Nişan nişanlı olup da evlenemeyenler???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
Merhaba kızlar dert yanmak değil de anlatmak istedim nişanlıyız çok şükür mutluyuz ama uzağız çok zor oluyo özlüyoruz çok sık görüşemiyoruz düğünümüz 2015 te inşallah :) ama ben bazen bunalıyorum nişanlıma diyorum bu yaz evlenelim gitsin ama bi sene daha dişimizi sıkalım rahat rahat evleniriz diyo ailelerde de sorun yok çok şükür ama imkanlar bi sene sonra el veriyor

Insan nisanlandiktan sonra bir an once evlenelim diyo
yanimda olsun diyo.
Ama bide nisanlilik donemi var onun tadini cikar :)
Ben 19.10.2013 nisanlandim dugunume
4 ay kaldi darisiii basinaaaa

Haklısın canım nişanlılık güzel bi dönem ama uzak olunca birkaç ayda bir görüyoruz birbirimizi bu durum bizi çok zorluyor:)

6 aydır nişanlıyım. Ağustos 2014'te düğünüm var. !5 aylık nişanlı olacağım. Biz de uzağız. Ne zaman kavuşuruz bilmiyorum. Haziran gibi aynı şehirde buluşabiliriz aslında. Ama gün saymak zor :)

Bizde 2 sene sonunda nisanlandik 3 ay oldu ama dugunumuze daha 9 ay var çok sukur ki ayni sehirdeyiz haftada kez gorusebiliyoruz nisanlim çalıştığı icin ancak bu kadar oluyo buna da sukur

Zor oluo canim beklemek.bende 5 seneden sonra sozlendim.yaza nisanim var.ama keske benimde dugunum 2015 te olsa 2016 da olcak.beklemek kotu ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim, elindeki imkanlar neyse bence ona uygun bi evlilik yapin gitsin. İs uzadikca tadi kaciyo. Bide uzaksiniz. Bende evlenicem kismetse yil sonuna ve uzagiz. Farkli ulkeler. Oyle anlar oluyoki sabir diip susuyorum bazen kavga ediyorum cunku tadi kacmaya basladi bazi seylerin uzadikca uzuyo sinirlerim bozuluyo. :) bence tut yakasindan oturt bu yaz masaya. 👍

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ohoooo bn napıyım kızlar
3.5 yıldır sevgiliyiz üni 2013 de bitti o şimdi askerde ekim Kasım arasında gelecek. Sonra o iş bulcak baklim benm kpss olmazsa ben iş bulcamda snra biraz çalışmak gerek sonra ailelere açıl derken ohooooooo ölme Eşşeğim ölme ((
Üstüne üstlük birde farklı şehirlerdeyoz (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam 4 yıl defalarca gelip istemelerine karşın ( sayısını hatırlamıyorum bile, arada konuşmaya falanda geldiler ) babam vermedi.
Ama aşkımızın fendi babamı yendi. Geçtiğimiz pazar söz kesildi. Ama şimdide nişan tarihi belirlemiyor, konuşmuyor, konuşturmuyor :18:
Kıymet bilin benim tarihim bile yok. Nişan içinde 4 sene beklemem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…