Nişan Nişanlı Olarak Geçireceğim İlk Bayramım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
Nişanlı Hatunlar bu bayram ilk bayramı olan yalnızca ben değilimdir umarım çünkü yardımlarınıza ihtiyacım var şimdi Nişanlımın ailesi bana bayramlık aldı bununla ilgili konu açmıştım yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim alışverişimiz çok güzel geçti avm ye girdiğimizde kayınvalidem '' beni öz annen gibi gör, sanki yanında kendi annen varmış gibi yapalım alışverişimizi'' dedi.. ben çekinerek başladım tabi Romandan döpiyes takım ve İnciden ayakkabı aldılar çanta ve gömlek ısrarlarına rağmen ben aldırmadım var dedim çünkü aldıkları biraz tuzluydu kıyamadım şimdi nişanlı olarak ilk bayramımı yaşayacağım inşallah.. kızlar nasıl oluyor bu adetler? ilk gün nişanlım bize mi gelicek ve beni alıp kayınvalidemlere mi gideceğiz? bu klubte herşey için danıştım ve hep yardımlarınız doğrultusunda ilerledim çok teşekkür ederimm

güzel bi konu arkadaşım öncelikle hayırlı ugurlu olsun ki çok şanslı oldugunu sölemek istiorum beni bilenler ne demek istedigimi anlamıştır

bnmde gecen bayram ilkti sabah nişanlım bize geldi sonrasın da ailem ve nişanlımla birlikte bnm amcamlara gectik bayramlaştık snrada nişanlım bni aldı onlara gittik normalde bayramlaşıp biras durup döncektik ama sonraki gün onların bayramlarıydı ve bu bayrama bnm ailemle amcamlarda gelecekti baktımki ev biraz karmaşık kullanılmayan taraflarda tozlu ve evli olan görümcemnde annesine hicbir faydası olmadıgı için orada kalmaya karar verdm (zaten kv normalde gelin edin demeyen kadın seni bu gece yollamıorum diordu) nişanlımında yardımıyla geceden evi bir güzel topladk snraki gün ailem geldi gitti bnde akşm nişanlımla evime döndüm akşama kadar kv yardım ettim yani ama bu bayram bunu yapmayı düşünmüorum seviyeli olmak herzamn en güzeliymiş

Hayırlı olsun ne kadar güzell
Biz farklı şehirlrde olduğumuzdan gecen sene iki bayram gecirdik nişanlım geldi sağolsun bu senede bu bayramdada biz orada olucaz inşallah

Allah mesut etsin canımm tadını çıkar bu günlerin kayınvalidenin kıymetini bil

Benimde bu bayram nişanlı olarak geçireceğim ilk ve son bayram Ailelerimiz uzak şehirlerde olduğundan ben bu bayramda yine bekar gibi takılıcam. Evlendikten sonra zaten bir bayram onun ailesine, bir bayram benim aileme gidicez. Şimdi son kez, tüm bayram boyunca ailemin yanında olmanın, arkadaşlarımla buluşmanın, kardeşlerimle alışverişe çıkmanın keyfini çıkarayım bakalım.
Evliliğin ilk yıllarında takıp takıştırıp, yeni gelin edasında süzülüp gezmekte güzel olacaktır elbet. İlerleyen zamanlarda ise "Yok senin annene gittik, yok benim anneme gittik, hep te kendi tarafına götürüyorsun" vb klasik türk kadınlarının bayramda nereye gidicez sorununu yaşamamak dileğiyle

canım çok sanslısın maşallah allah sonuna kadar boyle gtmeyı nasıp etsn bana gecen bayram hicbisi alınmadı gelmeye bıle gerek duymadılar yazlıklarındaydılar... çok acı bana da yavaş yavaş dank edıor bozulmaya baslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…