum var. Herşeyi 1 ay önceden planlamışız. Bazı çeyiz eksiklerimi almak içinde amcama söz verdim onun iş yerine gidecektik. Pazartesi gidebilecek miyiz dediğimde bilmiyorum babamdan kredi kartını alabilecek miyim hiçbir şey bilmiyorum dedi. Ee sen bana 15 gün önce dedin herşey kesin babamla konuştum gidiyoruz. Daha sonra konu saptı yine bencilsin, beni anlamıyorsun, yardımcı olmuyorsun demeye. Ben onun hayatını mahvediyormuşum. Falan filan.. Dedim sen hayatında yaşadığın her sorunun bedelini bana ödetemezsin. Senin işsiz gezmenin, annenin seni sevmemesinin, kardeşlerinin terbiyesizliklerinin sebebi ben değilim dedim. Asıl hayatı mahvolan birisi varsa o da benim sen benim hayatımı mahvettin kaç tane stresten oluşan hastalıkla boğuşuyorum senin yüzünden dedim. (bu gerçekten öyle) Sustu bi süre. Artık dayanamayıp belkide senin istediğin en hayırlısıdır. Ben seni çok yoruyorum kusura bakma. Seni taşıyan birisini bulursun diyip kalktım gittim arkama bile bakmadan. İş yerime gelmiş ben varana kadar diğer çalışan arkadaşlara beni sormuş geldi mi diye. Onlarda gelmedi demiş. Bir kaç kez de telefonla aradı. Anlatmak istedim patlayacaktım yoksa. :KK17:

bu kadar birbirinizin hayatini mahvettiginizi dusunuyorsaniz,bunuda birbirinize bu sekilde soyluyorsaniz, ne anlami var birlikte hayat kurmanizin?insan mutlu olmak icin evlenir.siz simdide hayati birbirinize zehir etmeye baslamissiniz.bence barisacaksiniz zaten ama bir tavsiye belli bir is sahibi olmadan dügün yapmayin bari..

Neden çalışmıyor ?
Bitti mi ?
Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorum

Aslında kendine gelmesi için çabalıyorum. 2 ay önceye kadar böyle bir adam değildi. Çok ince düşünürdü. Herşeyi yapardı benim için. Gerçekten çoğu erkekten farklıydı. Ne oldu, neden bu durumda anlamıyorum. İş meselesi şöyle babası bunu üniversiteye kazandığı halde göndermemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş bir öğrenci sanata düşkün. Babası aile şirketinde çalışması için baskı yapmış bu da 2 yıl çalışmış parasını alamamış. Sonra askere gitti geldi. Bir süre onlara güvenmediği için aile şirketinde çalışmadı. Şimdi çalışmak istediği halde babası o daha büyüyecek deyip çocuğu aşağılıyor. O da ailesinden ayrı aynı işi kurmak için çabalıyor bu aralar. Ne olacak bende bilmiyorum. Boş olduğu için mi bana sarıyor anlamıyorum
Eğer durum böyleyse onun evlenmeyi düşünmesi için daha çok erken. Kendisine böyle davranan babanın kredi kartıyla yapıyor en ufak alışverişini. Böyle iş olmaz. Siz sevgili olarak kalın ayrılmayacaksanız da. Düğün tarihini en az bir kaç yıl erteleyin. Evlenmenin de bir zamanı vardır. Daha iş kurmadan evlenilmez ki.

Eee bu baba kredi kartını verir mi

Önce iş sonra evlilik

Eğer durum böyleyse onun evlenmeyi düşünmesi için daha çok erken. Kendisine böyle davranan babanın kredi kartıyla yapıyor en ufak alışverişini. Böyle iş olmaz. Siz sevgili olarak kalın ayrılmayacaksanız da. Düğün tarihini en az bir kaç yıl erteleyin. Evlenmenin de bir zamanı vardır. Daha iş kurmadan evlenilmez ki.
Annemde sizinle hemfikir. 1 yıl daha beklememi söyledi

İşin zor. .

Back