- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.081
kızlar herkese meraba nasılsınız
elifçim çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin
jasminecim çok üzüldüm inşallah herşeyin hayırlısı olur senin için[/QUOTE
sağol canım benm ben çok ii değilim ne bileyim içim bir garip bn 4 senedir hiç onun hastaneye böyle gittiğine şahit değilim....içim bir garip ya ne bileyimmmmm
kızlar herkese meraba nasılsınız
elifçim çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin
jasminecim çok üzüldüm inşallah herşeyin hayırlısı olur senin için[/QUOTE
sağol canım benm ben çok ii değilim ne bileyim içim bir garip bn 4 senedir hiç onun hastaneye böyle gittiğine şahit değilim....içim bir garip ya ne bileyimmmmm
çok normal elifçim biz onları gözümüzden sakınıyoruz kaldı ki hastaneye gidecek yatacak falan sanırım bir de ayrısınız.çok kötü bi durum canım yaa gelmiş geçmiş olsun tekrar
Kizlar gunaydin, buguncok kotuyum dun yine kavga ettik, sacma sapan bi sebepten ben de dayanamadim artik cevap verdim salak dedi sensin salak dedim hastasin sen dedim ne yapsam yanlis anliyosun manyak misin nesin dedim uzerime yurudu dogru konus benimle diye isin kotusu arkadaslari yanimizdaydi onlarin yaninda bagiris cagiris kiyamet koptu butun gece konusmadik eve donerken arabadan inerken de bise demedi ben de gece mesaj attim sıkıldım artik seninle iki arkadas gibi gorusmekten hep birilerinin ayarlamasiyla biraraya gelmekten bi kere ozledim seni hadi bulusalim de ama yok ben istedikcr sen kaciyosun daha cok uzaklasiyosun ve benim de beklentilerim oldugu icin ve bunlar karsilanmadigi icin snin istedigin yonde degisme gosteremiyorum sert tepkiler veriyorum, beni gercekten anlayarak konusabilecegimize inandigin, beni hayatinda gercekten istedigine karar verdigin ve benimle ilgili onyargilarindan kurtuldugun gun konusalim yok bunlar olmayacak diyosan da daha fazla birbirimizi yipratmadan ayrilalim sen dusunup dogru karari verinceye kadar seni aramam yazdim ama cevap yazmadi kizlar kotuyum cok korkuyodum ayrilmaktan ama sanirim bitiyo
tuğçem nasılsın
günaydın kızlar. mutlu bir gün dileğiyle :)
tuğçe o kirpiğin markasını verebilir misin? bir de çıkardığında dökülme yaptı mı, elif aynı soru senin için de geçerli. çünkü bu sitede araştırdım, çok dökülmeyle karşılaşan insanlar var. kirpikler de yerine kolay kolay gelmiyormuş, ziyan etmeyelim kendimize.
jasmine, umarım olaylar senin lehine sonuçlanır. kadın ruhundan anlamayan erkek ruhunu sevmiyorum. hele sürekli şaka niyetine karşı taraf hakkında olumsuz şeyler söyleyip durulmasından hiç hazzetmem. söyleyip söyleyip "takılıyorum" demezler mi, sinir oluyorum. ilişkiniz evlilikle sonuçlansa sence sonu selamet olur mu? bu karakterde insanlar değişime çok kapalılar. hep deriz ya, değiştireceğimiz ilk kişi kendimiziz diye. bu bir yere kadar doğru. ama sürekli değişen, taviz veren kişi kişiliğini kaybedip, tükenme sürecine de girebilir. bu da hiç hoş bir durum değil. birbirinize "salak, gerizekalı, manyak" gibi sözler söylememe adına bir karar alabilirsiniz. birbirini seven insanlar bunu yapmamalı kanımca.içi kaldırmamalı bunları söylemeyi.hakkınızda hayırlısı olsun.
kızlar ben bugün kötü bir gün geçiriyorum 2 gündür k.valide sultan hastaydı nişanlımda hep hastanelerdeydi.Kadının beli sırtı ağırıyor ama doktorlar bişey demiyorlar herşey temiz diyor herneyse o evde dün akşamda canımıniçi herşeyim sevdiceğimin kalbi çarptı 1.30a kadar hastanede müşade altında kalmıştı çok yorucu ve üzücü birgündü ben uzakta olduğum için öldüm öldüm dirildim dün askım ii çok şükür kendini yormaması stres yapmaması lazım şimdi bilet alacağız gelsin diye aradım abisini hastaneye götürmüşler küçük bir operasyon geçiriyo..Çok korkuyorum sevdiğime bişey olacak diye kalbim ağzımda remen ne olur dua edin dualarınızı bekliyorum....
Slm kızlar ben bugün yine çok yoğundum yarında öğlene kadar yoğun olurum sonrasında sizlerleyim.....
Herkeşe iyi akşamlar..
Cok haklisin canim zaten en buyuk pismanligim keske azicik sakin durabilseydim eminim su anda o, o anda dediklerime ve bagirmama takildi kaldi ve o yuzden kendini hakli goruyo bi de insanlarin yaninda kendimi de kucuk dusurdum offf offfff....ama inan dayanamadim ya sesim cikiyo sus diye azarliyo susuyorum tepki vermiyorum ne surat asiyosun diye kopuruyo yaa dun bana guya sakasina kavga etmeden once bundan ana da olmaz dedi ben bozulup surat asinca da hemen sert sert konusmaya basladi bi seneyi askin suredir beraberiz bi kere bile butun bir gunu beraber yalniz gecirmedik hep arkadas hep arkadas sorunlarimizi ya onlarin yaninda ya da eve donerken ki o kisitli zamanda konusarak cozmeye calistik benim de sabrim tasti sanirim oyle anlik bi tepki verdim bilmiyorum mutsuzum bitsin istemiyorum ama artik sevdigine de inanmiyorum ee bunu dusununce de benim sevmeyen adamla omur mu gecireyim diyorum
Canpare sen neler yapıyorsun?
Bir tek akşam sen gelirsin diye yazdım :)
Bu aralar pek gelemedim nete.
işte geldiim:)
iyiyim canım allaha şükür herşey yolunda :)
sen nasılsın asıl herşey yolundadır umarım nete de gelmeyince merak ettim
Maşallah canım...
Belli zaten profil resminden :)
Ben de iyiyim şükür.
Dışarıdaydım birkaç gündür.
Sen evdemisin? Neler yapıyorsun?
Maşallah canım...
Belli zaten profil resminden :)
Ben de iyiyim şükür.
Dışarıdaydım birkaç gündür.
Sen evdemisin? Neler yapıyorsun?
evdeyim canım her zaman olduğu gibi dışarı çıkmıyorum ki.
sen neler yapıyosun :)
Bende bugün evdeydim canım. Dizi bakıyorum şuan starda. sonra da kanal d de veda var. :)
Bayramda ne yapıcaksın?
hmm dizilerde olmasa zaten geçmez günler bende dizi bakıyorum:)
bayramda ailemin yanındayım canım orda olurum da izin işi olmayacak sanırım babamla konuşamadım
sen neler yapıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?