Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bende şubatta hem soz hem nisan yapılarak nısanlılar kervanına katıldım dugun seneye ekim gıbı ama belli bısey yok daha. Çeyiz ıcın daha tam bısey yapmadım tekstil ürünleri bıttı celık tencere takımı utu bambu bornoz takımı vs aldım. En rahat gelin benım sanırım yavastan alıyorum herseyımı :)

Ben de öyle sayılırım canım.
Ben de yavaş yavaş hallediyorum hepsini sırayla.
Hoş geldin.

Ben de öyle sayılırım canım.
Ben de yavaş yavaş hallediyorum hepsini sırayla.
Hoş geldin.

Hosbulduk canım :) galiba en iyisi rahat ve yavastan almak. En azından nusanlılıgın tadı cıkıyo. E bıde flortun tadı vardı. Evlilikte hayat derdi derken bugünleri cok arıycaz gıbıme ğelıyo. Bıde aceleci olup beğenmediğim şeyleri almak istemiyorum. Yada kendimi boyle kandırıyorum sanırım babamın evdekı sebegı kızı kalmak ıcın uğraşıyorum :)

Her anımızın tadını çıkarmak lazım.
Hepsi yetişir bir şekilde.
Aceleye lüzum yok. :)

Bende nişanlı biri olarak aranızdayım ve yeni üyeyim:))nisanlı olmak harika bi duygu hayatımın en güzel günleri özlem hasretse tuzu biberi... BENİDE ALIN ARANIZAAA

Bende nişanlı biri olarak aranızdayım ve yeni üyeyim:))nisanlı olmak harika bi duygu hayatımın en güzel günleri özlem hasretse tuzu biberi... BENİDE ALIN ARANIZAAA

Dış çekim yapıyorum.Hem kaliteli hem ucuz olsun diyorsanız özeldrn iletişime geçebilirsiniz

bnmde nişanım 1 ay oldu ama sankı 40 yıldır nişanlı hissediyorum kendimi.sözlenmeden nişanlanmadan once hersey cok guzeldı, flortluk donemlerımız cok guzeldı.araya aıleler gırınce hep gergınlık olusuyor,onlar sunu dedı bunlar bunu dedı,insanın burnundan hersey gelıo, sozumden once annemlerın laflarında hep ağlayarak gecirdim, yıne nısanımdan bıgece oncede ağlayarak geçtı. iki tarafta birbirnden taviz vermek ıstemıyor.bunaldım çok sıkıldım.off offf. hiç heycanım kalmadı,ailem tüm heycanımı maafedıyor,ortada donen sozlerden cok bıktım.sevgılımle bıle basbasa kalamıyorum artık çok bunaldım..

canım nişan döneminde böyle şeyler oluyor.
İdare etmek ve kafaya takmamak lazım.
Herkesi olduğu gibi kabul ediceksin.
Kayınvalidene karşıda bir şey söylüyorsa kibarca cevabını vereceksin.
Onun dışında ailen neden seni ağlatıyor merak ettim?

despot bir annem var, karşı tarafın herşeyi yapmasını bekliyor,ama kendi de mümkün olduğunca az şey yapmak istiyor,illa eski adetlerini yapmak istiyor.çok bunaltıyorlar beni.26 yaşında çalışan bir memurum.beni özgür bir birey olarak kabul edemiyorlar sanırm. nişan yeri için bile bin türlü tartişma geçtı aramızda. ben uygun bi salonda olsun istedim, kimse yorulmasın hersey düzgün gitsin,müzik hazır olsun hsta içeçecek organızasyon hersey hazır olsun biz bulasmayalım istedim ve bu dediğim yer sadece1500 tl annem ise bir cami altında 300 tl lık bır yer kıralayıp ne muzıgıne ne ıcecegıne hiçbirşeyine karışmak istemiyor. sanki ben hiçbirşey haketmiyormuşum gibi,çalısıyorum paramı kazanıyorm,ama nisanını nerde istersın kızım nasıl yapalım diyen yokk, bu sadece basit bi örnekti,çok bunaldım gerçekten arkadaşlar

Üzüldüm canım.
Kendi paramla yapıcam dersin o zaman.
Bir kere oluyor bu hayatta ve içine sinen bir yer olması önemli.
Annen biraz eli sıkı herhalde canım.
Ya da senin evlenmeni istemiyor mu?

Biz henüz sözlüyüz nişanımıza 26 güncük var ve çok garip duygular içerisindeyim Heyecan korku endişe hepsi bir arada inşallah herşey yolunda gider bi tatsızlık çıkmaz

Biz henüz sözlüyüz nişanımıza 26 güncük var ve çok garip duygular içerisindeyim Heyecan korku endişe hepsi bir arada inşallah herşey yolunda gider bi tatsızlık çıkmaz

Böyle hissetmen normal canım.
DÜğün öncesi de böyle şeyler hissedicez ama bunlar aklına geldiğinde hemen herşey güzel olacak diye kendi kendine tekrar et.

Bnde nısanlıyım suan gelınlık hazırlıkları suruyor ve and carsısı kızılayda dıktırıyorum sahow gelınlık modelım 2014 ve cok guzel ılerlıyor provalar bana uygun verılıyo ılgı saygı cok ıyı buaraya gelmenızı tavsıye ederım fıyatlrda cok uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…