Ah canım ah kaç erkek tanıdıysam hepsi önce hulk sonra piremsyok anlıyorum maviselen, sağolsun eski sözlüm öyle bir erkek değildi, kendisi son anda yurtdışına gitmek zorunda kaldığı için o şekilde olmuştu, yoksa öyle kendi yatan karşısından bekleyen biri değildi kesinlikle.
çok cefasını çektim ama o konuda hakkını yiyemem :)
oy kuzum içine dokunmuş işte itiraf etBen hiç bişey aldırmadım hatta durumları yoktu bilezik bile takılmadıkendi annem babam abim falan taktı bizimkilerede dedim bemi siz ilgilendiriyorsunuz alırsanız iyi olur ama kv kp almasada olur zaten eşim aldı çoğu şeyi bizimkilerde yardım etti birlikte hallettik
kv le gayet iyi aramız hatta hiç sorunumuz yok şükür bişey aldırmakla kıymet olmuyor hanfendilerhiç bir zamanda demedim bana bişey yapmadılar diye almışım sevdiğimi napayım nişanlık bilezik onu bunu o dediğiniz şeylerle huzur olmuyor bi don alaydı iyiydi ama
Efet çiçekli uzun donoy kuzum içine dokunmuş işte itiraf et
pazen don olur muydu
bu arada benimde yorumum aynı
birşey almakla kıymetli olunmuyor.
Bunlar ihtiyactan dolayi yapildigini kim soyledi pardon??? Bunlar bizim burdagelenek gorenek herkes yapar ama benim kaynanam yapmadi var mi size bi mahsuru??? Etrafimizda boyle bisey gormesek biz uydurduk cikardik desek anlayacagim ama yasanilan cevreyi bilmeden nasil yorum yapiyosunuz sasiyorum
Bununla da bitmiyor ne yazık ki, evlendiklerinde itilip kakılıyorlar, aşağılanıyorlar, söz hakları olmuyor ve bunun nedeninin evlenirken yapılan pazarlıklar olduğunu anlamıyorlar.
bayramlığını nişanlın alması lazım canım adettir bir kere şekerini çikolatasını da alıp getirmeliler kaynanan falan adet yerni bulmalıgerçekten daha şimdiden yoruldum herşeyden herşeyde bir proplem bir sorun
Nişanlımın maddi durumu mu dersiniz kıskanç görümcem mi dersiniz herşeyin ucuza kaçmalarımı dersiniz..
Neler neler Onlar kendilerine göre haklılar bizde kendimize göre haklıyız
Bugün ki canımı sıkan olay ise Annemm.. Bayram geliyor malum bayramlık almak istedim
Nişanlım laf arasında gider alırız felan filan dedide daha doğrusu ben onun almasını istemedim laf değiştirdim vs. Birde ne ara alacak yani işten güçten..
Bugün Annem hemen laflara başladı ilk defa nişanlı kızın nişanlılığını annesinin aldğını görüyorum.. böyle bir saçmalık yok olamaz birisi duysa bilse kınar... ayıplar... böyle saçmalık yok
Nişanlı kızın konturunu harçlığını bayramlığını nişanlısı alır.!!!! Bu kadarr da yüklenilmez bana.. ( Babam vefat etti tek kızım kardeşim yok annem cocuk bakıyor yetim aylığım var bu şekilde geçiniyoruz çok şükür durumumuz iyi)
Annem mi abartıyor yoksa haklı mı bilmiyorum ister istemez benim canım sıkılıyor çok saçma değil mi nişanlıma ne ki benim bayramlığımdan almak zorunda değil ki ?? yoksa tam tersimi bilemeiyorum inanın ben mi çok fedakarlık tolerans gösteriyorum bilmiyorum
Niişan bohçasndada ne ayakkabı ne canta alınmıştı benim için sıkıntı değil ama annem bunları getiriyor ve önüme seriyor ne yapmalıyım gerçekten bunaldım
eylülde düğünüm var ama ben hiç mutlu olamıyorum
Benim için bunlar çok saçma şeyler ama ailem üzerine düşüyo Adet diyor geçiyor
Bu arada ben çalışmıyorum yeni mezun oldum kpss gireceğim inşallah
Gelin oğlunu memnun etsin diye orda tüm tabular kalkıyor. Sen bilmiyo musun bizim toplumun göstermelik ahlaklı yapısını.
bu ne ya? kusura bakmayın da anneniz sizi bildiğiniz başından savmaya çalışıyor, harçlığınız bile batıyor ona... ayıp be! sonra da kadın erkek eşitliği diye biz bi tarafımızı yırtalım tüm gün sokaklarda, kadınlar kendine alçaltadursun. siz besleme misiniz? aç mısınız açıkta mısınız? nişanlandınız diye köle olarak mı aldılar mal olarak mı aldılar ki bakım masraflarını ödesinler. ama kötü niyetli yurdum kadınlarının birincil silahıdır elalem ayıplar, adettendir, vs demek. aslında kimse sormaz, ama o sırf istediğini yaptırmak için daha büyük bir gücün arkasına sığınır. ben çok utanç verici buluyorum kıçındaki donuna kadar erkek tarafının almasını bu çeyiz dönemlerinde. benim annem bir kere sordu bohça yapmayacaklar mı diye eşimle cevabını verdik sustu. kime ne benim fantezi geceliğimden, donumdan atletimden be. ben çıplak mı geziyordum oğullarını tanıyana kadar.
malum adetler karşılıklıdır.nişanlın sana bayramlık alınca,sizinde nişanlına almanız lazım.annen bu konuda ne düşünüyor.gerçekten daha şimdiden yoruldum herşeyden herşeyde bir proplem bir sorun
Nişanlımın maddi durumu mu dersiniz kıskanç görümcem mi dersiniz herşeyin ucuza kaçmalarımı dersiniz..
Neler neler Onlar kendilerine göre haklılar bizde kendimize göre haklıyız
Bugün ki canımı sıkan olay ise Annemm.. Bayram geliyor malum bayramlık almak istedim
Nişanlım laf arasında gider alırız felan filan dedide daha doğrusu ben onun almasını istemedim laf değiştirdim vs. Birde ne ara alacak yani işten güçten..
Bugün Annem hemen laflara başladı ilk defa nişanlı kızın nişanlılığını annesinin aldğını görüyorum.. böyle bir saçmalık yok olamaz birisi duysa bilse kınar... ayıplar... böyle saçmalık yok
Nişanlı kızın konturunu harçlığını bayramlığını nişanlısı alır.!!!! Bu kadarr da yüklenilmez bana.. ( Babam vefat etti tek kızım kardeşim yok annem cocuk bakıyor yetim aylığım var bu şekilde geçiniyoruz çok şükür durumumuz iyi)
Annem mi abartıyor yoksa haklı mı bilmiyorum ister istemez benim canım sıkılıyor çok saçma değil mi nişanlıma ne ki benim bayramlığımdan almak zorunda değil ki ?? yoksa tam tersimi bilemeiyorum inanın ben mi çok fedakarlık tolerans gösteriyorum bilmiyorum
Niişan bohçasndada ne ayakkabı ne canta alınmıştı benim için sıkıntı değil ama annem bunları getiriyor ve önüme seriyor ne yapmalıyım gerçekten bunaldım
eylülde düğünüm var ama ben hiç mutlu olamıyorum
Benim için bunlar çok saçma şeyler ama ailem üzerine düşüyo Adet diyor geçiyor
Bu arada ben çalışmıyorum yeni mezun oldum kpss gireceğim inşallah
Ya ben anlamiyorum siz bana olan hakareti ediyosunuz ben karsilik verince edepten bahsediyosunuz... yazik cok yazikArkadasim biraz terbiye biraz uslup