- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Kizlaaar birden cogali verdik desenize hepinizi tebrik ederim simdiden. Ni$an konusunda insaAllah birbirimize yardimci olabiliriz. :13:
20 kasımda nişanlandım ama hala inanamıyorum kiiii
nden ınanamyorsn
nden ınanamyorsn
9yıldan sonra rüya gibi geliyo canım gece falan yüzüğüme bakıp mutlu oluyorum öpüp öyle yattığım bile oluyoooo
9yıldan sonra rüya gibi geliyo canım gece falan yüzüğüme bakıp mutlu oluyorum öpüp öyle yattığım bile oluyoooo
ben 5 aydır nişanlıyım canım merak etme ocaktan sonra inanırsın hatta normal hayatına bile geri dönersin.Nişanlılık uzun ürünce kötü oluyor ya daha 7 ay daha nişanlı kalıcam berbat bişey :keske evlenek hemen diyorum
25 haziranda nişanlandık bizde.. Ama nişanlım iş için yurt dışına gitti bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz ama ortada ne yazıkki bir kesin bir tarih yok ve bu beni çok üzüyor hem bilmediğim bir ülkede olması hemde belirsizlik sinirlerimi harap ettinişanlılık güzel ama beklemek zor
bende nişanlıyım...
04.10.2010 da oldu nişanımız
beklemek zordur ama sonunds guzel br yuva beklemeye deger
hayırlı olsunbenim doğum günümde olmuş
Kesinlikle beklemeye değer bende bekliyorum biliyorum çünkü sonu güzel olacak
bak cnm aynı dert bendede var o farkli sehrde beklemek cok zoruma gdıyo aynı shrde olsak belkı bu kadar zor olmaz surda yaza nekaldı dyorum kemdı kendme
keşke farklı şehirde olsaydı canım benimde onada şükret benim nişanlım güney amerikada oraya gitmeden de ayrıydık gerçi farklı şehirdeydi ama en azından telefonla konuşabiliyorduk şimdi telefonla konuşmamız imkansız sadece msn den konuşabiliyoruz oda yoğun olmazsa ancakbu yaz evlenecez bizde evet ama daha koyulmuş bir tarih yok buda beni çok sıkıyor bekliyorum işte saya saya günleri sayılı gün çabuk geçer demişler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?