nisanli olanlar nerde

haklısınız kızlar ama bu işler zor işler
bende tam 11 ay sözlü kaldım daha bi ay olcak nişanlanalı ama artık yeter dedik
hemen aldık günümüzü uzatmak istemiyoruz daha fazla nisana olucak inş.

bnmde temmuz heralde.Ama heralde demek çook üzücü oluyor değilmi? artık belli birgün olsun istiyor insan ben şahsen buna çok üzülüyorum
bnde uuzuluyorum uzun sure nisanli kalmak zor helede arada mesafeler varsa ama sırf bnm oklun btmesini bekliyo evlence dvam etmek zor olr nku hayırlsi olsn canlar

allah herkese nasip etsin
çok güzel duygular
bende çok bekledim
4 yıldır beraberiz
okul iş askerlik bitmiyo ki sıra gelsin evliliğe

Kizlar hepinizi tekrar tebrik ederim hayirli ugurlu olsun insaAllah. Bende bekliyorum iste yaz gelsinde sözmü olacak nisanmi olacak (büyük ihtimal yada insaAllah nisan) olsun diye.

Amin insaAllah hayirlisi olur. Aslinda nisan fikri benimde daha cok icime sindi. Söz yazin olursa nisani ne zaman yapacagiz zaten yurt disindayiz. Yazdan yaza trye gidiyoruz. Nisandan sonra ceyiz düzmem icin ve ev hazirligi icin yeterince zamanimiz olmus olurdu. Rahat rahat herseyi düzerdik dügüne kadar.

evet cnm ya ole oluyo nisan insanin icine daa cok siniyo ceyiz olr merak etme bak yaza ins dugn var ala ceyz yok bende Allah yardm eder ins da alirz her seyi ama cok guzel oluyo nısanlılık doemi belkı evlennce bu gunleri ararz HAYRLİSİ OLSN

Hayirlisi insaAllah evet. Dügüne az kalmis desene Allah simdiden bir yastikta kocatsin. Ah ah sorma. Nisanlilik döneminden de pek bir sey anlayabilecekmiyiz bilmiyorum. Arada ülkeler büyüklügünde mesafe var. Ama en azindan evlendikten sorna keyfini cikaracagiz insaAllah.

Bzmde oyle cnm yyaa ooo taaaa ankarada aradakimesafe insani yipratiyo hic br sornolmadgi halde olsn ynede guzel umutla beklemek guzel bir yuva hayali

evden ayrılcağım aklıma gelince kötü oluyorum onun dışında telaşlar tam başlamadığı için pek bişi yok

Mde aynı derdim var annemden ayrlmasi cok zor olacak brde farkli sehrlerde olcegz tek endisem o bilmedgm farkli sehre gtmek zor olr basta

hadi yaa öyle cok daha zor olur...ben yirmi dak yarım saat uzaklığa gidicem bütün cevrem orda en zoru annemden ayrılmak.

Ahhhh ne yapacaksak bz cnm hem gderim hemm aglarmm olacak bziimm is desene neyse ben kacarr cnmm yarn gorusurzz cancagzim yarn okl vaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…